Én 9 voltam, mikor anyu nagy unszolásra megvette nekem! Egyből megfogott a képi világa, mai napig szeretem Brian Bolland rajzait!

Ezután nem is nagyon jelent meg hasonló Batman sztori, a második számtól a "Halál a családban" c. eposzt közölték a 4. számig, amit már Jim Aparo klasszikusabb Batman rajzoló készített, kicsit szokatlan is volt a világosabb színkezelése, és Robin figurája, akit szinte nem is ismertünk. Mindenesetre, fontos állomás a figura történetében, úgyhogy szerezd be minden képen!

Alan Grant a 10. szám körül tűnt fel John Wagner társaságában íróként, míg a rajzokat Norm Breyfogle készítette, ezekben az időkben egy sor új ellenség született, pl. a Hasbeszélő/Sebhelyes arc, a maróhatású ember, Anarchia, ezek a történetek az Amerikai Detective Comics lapjairól származtak, és önmagukban is érthető sztorik. Kicsit negatívum, hogy az akkori szerkesztési elvek miatt, néha több oldalt is képesek voltak kihagyni egy számból!

Viszonylag frissebb, magyar kiadás még, amit ajánlok, a Batman-Első év c. sztori, amit a ADOC-Semic adott ki, különszám formájában. Ez a figura kezdeteit mutatja be, érdemes az olvasást ezzel kezdeni!

Remélem én is tudtam segíteni Comicboy!