Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685263 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3320 Dátum: 2014. november 11. - 20:55:11 »
Nekem egyetlen egy volt, ami átlépte az ingerküszöbömet, egy one-shot, de még az is elég gyenge lett.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3321 Dátum: 2014. november 11. - 20:57:54 »
Ja a Paint It Black, abban van egy jó alapötlet, plusz számomra már a művészeti önkifejezés téma miatt is tetszett, de aztán marha rosszúl vezeti le a cselekményt, amint megjelenik a rakás felfegyverzett pom-pom lány. Ami amúgy mennyire illik egy Silent Hill történetbe, szerintem rohadtúl nem...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3322 Dátum: 2014. november 11. - 21:06:30 »
Valahol óriási kihagyott lehetőségnek tartom. Viszonylag olcsón hatalmas sikert lehetne elérni ezekkel a képregényekkel, ha jól fognának neki. Reklámnak sem lenne utolsó pedig.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3323 Dátum: 2014. november 11. - 21:12:12 »
Off:
Máig, számomra a leggbesz@ratósabb Sillent Hill játék a 2. rész, aminek olyan a hangvétele, és az atmoszférája, ami mindegy hányszor játszom vele, mindig megragad! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3324 Dátum: 2014. november 11. - 21:14:30 »
Az az érdekes, hogy nem is annyira ijesztő, mint inkább... a "rettenetes" a jó jelző rá talán, persze jó értelemben. :) Vagy az őrült jó.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3325 Dátum: 2014. november 13. - 09:02:35 »
Valaki olvasta a Batman 36-ot? Snyder you bastard... nagyon bejött a 34 végére és az Annual 2-re való visszautalás/leleplezés. Mikor olvastam a 34-et nagyon nem odaillőnek tűnt a 'wait, you made a joke?' reakció, de így, nagyon tetszett  8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3326 Dátum: 2014. november 24. - 13:52:10 »
Banyek... a Dc-nek most hány heti ujságja van már??  :surp: Most ez a Earth 2 World end is heti rendszerességgel jelenik meg...  én már komolyan elvesztettem a fonalat... ennek van bármiféle köze e Futures Endhez? Rohadtul belelehet zavarodni ebbe a sok eseménybe, amik egymás mellett jelennek meg...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3327 Dátum: 2014. november 24. - 15:53:39 »
A Worlds End ha minden igaz már nem tart sokáig, mivel megint valami New 52-hoz hasonló univerzumrengetést akarnak művelni. A Futures End pedig az előbbivel fog találkozni és egyfajta soft reboot-ot akarnak csinálni szerintem :roll: Pont úgy mint a Marvel a jövőre érkező nagy eventjével. Továbbá a DC-nek ott van még a Multiverse című kiadványa, ami szintén több különböző dimenziót mutat be részenként! Remélem nem állítják vissza az Új 52 előtti status quo-t, mert akkor tökön szúrom magamat :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3328 Dátum: 2014. november 24. - 16:30:46 »
Azt tuti nem, mert most jövőre elvben lesz egy visszatekintő majdnem minden kiadványukban, mi hogy zajlik éppen a rebút mellett/előtt/után... vagyis mi hogy zajlott volna, ha nincs rebút, vagy mi fene...

Amúgy valszeg ilyen soft dolgok lesznek, mint annak idején a Válságos időszakokban. Nem hiszem, hogy most minden kezdődne ismét elölről...
Amúgy ez a sok heti baromság sztem most már pöttyet sok...  :-\ és miért kell ezeket egymás mellett nyomni... legalább lenne vmi egymás utáni folytonossági érzésem, de hogy most 3-4 esemény egymás mellett zajlik, én totál elvesztettem a fonalat...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3329 Dátum: 2014. november 24. - 17:13:53 »
Én se tudom ezeket követni ne aggódj ;D Az igazat megvallva pedig nem is akarom, mert van egy olyan érzésem,hogy az égvilágon semmiről sem maradok le! A futures end első néhány részét elolvasva arra jutottam,hogy azt csinálnak amit akarnak én köszönöm,de ebből a sz*rból nem kérek :hehe:
Egyedül a Worlds End és az Earth 2 sorozatokat követem,de azzal is úgy vagyok,hogy érjenek már a végére mert nem bírom ezt a szándékos időhúzást amit abban leművelnek. Az meg,hogy a reboot előtt mi volt engem teljesen hidegen hagy és egyáltalán nem sírom vissza azt a korszakot. Nekem modern köntösbe bújtatott sztorik kellenek eddig nem látott történetekkel és karakterekkel ^^

