Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685354 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3220 Dátum: 2014. szeptember 16. - 13:18:59 »
Igen, egy újraszámozás nem ártott volna. Plusz ilyen típusú ruciban én is szívesebben képzelnék el egy komolyabb érettebb karakter, valódi nőt, mint egy kislányt.
De úgy néz ki, képregényekben a nővé válás első jele a feszülős latex ruhák iránti rajongás. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3221 Dátum: 2014. szeptember 16. - 14:29:20 »
Ez enyhén szólva is gáz :roll: Tökre olyan benyomást kelt mint a jelenlegi Ultimates csapat női tagjai! Batgirl-t sose szerettem, mert eleve hülyeségnek tartom egy hímnemű hős női változatát (kivéve Póknő és She-Hulk),de a röhejes cuccaival még rátesz egy lapáttal...
Ráadásul ezen már kevlár sincsen ami egy átlagos halandónak alap felszerelés kellene,hogy legyen. A Project Rooftop-on szoktam ilyen újradizájnolásokat nézegetni amik természetesen csak hobbi szinten léteznek és nem gondolják véresen komolyan! Ott elmegy ez a stílus,de egy mainstream képregényben aligha :stupid:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3222 Dátum: 2014. szeptember 16. - 14:47:35 »
Kíváncsi vagyok, hogy tgaby milyen háttérinfóval áll majd elő?  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3223 Dátum: 2014. szeptember 16. - 14:56:27 »
Kivételesen osztom Sinister nézetét. :) Olyan, mintha 12 éves lenne, amire a bakancs rátesz egy lapáttal. Mintha csak úgy gondolnák, hogy nincs páncél, adjunk rá valamit, ami jelentősen lelassítja a mozgását helyette!  :stupid:
De úgy néz ki, képregényekben a nővé válás első jele a feszülős latex ruhák iránti rajongás. :D
Ennek adták már magyarázatát. Az érett nők már tisztában vannak vele, hogy a kivágott latex ruha komoly fegyvertényező a harcban, hisz elvonja a figyelmet.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3224 Dátum: 2014. szeptember 16. - 15:09:21 »
Akkor a bakancs lassítja a mozgást, de a kevlár páncél nem?  :D
Ennek adták már magyarázatát. Az érett nők már tisztában vannak vele, hogy a kivágott latex ruha komoly fegyvertényező a harcban, hisz elvonja a figyelmet.  :)
Ez egészen bizonyos.  ;D
Plusz pl. a Fekete Macskát másképp nem is tudnám elképzelni, de nála pár jó író (pl. Kevin Smith) zseniálisan tudott játszani a erotikus kisugárzásával, amit valóban használt is, nemcsak annyit jelentett mindez, hogy kint vannak a mellei. Így nem tűnik öncélúnak a dolog, mivel a karakter szerves része.
Pl. ugyanezt nem érzem a Ragadozókban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3225 Dátum: 2014. szeptember 16. - 15:22:19 »
Akkor a bakancs lassítja a mozgást, de a kevlár páncél nem?  :D
Miért, én is ezt írtam.  ;)
Idézet
Plusz pl. a Fekete Macskát másképp nem is tudnám elképzelni, de nála pár jó író (pl. Kevin Smith) zseniálisan tudott játszani a erotikus kisugárzásával, amit valóban használt is, nemcsak annyit jelentett mindez, hogy kint vannak a mellei. Így nem tűnik öncélúnak a dolog, mivel a karakter szerves része.
Hát igen, de mivel jó íróból nincs rengeteg, így marad a ruha. Illetve alighanem hamar egyhangúvá, sőt unalmassá válna a hősnő, ha mindig tettekben és szavakkal kéne elérnie, vagy megmutatnia, hogy vonzó.
Idézet
Pl. ugyanezt nem érzem a Ragadozókban.
Azért, mert az írónő ezt nem akarja hangsúlyozni. Csak a rajzoló.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3226 Dátum: 2014. szeptember 16. - 15:43:03 »
Igen, ezt már egyszer átbeszéltük, de ebben tökéletesen egyetértek, szerintem az a sorozat nekem sokkal jobban tetszene egy visszafogotabb rajzzal. Pedig a többség pont ellenkezőleg van vele.
Hát igen, de mivel jó íróból nincs rengeteg, így marad a ruha. Illetve alighanem hamar egyhangúvá, sőt unalmassá válna a hősnő, ha mindig tettekben és szavakkal kéne elérnie, vagy megmutatnia, hogy vonzó.
Ez ilyeténmódon marha erőltetett lenne, az tuti, ennek az egyensúlynak az elkapásához kell az a bizonyos jó író, akiből sajnos tényleg kevés van.
Amúgy nem tudom, a Supert láttad-e ott van egy pár jelenet, ahol Ellen Page próbál meg tipikus szuperhősnőként viselkedni, és az egész szitu inkább vicces és kínos, semmint szexi.  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3227 Dátum: 2014. szeptember 16. - 15:46:04 »
Nem láttam, az egy mozifilm?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3228 Dátum: 2014. szeptember 16. - 15:48:05 »

