Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685777 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2020 Dátum: 2010. szeptember 24. - 00:17:46 »
A nagy "KULT" képregény ? Annyira jó ?

Én szénné röhögtem magam és azóta kézről kézre jár a baráti körben. Amilyen gyerekesek vagy lehet, hogy nem ez a jó szó, mondjuk olyan Kázmér és Hubásak a rajzok, annyira felnőtt a sztori. nem is felnőtt inkább csak hétköznapi. De nagyon poén. És az egész néha egyszer csak átmegy videójátékba. de ez már a film traileréből is kiderül.
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 24. - 08:13:41 írta kaine »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2021 Dátum: 2010. szeptember 24. - 20:51:49 »
Hát nem tom... Nincs annyi pénz amennyi comic érdekle lassan... És mág a Másik 1-2 sincs meg, Tomi meg már tolja az Új ÚBA-t...  :uhoh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2022 Dátum: 2010. szeptember 24. - 20:56:50 »
Én szénné röhögtem magam és azóta kézről kézre jár a baráti körben.

Mint egy haverom barátnője.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2023 Dátum: 2010. szeptember 24. - 22:00:25 »
Hát nem tom... Nincs annyi pénz amennyi comic érdekle lassan... És még a Másik 1-2 sincs meg, Tomi meg már tolja az Új ÚBA-t...  :uhoh:
Jövőre lelassítok, kevesebb könyvet fogok megjelentetni. Sajnos nagyon sokan nem érik utol magukat, ami nekem meg nagy veszteségeket hoz. A Másik 1-2 NAGYON sokaknak nincs meg, nem igazán sok fogyott el belőle.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2024 Dátum: 2010. szeptember 25. - 06:30:52 »
Tudom én dolgozom , de én ezt nagyon sajnálom , nekem ez a megjelenési "sűrűség" is néha kevés.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2025 Dátum: 2010. szeptember 25. - 08:14:11 »
Hát nem tom... Nincs annyi pénz amennyi comic érdekle lassan... És még a Másik 1-2 sincs meg, Tomi meg már tolja az Új ÚBA-t...  :uhoh:
Jövőre lelassítok, kevesebb könyvet fogok megjelentetni. Sajnos nagyon sokan nem érik utol magukat, ami nekem meg nagy veszteségeket hoz. A Másik 1-2 NAGYON sokaknak nincs meg, nem igazán sok fogyott el belőle.

Már régóta tervezem hogy rendelek tőled egy pakkot de ált az alexandrás bookline-os akciók szívják el a pénzem. Egy 35-40%-os Cartaphilus-t amiben van Hellboy, Setét Torony, Kerouac meg még rengeteg nyalánkság nem lehet kihagyni.  :uhoh:

De jobb az egyáltalán ha lelassítasz ?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2026 Dátum: 2010. szeptember 25. - 08:26:37 »
Szerintem mindenképpen jobb.
Marhára megnőtt a nyugati képregények száma, és szinte már lehetetlen tartani a tempót a kínálattal, és ez mint tudjuk az eladásokon is nagyon meglátszik.
De persze ha Tominak van még jónéhány ablakon kidobható millája, akkor nem kötelező lassítani. ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2027 Dátum: 2010. szeptember 25. - 08:36:43 »
A kiadott képregényeket összességében véve tényleg sok a megjelenés. A mangákból meg egyenesen brutális kínálat van.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2028 Dátum: 2010. szeptember 25. - 09:18:52 »
Ami a scott pilgrimet illeti. Nagyon jó, a barátomnak megvan az 1. én megvettem a másodikat, de rájöttem, hogy birtokolni azokat a könyveket érdemes amikben szépek a rajzok és később nézegethetem. Ezt nagyon gyorsan rutinosan rajzolták és a történet is pont ilyen: gyors. A rajzstílus tökéletesen passzol a történethez. Gyorsan elolvasható. Szóval én a 3.at egy könyvesboltba beülve fogom elolvasni  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2029 Dátum: 2010. szeptember 25. - 12:11:27 »
Tudom én dolgozom , de én ezt nagyon sajnálom , nekem ez a megjelenési "sűrűség" is néha kevés.
Igen, "rátok" gondolva adtam ki az Új Titkos Háborút, a Vadász lelkét, vagy a Mutánsvilágokat. Jövőre meg a füzeteket. :)
De jobb az egyáltalán ha lelassítasz ?
Mindenképpen (remélem). Bízom abban is, hogy akik elmaradtak, fel tudnak zárkózni, de ha ez nem is történne meg, legalább nem erősítem tovább a veszteséget azzal, hogy a következőket még kevesebben vennék meg.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2030 Dátum: 2010. szeptember 25. - 13:51:47 »
Hát ebben van logika. Ha meg megugrik az eladás (felfestem az ördögöt a falra  :twisted: ) azt úgyis észreveszed és még mindig besűríthetsz.

