Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 684330 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3740 Dátum: 2016. február 22. - 17:26:25 »
Hát lehet azt elfelejteni? Olyan rossz volt, hogy már az első részét se bírtam végignézni.
Ez viszont mégis csak a Netflixre jön, ha jön, szóval én bizakodok.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3741 Dátum: 2016. február 23. - 21:50:36 »
Igen , a Lost  in space  eredetileg egy sci-fi    televíziós  sorozat  volt   1965-1968 ig .   A Jupiter 2  űrhajó  vagy a busz  elégé  jól meg volt  csinálva  az akkori  teknikához  képest .   Szerintem  benne van  a fantasztikus  film sorozatok űrhajóinak  TOP 10  ében .   Az után  a Gold Key -nél  jelent  meg képregény  sorozat  formában . Ami pedig  azt   a   jó néhány évvel  ezelőtti   mozifilm   feldolgozást  illeti . Hát.....  egy  nagy rakás ....    szintjét érte  el elégé   tré  minőségű volt .   Még csak a közélében  sem volt a régi  sorozatnak . Pedig  az még a 60as  években  készült .
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 23. - 21:55:35 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #3742 Dátum: 2016. március 21. - 21:59:52 »
Mi a fene? :uhoh:
A Gyilkos Tréfa újra kiadásában, nem csak a színeket módosították, de a rajzokat is?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3743 Dátum: 2016. március 22. - 06:54:32 »
Még egy ok, hogy ne adja ki senki újra.  :D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3744 Dátum: 2016. március 23. - 16:33:10 »
Mi a fene? :uhoh:
A Gyilkos Tréfa újra kiadásában, nem csak a színeket módosították, de a rajzokat is?

Durva, hogy egy ilyen apró változtatásnak mekkora jelentősége tud lenni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3745 Dátum: 2016. március 23. - 21:44:40 »
Pedig itt csak kijavítottak egy ordas nagy rajzolói hibát.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3746 Dátum: 2016. március 24. - 08:59:18 »
Mire gondolsz? Hogy a) csukott szájjal beszél (ez nem szokott zavarni senkit), vagy, hogy b) elvileg a panel vége felé nevetnie kéne? A második is elég fura, én emiatt sem érzem indokoltnak a javítást, elvégre ha kettő érzelmi állapotot is sugall a szöveg, mi alapján döntjük el, melyik legyen rajta? Igazából ezt két képkockában kellett volna megrajzolni...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3747 Dátum: 2016. március 24. - 09:25:58 »
Arra, hogy Joker arcidegei sérültek és emiatt áll folyton mosolyra a szája, aktuális érzelmi állapottól függetlenül. Ráadásul az eredetin ott is vannak az izom összehúzódásából keletkező gödröcskék annak ellenére, hogy a szája lefelé görbül, vagyis azoknak az izmoknak pont ernyedteknek kellene lenniük.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3748 Dátum: 2016. március 24. - 15:00:55 »
Nemrég valahol azt olvastam, hogy csak a Morrison időszakban a fejlövés következtében fagyott végleg arcára a mosoly. Akkor hogy is van ez valójában?

balogh44

• Thanos
« Válasz #3749 Dátum: 2016. március 24. - 16:26:52 »
Már jóval hamarabb, Morrison-nak túl sok mindent tulajdonítanak, pedig egy óriási kínszenvedés amit produkált a címmel.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3750 Dátum: 2016. március 24. - 22:31:22 »
Akkor hogy is van ez valójában?
Pedig beleírtam a leírásába is. :) A bőrét kifehérítő vegyszerfürdő a bőridegei nagyját kiölte, ezért is bírja jól az ütéseket, vágásokat és az állandó babrálást a savakkal, illetve ettől van arcidegzsábája is. És ez nem éppen egy mai magyarázat, mert az eredetileg savfürdős megoldás még bőven ezüstkori.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3751 Dátum: 2016. március 25. - 06:59:28 »
Oke ertem koszi.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3752 Dátum: 2016. március 25. - 10:41:07 »
De jó, én ezt nem is hallottam ...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #3753 Dátum: 2016. március 25. - 19:43:44 »
Bakker... most miért...  :uhoh:

most tényleg kapunk egy tini tini Superboyt, meg egy fiatal Robint megint...  a katonai szereléses Harley Queen is hab a tortán...

Háála az égnek, legalább Bats és Sups valamilyen szinten rendben van. Végre Bats öve is fekete lesz, és nem a rikitó sárga... Supi meg elvesztette a gallért, és mintha csukló izéje is lenne, közelebb került a filmes dizájnhoz. Jobb is mint az a páncél szerkó.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 25. - 19:45:28 írta BuB »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3754 Dátum: 2016. március 25. - 20:31:18 »
Ez honnan származik ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Raisu

• Traveller
« Válasz #3755 Dátum: 2016. március 25. - 20:47:13 »
Idézetet írta: BuB
most tényleg kapunk egy tini tini Superboyt, meg egy fiatal Robint megint...
A mini-Superboy elvileg a New52 előtti Clark és Lois fia, Jonathan Kent, szóval nem Connort fiatalították vissza. Az mondjuk kérdés, hogy vele mi lesz. Damien meg eddig is gyerek volt.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3756 Dátum: 2016. március 25. - 20:47:20 »
Ez honnan származik ?

