Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 683909 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3960 Dátum: 2017. február 06. - 15:45:47 »
Spoileres lehet azoknak, akik nem ismerik a New52-es Joker történetét egészében. Viszont arra is kitérnek, mi lehet az alapja a három Jokeres felvetésnek. Szerintem ez az elmélet már elhangozhatott már itt.  :cavinton:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3961 Dátum: 2017. február 08. - 15:22:23 »
Tényleg ez lehet a válasz a három Joker problémára . Esetleg meglépték a DC -nél hogy, beletették a mozis Joker karakterét a képregényeibe  is. Ha a Harley Quinn  vagy a Suicide  Squad sorozatokban  szerepel egy fiatalabb tetovált  változata . akkor meg van a második Joker . MÁS .  Találtam  egy Paul Kirchner nevű rajzoló \ művész által irt ,rajzolt  sorozatot a Busz címen . Egy-egy oldalasak  csak a történetek , de mindegyik  egy nagyon jó humoros történet . Azért ugyanarra  témára hogy változatos legyen , valamit már tudni kell  ;) ;)
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3962 Dátum: 2017. február 15. - 20:57:14 »
Stan Lee írt a Marvel kiadón kivül másnak is  ??? :o . A Boom studiosnál  három olyan sorozat is volt ami ő irt . Traveler , Solider Zero , Starborn .  Persze nem rajzolt , ˝csak ˝  a történeteket írta . Elég jó sztorik  . Hány éves korában írta meg őket  ??? Mert ha mondjuk már 70es -80as éveiben , hát akkor tényleg tud . Minden elismerésem .

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3963 Dátum: 2017. február 15. - 22:06:50 »
Írt a DC-nek is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3964 Dátum: 2017. február 16. - 21:12:53 »
Írt ő mindenfelé. Még a Virgin Comicsnak is, amikor azt felvásárolták az indiaiak és egy indiai tematikájú szuperhős univerzumot akartak alkotni az amerikai piacra. Amúgy nem voltak rosszak a cuccaik.

A Boom! esete mondjuk kivétel, mert ott az öreg effektíve egy árva sort nem írt nekik, csak leadott pár figuranevet meg hagyta, hogy a nevét odategyék a címlapra, de amúgy mindegyik sorozatot valaki más dolgozta ki és írta.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3965 Dátum: 2017. február 22. - 21:54:29 »
Érdekes  lépésre készül a DC  . Még  mielőtt  véget ért a New52  és   létre hozták a mai felépitést . Akkor az ottani Superman látszólag meghalt , és az ereje , képességei  átszállták   Lois Lanera  meg Lana Langra . Megkapva  az erőt ők váltak  két SuperWoman   karakteré. Ha igaz akkor  a New52-es  Superman  mégis túlélte  , és átkerült a mostani  univerzumba . És ő  lett az emberi Clark Kent . Visszatér az ereje  és kettő Superman lesz . Hogy ez most jó ötlet-e  :headscratch: hát....Ha  még valóban ő a New52 -es  világból származó  karakter  , meg kellet volna hagyni egyszerű  hétköznapi szereplőnek . Mi a fenének belőle  kettő  ???. A szerkójuk is csak az övben és a csizmában  különbözik . Na  most  Lois Lane-nak   is van egy saját Clark Kentje , és  a  Csodanő Wonder Womannak  most már egy új másik barátja van . Vajon  újra kezd-e  neki  udvarolni  , rivalizálni a jelenlegi  társával  ??? A Végén még újra össze jönnek és Csodanőnek is lesz egy saját  Clark Kentje .  :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3966 Dátum: 2017. február 25. - 22:43:56 »
Ó elnézést kérek .Tudom hogy nem szabadna  saját magunk után megint  hozzá szólni itt a fórumon  :-[ .   Ejnye hogy  ez a DC nagyon megkavart  ezekkel   a  változtatásokkal   :D  :cavinton: .  Superman  vonalon  kissé nehéz ki igazodnom .  A Fenébe , esetleg most pontosabb lesz A New52es  Superman  tényleg meghalt , de a képességei tényleg  átszálltak akkor az említett személyekre .    Na akkor van egy családos Supermenünk  egy alternatív világból . A kockás inges emberi Clark Kent  MÉGSEM  a New52es .Hanem  kb az akit  a 1993as  történetekben Végítélet  megölt , majd vissza tért az élők közzé . És egészen a 2010es  változásig  volt Superman  Na ő lett -lesz a másik Superman  .Megint előkerült már a meg újult univerzumban  is  megjelent .  Remélem ez mér pontosabb  Hogy ez igy van-e tudja fene .Bele gabalyodtam  mint majom a cérnába . :lol:. Szerintem mások is megzavarodtak kissé  Meg még  ijesztgetik is az embert .   Lois Lane  és Lana Lang  a két Superwoman  halálos veszélybe kerül ,  és úgy látszik hogy meg is halnak . De , ha igaz  mégsem kell elköszöni tőlük . A frász hozzak ránk .  :shocking:. Hej DC miket művelsz te itt  ???
« Utoljára szerkesztve: 2017. február 25. - 23:15:54 írta Zöldlámpás »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3967 Dátum: 2017. április 26. - 10:01:43 »
Ma van a nemzetközi Alien nap. 04.26. (LV426)
Ma reggel be is jelentették itthon,hogy jön egy 4 részes story magyarul.😍
A kiadó titok.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3968 Dátum: 2017. április 26. - 15:13:18 »
Hát most aztán tényleg bele keveredtem .  Mi  a fene folyik az Action Comics  sorozatban   :headscratch: ??? ??? . Egy kis felfedés azaz  :spoiler: eddig  három  eredet történetét mutatták be  vagy mi is van  ??? . Két Superman  is létezik most  ha igaz akkor  egy  újság író  \  kockás  inges   Vörös övvel  arany csattal   csizmával . Egy Farmer családos  vörös öv   csattal    stilizált  csizma utánzattal   . A farmer ha igaz a Louise  és Clark  képregényből származik  , az újságíró ha igaz  kb  a 2010 ig tartó korszakból  :headscratch:. De  mi fene történik most , valamilyen  verseny hogy ki legyen az új FőSuperman   :headscratch: . Vagy mi   :nemtudom:
« Utoljára szerkesztve: 2017. április 26. - 15:21:16 írta Zöldlámpás »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3969 Dátum: 2017. április 26. - 15:42:59 »
Hát most aztán tényleg bele keveredtem .  Mi  a fene folyik az Action Comics  sorozatban   :headscratch: ??? ??? . Egy kis felfedés azaz  :spoiler: eddig  három  eredet történetét mutatták be  vagy mi is van  ??? . Két Superman  is létezik most  ha igaz akkor  egy  újság író  \  kockás  inges   Vörös övvel  arany csattal   csizmával . Egy Farmer családos  vörös öv   csattal    stilizált  csizma utánzattal   . A farmer ha igaz a Louise  és Clark  képregényből származik  , az újságíró ha igaz  kb  a 2010 ig tartó korszakból  :headscratch:. De  mi fene történik most , valamilyen  verseny hogy ki legyen az új FőSuperman   :headscratch: . Vagy mi   :nemtudom:

