Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685061 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3540 Dátum: 2015. március 19. - 19:27:11 »
Remélem , nem nagy bukás lesz a DC nél  .A tervezett  nagy és gyökeres változtatások  és az univerzumuk teljes meg újítása ,  átalakítása  helyet.
A New 52 Futures END  és a Föld 2 World ´s END  -böl a VÉGE  , valósuljon meg. A Föld 2 -t  leigázta Darkseild  .És való színű hogy még az ottani Batman [ Thomas Wayne ] is meghal , és a fekete Superman is , na meg  talán Vörös Tornádónak is annyi . Ráadásul  Agykeselyű itt is  innen is gyűjtögeti  a kupola városokat . Vagy is  a Föld 2 lakóinak két  veszélyes ellenféllel  is  harcolniuk kell  A jövő véget ér sorozatban is lopkodja a városokat  hogy , az általa alkotott  mesterséges világra  a Vérholdra vigye őket . És sem a hősök sem a hadsereg nem képes meg állítania . Az ilyen nagy szabású és hosszan el nyújtott történetnél , szerintem fent áll a bukás veszélye . Nehogy az Amerikai olvasók azt mondják majd  ˝Hát ,ez nekünk nem tetszett .  Ja és ha igaz akkor  szóval majd  a New 25ben is történik valami Bruce Wayne \Batmanal [ Ha jól értelmezem ]  és tényleg valaki más lesz a robot göncben . Ezért mondtam ég gondoltam hogy lehet hogy hasal egyet a DC.   Remélem nem teszik meg hogy mind a két földön egy -egy új Batman lesz , mert Terry M  is és Thomas Wayne is ....szóval tudjátok . Ha igaz akkor a páncélban  :censored: lesz .Viszont mi lesz Bruce -val  :headscratch: , ha a páncélban ........lesz. Vagy is ő veszi át az elődje szerepét .  De ezért ezt neked  :violent:  DC . Ha tényleg meg lépik
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 21. - 17:16:07 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3541 Dátum: 2015. március 21. - 17:58:26 »
A Föld 2n  valószínűleg el búcsúznunk , 1. a néger  Supermantól ,  2. Vörös Tornádótól , 3. Thomas Waynetöl .  És kb sajnos csak 4-5 túlélő hős marad . Köztük az ottan Dick Graison  lesz az új     Batman   vagyis  ő lesz  az örökös  . Ezek szerint mind a két földön van egy FŐ sorozat a Föld 2  és egy hosszabb alsorozat   a Föld 2, Világ VÉGE  .      Szegény 2.0 -ás Batmanak  a  jövőből    vagy is T.M. nek annyi .A két sorozat a Beyond 2.0  és  a  Futures End  össze függenek -e  . Én úgy látom valamennyire igen . Az ÚJ vagy Föld 1n  a FŐ sorozatok mellett , szintén van egy hosszabb sorozat . AZ új 52, A Jövő Véget ér . Ugye ebben robotízálják a liga tagokat. És mind a kettő földről szerzet Agykeselyű legalább egy-egy kupola várost . Az információk szerint a robotdenevér páncélban ,tényleg NEM   Bruce lesz . Ha igaz itt is egy új  Batman fog szerepelni . Az adatok szerint tényleg lehet hogy Alfréd  vagy valamelyik régebbi Robin lesz . DE...akkor hova fog tűnni Bruce  :headscratch:. Egy kérdés  az Igazság Liga , Beyond  2.0  ban  az öreg Superman az a  ˝mi ˝Clark Kentünk -e. Csak itt már idősebb .   A fiatal Denevérember  Beyond 2.0  sorozatból   T.M sajnos  nincs többé . És  a Beyond  2,0 sorozat hány évvel később játszódik   :nemtudom: .A bevezetőben láttam hogy Loise már idős ,őszhajú volt . Kal  L  meg még fiatalabb kinézetű . Biztosan azért mert Kryptoní   származású és az erejét a Napból szerzi , talán ezért öregszik lassabban  és hosszabb az élete . Vagyis tovább él mint mi emberek . Na még egy KÉRDÉS .  Mivel földön kívüli  és napenergiát használ .Hány emberi\földi évet él       :headscratch: Gondolom  földi évben több százat is .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 21. - 21:03:03 írta Zöldlámpás »