Comicbookmovie.
Vannak ilyen kis Dc Rebirthös kedvcsináló videók, az adott karakter világosodik ki, akiről szól... eddig ezek jöttek ki...
Bár a Batset és Supit nem láttam,a z csak egy kommentben volt...

Idézetet írta: BuB
most tényleg kapunk egy tini tini Superboyt, meg egy fiatal Robint megint...
A mini-Superboy elvileg a New52 előtti Clark és Lois fia, Jonathan Kent, szóval nem Connort fiatalították vissza. Az mondjuk kérdés, hogy vele mi lesz. Damien meg eddig is gyerek volt.  ;D
MI van???  :o Supinak és Loisnak kölke lesz? MI van???  :o  hova lett a nagy szerelem Dianával? Meg az a szöveg, hogy Lois nem lehet terhes Supitól?  :headscratch: Meg most akkor visszatérünk a klasszik időbe... de akkor már eltelt 13 év, hogy egyből lett egy kölkük?

Jahj, hogy az Damien? Hogy őt nem bírják elfelejteni a francba...  :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 25. - 20:49:51 írta BuB »

Raisu

• Traveller
« Válasz #3757 Dátum: 2016. március 25. - 21:34:34 »
Nem, a Convergence során egy párhuzamos világról vagy idősíkról átkerült (az állítólag Pre-Flashpoint) Lois és Clark a New 52-ba, a fiukkal, Jonathannel együtt. Aki, ha minden igaz, most 9 éves. Róluk szól a Superman: Lois & Clark sorozat.

Btw, itt össze vannak gyűjtve az eddigi teaserek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3758 Dátum: 2016. március 26. - 22:25:39 »
Dc Rebirth:

Supi elhagyta a gallérját, és a piros csizmát, bár ez a piros öv elég... furi... mármint neki még mindig minek öv?
Az már tuti, hogy Bats öve nem lesz egységes, jó pár teaser képen megmaradt rikító sárga, valahol meg ez az új sötét fekete-sárga... miért nem lehet ezt egységesíteni...? Sajna ez a szimbólum sárga körvonal is megmaradt...
Harley is más lesz itt-ott... it tígy néz ki, az első teaser képeken a haja a filmhez fog hasonlítani...
Regneteg régi író tér vissza, Dan Jurgens ismét SUpin dolgozik, Phil Jimenez és Greg Rucka is ismét itt van.
Jó pár cím meg havi 2 lesz, a legpoénosabb ebben az volt, hogy Jim Lee lesz a Suicide Squad rajzolója, és jól kifigurázta magát, hogy tudja mire gondolunk, hogy lesz-e ebből bármi is  :hehe:

Végre Diana is elhagyta a szokásos sztriptíz kosztumöt, és rohadtul tetszik, hogy egy az egyben rákerült a filmes páncél.
Wally West meg csak néger lett...  :-\
Ja, és Dick Grayson is ismét visszatér a fekete-kék álruhához, rohadt nagy üdvrivalgás lett miatta.
Ahogy ahhoz is, hogy Zöld Íjász ismét megkapta a kecske szakállat.
És amin szintén meglepődtem, A Detcom sorozat egy team-up sorozat lesz, amiben ismét Tim Drake lesz a Robin Batman mellett, úgy örültek neki, hogy csak lestem... ennek fényében rohadtul nem értem, hogy mi a jó francért van annyira mellőzve Tim az animációs univerzumból, ha "szemmel láthatón" van rajongó tábora...  :drying: azt hittem azért hagyják ki, mer nem szeretik a fanok... de nem igazán tűnik úgy...
Snyder maradt a Batman részlegen de egy új sorozatot kap, All star batman, amit John Romita fog rajzolni (!)... furi, hogy nem lesz köze a Frank Miller-Jim Lee-s cucchoz... de akkor miért nem lehetett más címet adni neki?  :headscratch:
Tom King viszi a Batman sorozatot... fogalmam nincs ki az ipse...  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 26. - 22:34:31 írta BuB »

Raisu

• Traveller
« Válasz #3759 Dátum: 2016. március 27. - 01:05:35 »
Tim annyira azért nincs mellőzve animációs fronton, a Batman TAS utolsó évadában ő Robin, ahogy a YJ második évadában is. Az új filmekből meg gondolom, Damien miatt hagyják ki. Remélhetőleg idővel majd valahogy bejön ő is a képbe, bár a JL Vs. Teen Titans film alapján nem sok esélyt látok erre. :\ Kyle Raynert sokkal jobban hanyagolják. Annyira, hogy míg a GL TAS-ban Hal mellett szerepel Guy, John Stewartot meg name droppolják, ha jól emlékszem, ő még említés szintjén sem szerepel. :D

Wally meg természetes, hogy néger maradt, ha már egyszer tévésorozatban is az. Engem mondjuk az érdekelne, hogy a Trinityn meg a Super-Sonson kívül miért pont ezek a karakterek lettek kiemelve?