Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 684483 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3660 Dátum: 2015. június 18. - 20:30:04 »
Erre az Archie (Ricsi)-ra, vajon miért nem voltak vevők itthon?
Vajon ma lenne akit érdekelne? :headscratch:
https://games.yahoo.com/news/archie-comics-january-2015-covers-164800464.html

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3661 Dátum: 2015. június 18. - 22:23:18 »
Ha jól tudom az új Archi sorozatot Mark Waid  és a Saga rajzolója Fiona Staples követi el úgyhogy annak akár még esélye is lehetne ha jóra sikerül... az eredeti ha jól emlékszem a Donáld kacsa történetek stílusát követte nagyjából csak emberi főszereplőkkel...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3662 Dátum: 2015. június 25. - 18:17:50 »
Elolvastam egy Savage Dragont. Tudtam én, hogy Erik Larsen pofátlanul lop a Marvel/DC-től, na de hogy ennyire...! Egy újságon belül szerepelt egy Gordon nevű rendőr, egy zöld színű Vasember, egy "Világok elnyelője", amely ráadásul ugyanazt csinálja, mint Galactus, és ugyanakkora is. :)

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3663 Dátum: 2015. június 25. - 19:19:15 »
Elég sok karaktert felvonultat az a sorozat főleg public domain vonalon...Ha jól tudom az arany kori DareDevil (aki Death Defying Devil néven szerepelt a többi public domain hőssel a Project Superpowersben) jelentős ideig állandó mellékszereplő volt a sorozatban..

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3664 Dátum: 2015. június 25. - 20:05:37 »
Nekem az nem tetszik az Image  karaktereiben  , hogy mindenki  túlerős , nagyon  tápos , kissé durva . Pl Savage Dragon, Maul,Barbaric ,  Codiac , stb   
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 26. - 11:50:48 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3665 Dátum: 2015. június 29. - 21:31:32 »
Na erre rohadt kíváncsi vagyok:
Grant Morrison - Santa Claus: Year One   8)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3666 Dátum: 2015. július 01. - 22:46:27 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #3667 Dátum: 2015. július 09. - 21:01:33 »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3668 Dátum: 2015. július 09. - 21:13:38 »
Nocsak, talán még jó is lesz! :)

http://zyx.hu/2015/07/09/vissza-a-jovobe-kepregeny-keszul/

Ha az alkotókkal (Zemeckis, Gale) együtt találják ki a sztorit és a szereplőket akkor még lehet is belőle valami. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3669 Dátum: 2015. július 11. - 13:46:12 »
A Gyilkos Tréfának az eredeti vagy az újraszínezett verziója a jobb?Most szeretném megrendelni,de az eredeti mocsok drága,és szeretném tudni,hogy mennyivel másabb az új,mert ha jól emlékszem volt valahol erről egy cikk,és ott elég rendesen lehúzták az új verziót...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3670 Dátum: 2015. július 11. - 16:12:44 »
Attól függ mennyire vagy allergiás az újraszínezett vagy más néven a digitális verziókra? Mert sokan vannak akik klasszikus történetnél még mindig inkább a rasztermintás verzióba szerelmesek. Aminek persze megvan a maga nosztalgia faktora, de az igazából egy idejétmúlt nyomdatechnika, ezért halt ki. Viszont, a Gyilkos Tréfa eredetileg sem raszteresen jelent meg, így ott talán annyira nem zavaró az új digitális színezés, maximum pár olyan árnyalat van ami elüt a régi verziótól. Ha ez téged annyira nem zavar, akkor szerintem nyugodtan rendeld meg az újat.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3671 Dátum: 2015. július 11. - 16:59:59 »
Értem,köszönöm a választ.Már csak pénzügyi okok miatt is az új lesz az,mert a régit csillagászati összegekért vesztegetik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3672 Dátum: 2015. július 11. - 17:47:36 »
Nagyon leegyszerűsítve az új színezés leszedte azt a sárgát, ami áthatotta az eredeti oldalakat, és közelebb hozta a színeket a kétezres években megszokottakhoz. Sokkal realisztikusabb, de szinte semmi karakter nincs benne.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3673 Dátum: 2015. július 11. - 20:36:11 »
A Gyilkos Tréfának az eredeti vagy az újraszínezett verziója a jobb?Most szeretném megrendelni,de az eredeti mocsok drága,és szeretném tudni,hogy mennyivel másabb az új,mert ha jól emlékszem volt valahol erről egy cikk,és ott elég rendesen lehúzták az új verziót...

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3674 Dátum: 2015. július 13. - 12:52:32 »

Ez durva. Nem is tudtam, hogy ennyire átalakítják a dolgokat, ha újraszíneznek valamit. Bár ebből az új változat sokkal jobban tetszik, de megértem azokat, akik az eredetire voksolnak, mert az valahogy kreatívabb és különlegesebb.

nasty

• Gibbon
  • *
« Válasz #3675 Dátum: 2015. augusztus 17. - 15:57:24 »
Nekem az nem tetszik az Image  karaktereiben  , hogy mindenki  túlerős , nagyon  tápos , kissé durva . Pl Savage Dragon, Maul,Barbaric ,  Codiac , stb   

Invinciblet ajánlom esetleg, ott nagyon jól fel van építve a status quo szerintem. Igaz ott is rengeteg a tápos és agresszív karakter...nem hiába becézik murder-mannek a szériát:D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3676 Dátum: 2015. augusztus 19. - 14:33:23 »
Olvassa még rajtam kívül itt valaki a Mortal Kombat X sorozatot? Eleinte azt mondták a széria csak 12 részes lesz és a MKX előzményét hívatott bemutatni,de azóta már a 33-ik rész is kijött és fogalmam sincs mikor játszódik a benne lévő sztori alapján ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3677 Dátum: 2015. augusztus 20. - 19:21:19 »
Én majd csak fogom. Bár ha ongoing, akkor lesz vele munka hosszú távra bőven. 8)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3678 Dátum: 2015. augusztus 20. - 20:33:15 »
Közben utánanéztem a dolognak és mégse ongoing, hanem egy hosszabbra nyújtott minisorozat a maga 34 számával. Viszont azt még mindig nem értem,hogy a DC-s solicitben miért 12-ik résznek jelölik azt amit a torrentről letöltve 34-nek írnak? :headscratch: Ezt a kavarodást leszámítva, egyébként nagyon frankó kis sorozat és a kezdeti időszakban még nem is gondoltam volna,hogy ennyire változatos lesz! Meg merem kockáztatni,hogy fényévekkel jobb a sztorija mint az idei MKX résznek amit pusztán felvezetni hívatott a játék megjelenése előtt :D Főleg Skorpió karaktere tetszik a legjobban, mert ezúttal nem a klisés bosszúálló démon szerepében tetszelgett, hanem volt karaktere és nem utolsó sorban jelleme.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3679 Dátum: 2015. augusztus 20. - 21:25:56 »
Viszont azt még mindig nem értem,hogy a DC-s solicitben miért 12-ik résznek jelölik azt amit a torrentről letöltve 34-nek írnak? :headscratch:
A DC-nél mostanában divat, hogy bizonyos címek előbb jelennek meg online, füzetben pedig később. Az online változat rövidebb, általában 8-10 oldalasak (és legtöbbször landscape képekben adják ki, tehát egy oldal igazából egy félnek felel meg), füzetben viszont már a normál hosszúságban, 22 oldalon jelenik meg ugyanaz a történet. Ezért van a számozásban eltérés a kettő között. A Mortal Kombat X pedig pont egy ilyen széria. De ilyen még például a Batman - Arkham Night sorozat is.