Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685149 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3520 Dátum: 2015. március 15. - 14:05:00 »
Lehet , hogy Darkseid  -nak mégis csak sikerül meghódítania a Föld2-t . Hisz sajnos sok ottani szuperhős odaveszett . Talán mégsem véletlen a cím , hogy Világvége .A túl élő hősök  Vörös Tornádó, Zöldlámpás , Power Girl  , pedig meg alakítják a helyi szuperhős csapatot .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 15. - 19:22:08 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3521 Dátum: 2015. március 15. - 15:27:55 »
Az Earth 2 túlélői elméletileg egy új földön fogják újrakezdeni ahol ők az egyedüli szuperhősök...

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3522 Dátum: 2015. március 15. - 20:35:13 »
Miért kap Batman páncél ruhát   :nemtudom: . Mert ilyen robot szerű páncélt kb akkor kapnak a szuperhősök ha megsérülnek és a lét fent tartó eszközök a páncélba vannak építve lásd Darth Vader,Robotzsaru . Rá még kissé hasonlít ez az új védelmi páncél .És azért válik Roborabittá  mert olyan súlyosan megsérül majd. Ott Agykeselyű világán hogy enélkül nem maradhatna életben . :headscratch: A Föld 2  túlélő szuperhőseiből { akik a képen vannak }  alakuló JSA -ból az afroamerikai külsejű , de valójában szintén Krytoni származású elnök Superman  hová lett . Ha jól tudom ö  az ottani Superman és Red Tornádó  lányának ,Power Grilnek a barátja .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 15. - 21:56:38 írta Zöldlámpás »

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3523 Dátum: 2015. március 16. - 12:28:23 »
Mert , ha jól tudom a Föld 2 szuperhős karakteri túl élő és elhunyt személyek .Red Tornádó , vagyis Louise Lane  a meghalt Superman felesége volt .A lányuk pedig Power Girl . Úgy hogy Luise férj nélkül maradt , a lányuk pedig félárva.         :(   Az ˝Afroamerikai ˝Superman  pedig az ő barátja . Szerintem kár volt tönkre tenni a Föld 2-t egész jó hely volt .Csak sajnos az a bunkó Darksield  meghódította és tönkre vágta . Hősök alig páran maradtak . Az elnök Superman, Red Tornádó , a lánya Power Gril , Zöldlámpás , Flash,

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3524 Dátum: 2015. március 16. - 14:03:43 »
A feka Superman azért nincs a képen, mert valószínű ő is meghal a Darkseid elleni csatában. A túlélő hősök pedig egy másik Földön fogják folytatni a pályafutásukat. Ja, és a Föld 2-es Superman nem egyenlő az elnök Superman-nel! Két külön verzió ;)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3525 Dátum: 2015. március 17. - 15:19:43 »
Erős a gyanúm hogy , Batman azért kap harci páncél , vagy még inkább robotszerű ruhát . Mert olyan súlyosan megsérül hogy a  kibernetikus  páncél  és a gépek segítsége nélkül nem maradna életben .És hogy ki nyomorítja majd meg ilyen súlyosan .  :headscratch: Talán 1.Bane 2.Joker
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 17. - 18:44:52 írta Zöldlámpás »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3526 Dátum: 2015. március 17. - 15:36:52 »
Akkor sem kéne birodalmi lépegetőben nyomulnia, elég lenne olyasmi exoskeleton mint amit az Arkham Knight-ban visel. Ez a készítők baromsága,hogy egy tankot alakítottak át páncéllá és abba csomagolták Batsy-t...

