Hmhm, a DC Rebirth-ről olvasott azóta valaki valamit?

Én a minap láttam még, hogy ezzel tulajdonképpen a mozis univerzumhoz akarnak közelebb kerülni, tehát most még jobban előtérbe kerül a Liga, és az Öngyilkos Osztag szereplői (tehát kb. most azt akarják eljátszani, amit a Marvel az Avengers rajzfilmmel? Lecserélték a régi ajzfilmes tagokat és 2 évig szinte csak az a 6 tag szerepelt, aki az első filmben is benen volt... elég uncsi volt...

), és ha most hasonlóbbá akarják tenni a filmes Unihoz, akkor kapunk egy 50-es körüli Batmant? Jokert most már akkor a képregényben is tele varrják tetkőkkal? Ahogy Harley-t is? Gondolom akkor Céllövő is befeketedik, ide vagy oda 40 éves karakter

Nem tom ebből mi igaz, meghogy vajon tényleg ilyen drasztikus változások jönnek-e, de ha most igen és tegyük fel, hogy a Warner filmek elhasalnak (gondolom a Bat v Sup anyagilag tuti siker lesz, talán csak kritikailag fogják lehúzni, mint a Snyder filmeket), de a Squad ütős trailer ide, vagy oda, valszeg csak egy mérsékelt siker lesz (bár lehet az új Joker bevonza az embereket) , utána kapásból jön Csodanő mozi, ami sztem szintén egy mérsékeltebb siker lehet, nem tom,hogy Diana képes lenne-e a hátán elcipelni egy saját filmet... mi van ha látva ezeket a Warner behúzza a kézi féket, akkor a Dc megszívja és a Rebirthöt hiába készítette elő, újra visszacsinálhat mindent?
azért rohadt nagy poén lenne.