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3229 Dátum: 2014. szeptember 16. - 18:08:43 »
Igen, ezt már egyszer átbeszéltük, de ebben tökéletesen egyetértek, szerintem az a sorozat nekem sokkal jobban tetszene egy visszafogotabb rajzzal. Pedig a többség pont ellenkezőleg van vele.
Pont, így gondolom én is.

Eddig így is bejött a képregény, és nem akarok a rajzolót sem bántani tényleg, de...  mielőtt dolgozni kezd, először inkább írja be az xxxx.com-ot a böngészőjébe és rendezze le magát, csak utána kedjen el rajzolni.  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 16. - 20:42:05 írta kaine »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3230 Dátum: 2014. szeptember 16. - 20:43:39 »
Igen az. http://www.imdb.com/title/tt1512235/
Jó a szereposztás. Milyen film?

A rajzoló szerződése egy évre szólt, azaz a mi 6. számunkig (sőt, az ötödiket nem ő rajzolta), vagyis utána jönnek mások is, bár időnként ő is visszatér még.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3231 Dátum: 2014. szeptember 16. - 21:06:05 »
Igen az. http://www.imdb.com/title/tt1512235/
Jó a szereposztás. Milyen film?
Röviden arról, hogy egy lúzer középkorú fazon, egy eléggé elvont isteni sugallattól vezérelve úgy dönt, szuperhős lesz, és ehhez a helyi képregénybolt geek-lányának tudását hívja segítségül.
Az alapsztori enyhén hajaz a Kick-ass-re, de amúgy teljesen más hangvételű a film. Sokkal abszurdabb és szatirikus az egész, és abszolút nem jellemző rá semmi coolság, hanem végig tartja ezt a "realisztikus" vonalat. Közben egy kegyetlenül morbid amerikai társadalomkritika ami semmit és semmit sem kímél, az egyértelmű szuperhőskultuszon túl a vallást, politikát, a kismeberek hétköznapi gondjait, mindent kiforgat magából. Ilyen szempontból a Ged Bless America-ra hajaz a leginkább.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3232 Dátum: 2014. szeptember 16. - 21:59:28 »
Köszi! Ez alapján még mindig csak a szereplők miatt érdekes. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3233 Dátum: 2014. szeptember 17. - 22:44:20 »

:)

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3234 Dátum: 2014. szeptember 21. - 21:29:57 »
Most olvasom a második TPBt a Sagaból... ez a Vaughan egy ki&@$#ott zseni, egyszerűen nem bírom letenni.  :oh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3235 Dátum: 2014. szeptember 21. - 21:59:38 »
Én is a 2. végéig olvastam, aztán eladtam. Nem volt rossz, tényleg, de nekem annyira azért nem jött be. Az Y köröket vert rá tőle.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3236 Dátum: 2014. szeptember 21. - 23:01:10 »
Most olvasom a második TPBt a Sagaból... ez a Vaughan egy ki&@$#ott zseni, egyszerűen nem bírom letenni.  :oh:

Egyetértek! :) Miután ledaráltam a 10 Y kötetet, felbuzdulva rögtön neki is ugrottam a Saga-nak, és nem csalódtam.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3237 Dátum: 2014. szeptember 24. - 15:08:44 »
Kíváncsi vagyok ebből mi sül ki? Vajon hasonló a Tower of Babel-hez?

balogh44

• Thanos
« Válasz #3238 Dátum: 2014. szeptember 24. - 20:32:37 »
Ollókezű Edward #1. szám:

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3239 Dátum: 2014. szeptember 24. - 20:41:25 »
Kíváncsi vagyok ebből mi sül ki? Vajon hasonló a Tower of Babel-hez?
Na most mi van... ? Én eddig úgy tudtam, hogy a Future's End tie-in lesz a mostani szám, utána meg kapunk egy folytatást a Death of the Familynek.  :o