Todd

• Pókfej
« Válasz #3527 Dátum: 2015. március 17. - 15:46:33 »
Max úgyis pár szám, azt visszakapja az eredetit.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3528 Dátum: 2015. március 17. - 15:47:23 »
Snyder azt mondta, hogy olyan nagy válozások lesznek, hogy erős a gyanúja, hogy a hardcore fanok ki lesznek akadva, de reméli, hogy elnyeri a tetszésüket, szaaaal, én már azon se leszek meglepődve, hogy ha ez a Rabbit-Man nem is Bruce lesz...   (még a végén télleg Alfred lesz a szerkóban  ;D )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #3529 Dátum: 2015. március 17. - 15:54:28 »
Snyder azt mondta, hogy olyan nagy válozások lesznek...
Húha lehet, hogy megint minden végleg megváltozik. :twisted: Mondjuk egy fél évre. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3530 Dátum: 2015. március 17. - 15:56:11 »
Ja, amíg ki nem jönnek az első eladási adatok  ;D na mondjuk nem, az első pár rész még tuti siker, mert mindenki látni akarja hogy mi is van... aztán kezd zuhanni, vagy stagnál... de ennek tg a szakértője.  :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3531 Dátum: 2015. március 17. - 21:19:55 »
Meg néztem a NewsaRama  DC képregény  ajánló rovatának Júniusi előzeteseit is. Lehet hogy Bruce Wayne\Batman  új szerkója  tényleg 1. Harci -védelmi  páncél .2. Valami Kibernetikus cucc .Mert minden képregény címlapján ahol  ő szerepel ebben a göncben van .     Na ha már Nem Marvel képregények a rovat címe várható-e a  :kingpin: -nél  más kiadók képregényei is mondjuk öt -tíz év múlva valamikor 2020- 2025 ig . Gondolom Kaine te mint kiadó vezető , a terveid  már 2016 Decemberéig meg vannak . Vagy egy évre előre biztos hogy vannak terveid . DE....elvben ,fejben ,gondolatban  kb hány évre előre gondolkodsz  :nemtudom: . Szerintem már nagy vonalakban már akár 2017\18 as évei újságokat is tervezgeted . És mivel hála Istenek a képregény olvasásból SOHA nem lehet ki nőni   ;D . Az olvasok száma majd csak egyre gyarapszik ahogy telnek az évek . Tehát egyszer valamikor majd lesznek .Image  Valiant   Dynamite,   Dark Horse ,  kiadványok is .Hiszen legkevesebb  még legalább 30 évünk van még. Azután jön a következő nemzedék  akik folytatják

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3532 Dátum: 2015. március 17. - 22:28:13 »
Nekem már nincs 30 évem. :) Legalábbis aktív biztosan nem. Más kiadókkal nemigen foglalkozom az elkövetkező néhány évben. Van egészen nagy választék ebben a kettőben is.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3533 Dátum: 2015. március 17. - 22:50:09 »
Kösz. Szóval akkor kb jól sejtettem , és ahogy a válaszodból is következtethető  valószínű nagyjából 3-4 év az amennyire előre tervezel , gondolkodsz . Mert  az elkövetkező NÉHÁNY év , nekem azt jelent hogy kettőnél több, de ötnél kevesebb .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 18. - 12:04:37 írta Zöldlámpás »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3534 Dátum: 2015. március 19. - 09:36:20 »
Pffff, bakker... ez a másodrangú ipse állt az egész Eternal mögött...  :roll:  komolyan az egész terv inkább illett volna Ras-hoz vagy Hushoz... de ehhez...  :-\

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3535 Dátum: 2015. március 19. - 09:50:11 »
Pffff, bakker... ez a másodrangú ipse állt az egész Eternal mögött...  :roll:  komolyan az egész terv inkább illett volna Ras-hoz vagy Hushoz... de ehhez...  :-\

Valahogy nem tudom elhinni, hogy ő csinálta volna az egészet.. egy gyenge Riddler másolat. Főleg ez a follow the clues. Egy utalás nem volt, viszont annál több Lincoln Marchra...

Más: valaki olvassa az ei8ht 5 részes minisorozatot? Jó kis több idősíkon játszódó történet, még csak két rész ment le, de egész érdekes. :)

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3536 Dátum: 2015. március 19. - 10:05:27 »
Elrugaszkodott kérdés. A V for Vendetta hazai kiadására vajon lesz valamikor reális opció? Már annyiszor meg akartam venni angolul, de még mindig nem vitt rá a jó lélek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3537 Dátum: 2015. március 19. - 10:53:28 »
Szerintem nyugodtan vedd meg.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3538 Dátum: 2015. március 19. - 10:58:28 »
…ha megtalálod az egybegyűjtött könyvet értelmes áron. Vagy lenne belőle friss újrakiadás?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3539 Dátum: 2015. március 19. - 11:37:39 »
Nem különösebben ritkaság, úgy 4-6000 közötti áron házhoz hozzák.