Szerző Téma: Zene  (Megtekintve 213629 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Zene
« Válasz #400 Dátum: 2014. január 10. - 09:09:35 »
Aerodrome fesztiválra nem tervez menni valaki?
http://www.quart.hu/quart/hirek/20131206-aerodrome-fesztival-rob-zombie-megadeth-koncert-budapesten.html
Engem a Megadeth koncert igen érdekelne, a másik fellépő Rob Zombie, a harmadikat még nem jelentették be.
https://www.youtube.com/watch?v=nvVZM-B-t6M
https://www.youtube.com/watch?v=wcslpjBk4bo

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #401 Dátum: 2014. január 10. - 13:17:24 »
Nova rock! En oda megyek. Ott is lesz Megadeth is es Rob Zombie is.
Meg Steel Panther, Iron Maiden, Black Sabbath, In Flames...

Todd

• Pókfej
« Válasz #402 Dátum: 2014. január 10. - 13:52:12 »
Számomra mind megközelíthetőség, mind ár tekintetében ez éri meg jobban.
De fene a pofájukat, hogy idén is csak körbejárja a Metallica az országot, de nem jönnek...
Szerk: Nem értük be kevesebbel! Megyünk Prágába Tündivel! HELLYEAH!
Ez persze ellentmondásnak tűnik az előző ponttal, de amúgy is akartunk oda menni, és így összekötjük a kellemest a ZÚZÓSSAL!!
« Utoljára szerkesztve: 2014. január 10. - 19:12:36 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #403 Dátum: 2014. január 10. - 22:37:12 »
Nova rock! En oda megyek. Ott is lesz Megadeth is es Rob Zombie is.
Meg Steel Panther, Iron Maiden, Black Sabbath, In Flames...
Régebben még én is mentem volna Megadeath-re, de sajnos ők is elpuhultak rég. A Maidennek mindhárom hazai koncertjén ott voltam, tök jók voltak, de Dickinson visszatérése óta nem tetszenek már ők sem. A Sabbathban ott van Ozzy, vagy nélküle nyomják?

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #404 Dátum: 2014. január 11. - 18:02:55 »
Ne hulyeskedj, Dickinson nelkul nem is Maiden a Maiden :)
De haromnal tobb koncert volt szerintem, mert en is harmon voltam(Kisstadion, aztan Debrecenben, aztan meg a Szigeten) de regelnek valami osregi, parkoloban elkovetett koncertrol is...

Jaja, Ozzy van most a Sabbathban. ( De en meg pont vele szeretem a legkevesbe :D )

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #405 Dátum: 2014. január 11. - 18:29:26 »
Tudom, hogy amikor elment, akkor sem volt jó. Valójában nekem a 86-os lemezük tetszett utoljára, a Seventh Son of a Seventh Son. De nekem már akkor is jobban tetszett a Di'Anno-féle első két lemezük.

Ja, igaz, a Szigeten nem voltam, és Debrecenben sem. Mindhárom pesti volt, a parkolós volt az első 84 nyarán, azon már ott voltam. :) Nagy égés volt nekünk, magyaroknak.  :uhoh:

Ebben egyetértünk, nekem a Dio a kedvenc, bár csak 2 lemezük volt vele, de nagyon kiemelkedik a többiből. Ozzy viszont külön volt nagyon jó.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #406 Dátum: 2014. január 11. - 18:40:27 »
Dehogy kettot. Egymasutan kettot, a a HEaven and Hellt es a Mob rulest, de aztan tiz evvel kesobb szuletett meg egy Dehumanizer.
Meg vegulis a Heaven and hell fele Devil you Know is felfoghato egy negyedik Dio-SAbbath albumnak.
Azt a Pecsas koncertet remelem nem hagytad ki:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #407 Dátum: 2014. január 11. - 18:44:40 »
Tényleg, olvastam régen, hogy összeálltak újra Dioval, de nekem az a lemez kimaradt. Az is olyan jó volt?
Szegény Dio azóta meghalt.
Sajnos kihagytam. Nagyon tetszett Dio saját együttese, az első 4 lemezüket imádtam, de a későbbiek már nem tetszettek, és azt hittem, új számokból áll majd a koncert. Nagy pofáraesés volt, amikor mondták, hogy nem csak, hogy régi számokat nyomtak, de még sabbathos is volt köztük.  :-\

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #408 Dátum: 2014. január 11. - 18:51:21 »
Most nem tudom melyikre gondolsz, a dehumanizerre, vagy a DEvil you know-ra, hogy nem ismered, de egyebkent egyik sem olyan jo, mint a Heaven and hell vagy a Mob rules, viszont teljesen korrekt lemezek. Erdemes ismerkedni veluk.
Ami nekem nagyon tetszett meg, az a Seventh Star, na az k*rva jo. Glenn Hughes egy fantasztikus enekes, orulnek ha most is o lenne a Sabbathban :)
http://www.youtube.com/watch?v=oj5_R4beO6Q

A koncert pedig teljesen jo volt, azt banhatod, hogy kihagytad, meg annak ellenere is, hogy szakadt az az atkozott eso :E

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #409 Dátum: 2014. január 11. - 18:56:24 »
Épp hallgatom a Dehumanizert, elsőre tényleg gyengébbnek tűnik, de nem rossz.
Meghallgatom a többit is, köszi.
Hidd el, sajnálom is. A Kiss alatt is esett az eső, mégis azt tartom életem talán legjobb koncertjének.  :) :gobjam:

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #410 Dátum: 2014. január 11. - 19:03:25 »
Hat akkor jo zenebonalast.
En is azt fogom tenni, Roland elrangatott Pink Floyd tribute-re.