BuB

• Pókfej
« Válasz #3330 Dátum: 2014. november 24. - 17:49:06 »
Hát én most úgy gondoltam,h ogy a Futures endet majd egyben olvasom el, meg ezt az Earth endet is (az is 52 részes lesz???  :headscratch:), még a marveln nagy Axis eseményét se kezdtem el, csak gyűjtögetem, sztem majd decemberben itthon karácson yeste azt ovlasgatom  ;D egyedül az Eternalt követem, mondjuk azt s csak hellyel közzel, mert egynémelyiknek olyan ótvar grafikája volt, hogy inkább dobtam 2-3 oldal után, viszont az utsó két részt most megint Fabok rajzolta, nem sok minden történt benne az igaz, de basszus, nagyon kúl rajzoló ez a csávó, majdnem jobban bejön mint Jim Lee  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3331 Dátum: 2014. november 24. - 18:03:04 »
Az Earth 2-t is bevonják a New 52-ba, hasonlóan mint a Marvelnél azt a sok alterverzumot. Nyilvánvaló,hogy egyes karaktereket kinyírnak, míg akiket érdemesnek tartanak azt elhelyezik a mainstream DCU-ban. De a Futures End-et továbbra se ajánlom neked :lol: Ugyanakkor az Axis kezd izgalmassá válni, főleg a téma miatt amit feszeget! Utána pedig újraindítják az Uncanny Avengers-t és Rozsi helyére Kardfog kerül :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3332 Dátum: 2014. november 24. - 18:16:13 »
Most eljátszák Claremont X Forever ötletét... frenetikus... és a nagy ember barát Avengers mégis milyen gyomorral képes megtürni a soraik között egy pszichoipata gyilkost?  :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3333 Dátum: 2014. november 24. - 19:25:33 »
Nem akarom lelőni a poént,de ebben az esetben jó okuk lesz rá ;) Itt végre van normális magyarázat,hogy egy brutális hidegvérű gyilkos miért áll be a jófiúk közé. Az X-Foreverben megoldották azzal,hogy "Valójában ő az eredeti Kardfog és a másik aki részt vett a Morlock irtásban az csak egy klón volt" :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3334 Dátum: 2014. november 24. - 19:59:59 »
Áh, ezt se tudtam, de ez se rossz.
És itt a klasszikban mi a magyarázat?  :uhoh: nem hiszem, hogy olvasnám, azt se tom, hol fogjak hozzá...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3335 Dátum: 2014. november 24. - 20:14:08 »
Mondjuk az Axis első részétől vazze ;D Az event maga 9 részes lesz, és most tartanak a hatodiknál. De ez már erősen off ,úgyhogy vigyük át a Marvel képregények topicba :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3336 Dátum: 2014. november 27. - 12:05:59 »
Hmhm, nagyot fogok csalódni ha az Arkham Knightba ez lesz a poén, a knight kilétéről, mint ami most az éppen aktuális Eternal sztoriban volt...

Na és, nem megmondtam, hogy nem Csitt bácsi a hunyó.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3337 Dátum: 2014. november 27. - 12:33:44 »
Hmhm, nagyot fogok csalódni ha az Arkham Knightba ez lesz a poén, a knight kilétéről, mint ami most az éppen aktuális Eternal sztoriban volt...

Na és, nem megmondtam, hogy nem Csitt bácsi a hunyó.  :D

Csak én gondolom pár szám óta és az Endgame függvényében, hogy Scarecrow lesz a főmumus?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3338 Dátum: 2014. november 27. - 13:14:28 »
Én már Ra's-ra is gondoltam , mivel néha az ő stílusa az ilyen nagy káosz teremtés.

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #3339 Dátum: 2014. december 02. - 15:04:47 »
ezt a képregényt tegnap találtam papíron nem lett volna rá időm de azért elolvastam, és várom a folytatást, ajánlom mindenkinek:
http://tapastic.com/episode/37941