+

Ti, a nép kértétek hát megkaptátok: 

A SHAKESPEARE MANGÁT !

http://ilweran.freeblog.hu/archives/2010/09/26/Manga_Shakespeare_Hamlet/

Enjoy  :hehe:

+

Egy Tintin cikk

http://konyves.blog.hu/2010/09/23/ausztria_bekebelezese_1

+

Hát mennyit foglalkoznak a Könvyes blogon comic-okkal ?  ;D Birodalom visszavág a'la hungarian módra.

http://konyves.blog.hu/2010/09/29/a_legvidamabb_barakk_visszavag

"A további oldalakon Fazekasék brilliáns egyszerűséggel oldották meg a hardcore Star Wars-rajongók lézerkard VS. fénykard vitáját: végig "lángpallosnak" nevezik a Jedik legendás fegyverét. Bespin kormányzója, az excsempész Lando Calrissian sem pont az, akinek megismertük: a magyar kalózkiadványban "Lendó Kelvisszián" néven szerepel. Fazekas legdurvább, de egyben legviccesebb újítása viszont egyértelműen az, amikor óriási légyölő galóca-telepeket rajzolt a Dagobah bolygó mocsarába. Így azért már teljesen érthető, miért makogott az öreg Yoda beszívott hippiként a mindent átható Erőről, és az is, hogy Luke miért halózta azt, hogy az ő arca van Vader sisakja alatt..."

Lángpallos ?  ;D ;D ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 30. - 20:47:35 írta Silver »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2031 Dátum: 2010. október 02. - 16:52:42 »
Ben: és még te voltál kiakadva a baba-ablak kidobáson, meg Oki doki szülési beavatkozásán...
Na, ez a nem semmi... :stupid:
http://img25.imageshack.us/img25/7702/cr01b.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 02. - 16:56:46 írta zozi56 »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2032 Dátum: 2010. október 02. - 17:01:10 »
Ilyenkor komolyan sajnálom, hogy a Comic Code Authority-nak már nincs súlya. Ez Wertham rémálma.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2033 Dátum: 2010. október 02. - 18:28:14 »
És ha lenne? A Crossed sose küldték volna el nekik elbírálásra. A CCA nem volt szentírás, csak jó sokáig feltétel volt a CCA-pecsét, hogy a képregényt bevegyék az újságosok. Mióta a direkt piac uralkodik, senkit se érdekel a CCA, azért is halt el.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2034 Dátum: 2010. október 13. - 21:02:33 »
Authority a jó öreg könyves blogon

http://konyves.blog.hu/2010/10/12/vilagverok_1

Még nem hallottam róla de így leírva nem is hangzik rosszul. Kivéve a gay szuperhírókat  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2035 Dátum: 2010. október 13. - 21:13:25 »
Ezer éve fenn van a C4A-n.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2036 Dátum: 2010. október 13. - 21:16:11 »
Basz...atom, már 2x reggeltem és még mindig nem küldtek semmi reakciót....... :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2037 Dátum: 2010. október 13. - 22:42:34 »
Nyugi egy ideje én is már feladtam, hogy valaha olvashatom azokat a képregényeket, amik ott fenn vannak.  :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2038 Dátum: 2010. október 13. - 23:19:43 »
Ha ez vigasztal, Meró, nekem asszem a negyedszeri regisztráció sikerült, szóval próbálkozz még,hátha összejön... ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2039 Dátum: 2010. október 14. - 07:55:28 »
Sose értettem, mi olyan nehéz abban, én egyszer elküldtem, és azóta is él a regisztrációm. Bár lehet, azért, mert Mann akkor még nem tudta, ki vagyok. ;D