Ja, SwitcX! Aprilis 4 - Club 202 - Anneke

Todd

• Pókfej
« Válasz #411 Dátum: 2014. január 14. - 11:45:20 »
Nekem az utóbbi években az Anthrax koncert volt a legnagyobb élmény.
Elég szépen alakulgat a Metallica Tracklist-je is, már én is leadtam a szavazatomat.
Impozáns kis lista, csupa klasszikussal, és már a 17 szám önmagában majdnem veri a két órát, micsoda koncert lesz ez!
http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=62

SwitcX

• Vendég
« Válasz #412 Dátum: 2014. január 14. - 13:54:03 »
Ja, SwitcX! Aprilis 4 - Club 202 - Anneke

Köszi az infót, de még életemben nem voltam koncerten  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #413 Dátum: 2014. január 14. - 14:35:12 »
Hát akkor azt hiszem, éppen ideje lenne elkezdeni.  ;)

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #414 Dátum: 2014. január 14. - 15:23:10 »
Elég szépen alakulgat a Metallica Tracklist-je is, már én is leadtam a szavazatomat.
Impozáns kis lista, csupa klasszikussal, és már a 17 szám önmagában majdnem veri a két órát, micsoda koncert lesz ez!
http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=62

Itt van a lehetőség olyan Load/ReLoad/St.Anger számok megszavazására, amik nagyon rég, vagy sosem voltak, erre az a 4 szám vezet, amit Trujillo óta (közel 500 show) tényleg 1-2 kivétellel minden koncerten lejátszanak :)
Bár, ha nem a MetallicA-ról lenne szó, hanem számomra egy kevésbé ismert bandáról, valószínű én is a klasszikus nótákra szavaznék. Én amúgy itt fogom megmutatni magam: http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=63
Egyébként nagy ötlet ez a szavazásos rendszer.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #415 Dátum: 2014. január 14. - 16:53:36 »
Hát akkor azt hiszem, éppen ideje lenne elkezdeni.  ;)

Sajnos párom miatt muszáj leszek idén elmenni Amaranth-ra, de annyi elég is. A lemezek megszállottja vagyok.

Todd

• Pókfej
« Válasz #416 Dátum: 2014. január 14. - 17:28:49 »
Itt van a lehetőség olyan Load/ReLoad/St.Anger számok megszavazására, amik nagyon rég, vagy sosem voltak, erre az a 4 szám vezet, amit Trujillo óta (közel 500 show) tényleg 1-2 kivétellel minden koncerten lejátszanak :)
Bár, ha nem a MetallicA-ról lenne szó, hanem számomra egy kevésbé ismert bandáról, valószínű én is a klasszikus nótákra szavaznék. Én amúgy itt fogom megmutatni magam: http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=63
Nekem ez lesz az első Metallica koncertem, szóval részemről jöhetnek az ismert számok.
Én azon pl. meglepődtem, hogy a Whiskey In The Jar bekerült, vagy a Death Magneticről bármi (arról a koncertről szinte csak negatív véleményt hallottam, mert mindenki a régi számokat sírta vissza), de Welcome Home-ot se sokszor láttam, hogy ott lett volna koncerten.
De a többség abszolút a Black-ig bezárólag megy.

Todd

• Pókfej
« Válasz #417 Dátum: 2014. január 22. - 10:04:29 »
Én amúgy itt fogom megmutatni magam: http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=63
Vendégeket is kiírták már.
ALICE IN CHAINS, CHILDREN OF BODOM és KVELERTAK lesznek.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #418 Dátum: 2014. január 23. - 09:10:23 »
Layne Staley nelkul sajna nem az igazi az AIC.

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #419 Dátum: 2014. január 23. - 15:37:37 »
Vendégeket is kiírták már.
ALICE IN CHAINS, CHILDREN OF BODOM és KVELERTAK lesznek.

Igen, 1-2 napja tudtam meg, hogy ők lesznek a vendégek. Nekem MetallicA elé nem tudnak érdekfeszítő zenekart berakni :) Azt nem bánom, hogy elég különböző stílusú bandák fognak fellépni. Az AIC-t és a COB-ot már láttam élőben, a harmadikról nem is hallottam, úgyhogy abból még felkészülök a koncertig. Lehet róluk valami érdekeset tudni?

Layne Staley nelkul sajna nem az igazi az AIC.

Amikor koncerten hallottam DuVallt, ha elfordultam volna, nem tudtam volna megmondani, hogy ő vagy Staley énekel. Bár nem igazán ismerem az AIC-t, sem a tagokat, de a két énekes hangja szerintem nagyon-nagyon hasonló.