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3542 Dátum: 2015. március 22. - 09:19:16 »
Én bízom benne, hogy a Kingpin akkorává növi ki magát, hogy akár a Watchmenhez hasonló köteteket is kiadhat majd csont nélkül. A Kingpinben van a magyar képregény jövője, én meg csak bizakodom. :) ezért is kérdeztem a V for Vendettat.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3543 Dátum: 2015. március 22. - 11:53:27 »
Belenéztem a Deathstroke # 6  előzetesébe .Hát.........kész horror paródia  ,és fekete komédia  a történet .De, szerintem elégé túlzás ami ott történik  :hehe:         U.I.  Valószínűleg a jövőbeli  Batman  T. M .  jelmezét    T.D.  örökli meg  , ő válik Batman Beyond 2.0  karakteré . De ha igaz akkor Robobat   is az egyik volt Robin lesz .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 22. - 17:28:32 írta Zöldlámpás »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3544 Dátum: 2015. március 22. - 21:18:40 »
Én bízom benne, hogy a Kingpin akkorává növi ki magát, hogy akár a Watchmenhez hasonló köteteket is kiadhat majd csont nélkül.
Pedig köteteket nemigen fogunk kiadni most, hogy az Alexandra behalt. Különösen nem vastagakat, és különösen nem DC-ket.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3545 Dátum: 2015. március 22. - 21:54:39 »
Pedig mindenki várja továbbra is a kingpines Powerpuff Girls omnibust. ;D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3546 Dátum: 2015. március 23. - 20:08:50 »
Ó jaj . Ugye nem , vagyis nagyon remélem  hogy nem az lesz amire gondolok  remélem hogy én értem félre . De  mintha arra utalnának  a DC-nél . Hogy  Batman   vagyis  Bruce  Wayne   ezentúl  nem is sokára . a másik csapatban fog játszani .Hős helyet  ˝rossz kisfiú ˝ lesz . De legalábbis  durvább lesz  mint szokott Tényleg ennyire  :stupid: a DC { vagy én   ;D  }  hogy ezt akarja meglépni .  :headscratch: Ezért fogja valaki más hordani a páncél denevér ruhát . B. W. helyett 
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 23. - 23:05:17 írta Zöldlámpás »

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3547 Dátum: 2015. március 24. - 09:01:41 »
Sajnos nem igazán értem mit akarnak kezdeni ezzel a robot Batmannel, remélem semmit.
A Kingpinben pedig reménykedni, majd idővel jönnek a még nagyobb durranások. Így is évről, évre egyre fentebb sikerül lépni. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3548 Dátum: 2015. március 24. - 09:09:02 »
Alapjaiban akarják megváltoztatni az eddigi status quo-t és emiatt variálnak most a karaktereken. Kb fél év, és visszatér az original Batman ;)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3549 Dátum: 2015. március 24. - 13:07:10 »
A Facebook oldalamra . de valószínű hogy nektek is [ mivel ma már mindenkinek van ]   elküldte pl a Newsarama és néhány más képregényekkel foglalkozó  oldal . Gondolom mindenkinek aki bejelölte őket .    A  Batman Eternal  50. és 51. számának előzetesét  , ismertetőjét , egy kis spoilerrel  megtoldva . Hogy Bruce Wayne tényleg egy kissé vadabb ,brutálisabb lesz . Néhány karakter meg is érdemli hogy Batman egy kicsit  jobban odacsapjon pl Joker  [ akit tök marhaság volt felturbózni ,szuper képességgel  ellátni ]  vagy Madárijesztő aki ha lehet még örültebb és még ijesztőbb mint J. Szerintem ők benne vannak az első 5  legkeményebb , legfélelmetesebb  Batman ellenfél kategóriában .De ennyire vaddá erőszakossá  változtatni  kár volt . . Valamivel több harciasság és keménység még elmegy .Főleg amilyen karakterek ellen harcol mostanában . De , mintha  kissé zakkantabb  enyhén örültebb is vált . Mert úgy nézz ki hogy  élvezi  a durvaságot .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 24. - 19:38:38 írta Zöldlámpás »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3550 Dátum: 2015. március 24. - 23:22:06 »
És ezt pont az Eternalban lépnék meg, ami az egyik legkevesebb olvasóval bíró Bat-sorozat?

