Hisz szupermellek mégis. 
Mármint szupermODellek.

De az szerintem hülyeség,hogy rajzolóból lenne kevesebb! Elég csak megnézni bizonyos amcsi képregényes adatbázisokat amik tele vannak jobbnál jobb nevekkel a szakmából 
Oké, de hiába, ha a rajzoló nem hajlandó robotolni. Gondold el, 15 éve rajzol, fantasztikus dolgokra lenne képes, de nem bontakozhat ki, mert futószalagon kell gyártania olyan rajzokat, amiket legszívesebben ki sem adna a kezéből, mert annyira a saját tudása alatt van, hogy szinte szégyelli.

És akinek nincs szüksége ugrálásra,mert teszem azt képes teleportálni vagy szárnyai vannak?

Na igen, ők azok, ahol már az alkotói lustaság gyanánt ugyanúgy kell kinézniük.

Én azt sem értettem soha, hogy mitől lesz automatikusan öngyógyító képessége minden mutánsnak.

Ez mind nem magyarázat arra, hogy amikor a dokumentációban leírásra kerül a szokásos, "ereje megegyezik egy korának és súlyának megfelelő, rendszeres testmozgást nem végző férfival", akkor a képen miért egy kigyúrt fazon van?
Mint fenn: alkotói lustaság.

Vagy az elvárások gyűrűje.
Vagy pl. Peter Parker előkerülő vén apjának miért van kockahasa. 
Miért ne gyúrhatna az öreg?

Emellett sokat gondolkodom azon, mi lenne ha lenne egy JRSR stílusú rajzoló a pók címen...milyenek lennének azok a rajzok a mai színezéssel?
Erre még kapsz választ, mert JRJR rajzolt egy 6 részest, amit ki fogunk még adni.