No, dokinak és a haverjának hála megkaptam a legújabb Bats kötetet a börzéről. (Örök hála és a többi

)
Hát a minőség, mint mindig csodás. A grafika, az elég gáz, a sztori meg eddig elég érdekes,
bazz zombi korház,vagy mi a kaki, nem már 
, meg mintha lenne benne egy-két ellentmondás, pölö, a Hushban az volt, hogy a baleset-gyilkosság után már nem is találkoztak nagyon, erre
itt meg bratyiznak egy fogadáson, meg Tommy Bruce szeme láttára bekerül egy gumiszobába gyerekkorában, azért ez elég "kemény infó", hogy ezt ne említse meg az eredeti sztoriban, szval, van egy kis utólagos belemagyarázós utánérzése van.
A fordítás meg... basszus, múltnap "ódákat zengtem" a Smallvilleről, hogy szinte majdnem minden képregényes nevű lett, (nem tom véletlen, vagy talán utánanéztek), itt meg a Jsa Társaság lett, úgy, hogy a Supergirlben még Szövetség volt

Hát nem tom, én azt tartom hivatalos fordítánsak, ami nyomtatásban megjelenik, és azt használjuk mi is, legtöbbször, de én sztem most nem fogom átnevezni őket erre...

Mr. Terrific meg le se lett fordítva... így már előre félek, hogy akkor, a reklámban elhangzott Doktor Jégcsapot is megkapjuk, Mr. Fagy helyett...
Na szal, felemás eddig az élmény, talán ma befejezem...