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3551 Dátum: 2015. március 25. - 12:49:32 »
Sajnos ,igen .De nem csoda hogy majd kissé bepöccen , és durvább lesz az ellen feleivel . Mert a Batman Eternal # 51  spoiler \ előzetesben egy kicsit meggyötrik . Hát ezek után valamivel  erősebben fog vissza vágni   néhány ellenségének . Ha vele durván bánnak ,akkor majd ő is ez csinálja majd .

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3552 Dátum: 2015. március 25. - 22:31:30 »
Szóval ,ha jól bogoztam ki . A Batman Eternal arról szól hogy még az első részben ,az akkor még ismeretlen  gazemberek ,  a Bat szignál segítségével tőrbe csalják .Majd az összetört jelzőhöz kötik és alaposan ellátják a baját . Nagyon elvan verve és Gotham lángokban ég . Ez az inditó történet . És egy hosszú  képregény sorozatban derül fény az előzményekre , hogy mi vezetett idáig . Az 51. részben derül ki minden és utána Bruce elégtételt vesz . Ha jól értelmezem ez a története . És nem is sokára vége a sorozatnak .  Néhány ellen felett akikről kiderül hogy benne voltak a buliban jól elagyabugyál . PL Banet arcát  lábtechnikával  meg dolgozza   ;) . Hát esetleg az volt benne a jó hogy együtt volt a banda - a család .

BuB

• Pókfej
« Válasz #3553 Dátum: 2015. március 26. - 12:43:06 »
Ha... Eternal: na így most már azért mindjárt kezd kicsit elfogadhatóbb pofija lenni...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3554 Dátum: 2015. március 26. - 14:05:35 »
Ő...izé ...csak nem azt a viccet  vagy inkább baromságot akarja a DC bemesélni  hogy .......Szóval Bruce nincs egyedül . És csak most derül ki ennyi év után  :stupid:  . Remélem én nem értem jól amire utalnak . Szóval hogy   , aki megmenti öt az ..... Lehet hogy ha mégis T. W. az, akkor a Föld2 ről került át . Az a Bagoly jelmezes arra utalt hogy ő és Batman .....   Hát egy kis    :cavinton:  a DC-nek  meg az írónak is .

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3555 Dátum: 2015. március 26. - 14:34:54 »
Szerintem olvasd el újra a Court of Owls-t. És kérlek, használd a spoiler "gombot", ne körülírj vagy pontpontpont-oz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3556 Dátum: 2015. március 26. - 14:54:49 »
Jap, és valszeg ő állt az egész hátterében, nem pedig a másodhegedűs Kulcsmester... így azért már jobban tetszik a nagy összeesküvés...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3557 Dátum: 2015. március 26. - 15:12:42 »
Hoppá, szóval Owlman is szerepel ebben az Eternal sorozatban? Őt utoljára a JLA-ban láttam amint Luthor-ral tárgyal a Forever Evil utáni status quo-ról. Ha érteni akarom a lényeget akkor az elejéről kezdjem az olvasást, vagy elég a közepén becsatlakoznom?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3558 Dátum: 2015. március 26. - 15:26:48 »
No, akkor neked is szól Kilogres hozzászólása  :D

Ez nem OWl-Man. (legalábbis nekem nem ő ugrott be , hanem a srác a Court of Owl-ban szerepelt/tűnt el...)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3559 Dátum: 2015. március 26. - 15:27:30 »
Ez nem az az Owlman. EzLincoln March/Thomas Wayne Jr. aki a Court of Owls-ban szerepelt. Annyira kaki volt a sorozat ütemezése, hogy ezt meg nem mondom neked honnan kezd el olvasni. Talán az 1 és az 51 pont elég :twisted: De most viccet félretéve, lehet tényleg jobban jársz így. :D