Az történik épp,hogy Supermant és az egész DC univerzumot irányítása alatt tartja Mr.Oz aki minden valószínűséggel Ozymandias lesz a Watchmenből. Amiről te beszélsz az néhány epizóddal korábban tisztázódott és annyi változás történt hogy az Új 52-es Superman összeolvadt az eredeti Supival. Természetesen a régi Clark emlékei megmaradtak míg a New 52 Clark végleg eltűnt a süllyesztőben! Hidd el nekem is zavaros amit a Rebirth óta csinálnak,de úgyis nemsokára jön majd valami event amiben végre kiderül hogy miért szórakozik velük a titokzatos Mr.Oz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3970 Dátum: 2017. április 26. - 19:05:10 »
Másrészt viszont mindenhol azt írják, hogy a jelenlegi Action Comics a DC egyik, ha nem legjobb címe jelenleg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3971 Dátum: 2017. április 26. - 19:27:26 »
Egybe olvadtak? Azta...  :o ez hol volt?  vagy inkábbb.... öhm, hogy jött vissza a new52 Supi, ő nem atomjaira hullott?   :headscratch:

Hm, az Action Comicsról én is valami ilyesmit olvastam, viszont a batman eddig engem anynira nem győzött meg... 4 hónapa alatt 2 Bane sztori is votl, mindkettőben jól elverték Batset, ráadásul a legutóbbi Bane sztori 4 rész ide vagy oda, egy rohadt nagy bunyóról szólt végig... nekem pöttyet furi volt... Batset meg most a változatosság kedvéért Reverse Flash verte szét... komolyan, mintha kezdenék lebutítani a karaktert... ennyi verést az elmúlt 5-10 évben nem kapott mint most az utóbbi fél évben...  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2017. április 26. - 19:29:27 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3972 Dátum: 2017. április 26. - 20:01:05 »
Na így már érthetőbb . Kösz . Apró Spoiler ,  az a Superman akivel fúziónált Kb  az lehet  aki  még anno  nálunk a magyar kiadásokban  az 1990-es években  jelent meg  . Mert kb azok karakterek szerepelnek  az emlékeiben . Szóval  egy  még korábbi  változata szerepel most  Amerikában , Aaki ott  valamikor  kb az   1980as években   szerepelt .Nagyjából  ő  a mostani Superman . Ha igy van akkor nosztalgiázhatunk. Hisz ismét  a gyermek korunk Supermanja  tért vissza.    A Magyarországon  az 1990es  évekbeli  Superman  történetek  karaktere   , fog ez után   az ottan  kiadásokban szerepelni  :headscratch: ???. Mert eddig a A Louise  & Clark -beli   fickó volt  a fősuperman. Vele mi történt , ˝haza tért ˝vagy mi  ???
« Utoljára szerkesztve: 2017. április 26. - 21:29:13 írta Zöldlámpás »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #3973 Dátum: 2017. április 26. - 20:08:37 »
a titokzatos Mr.Oz.

Én csak vaktában lövöldözök, de nem tűnik valószínűbbnek, hogy ez a titokzatos figura inkább Mr. Osterman? Szerintem sok szempontból jobban passzol.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3974 Dátum: 2017. április 26. - 21:26:38 »
a titokzatos Mr.Oz.

Én csak vaktában lövöldözök, de nem tűnik valószínűbbnek, hogy ez a titokzatos figura inkább Mr. Osterman? Szerintem sok szempontból jobban passzol.

Ez is egy opció,de olybá tűnik hogy ketten kavarják a fekáliát azaz Ozymandias és Dr.Manhattan.Míg az egyikük speciális börtönt épít a szuperhősöknek/gonoszoknak addig a másik konkrétan istent játszik. Na,de majd úgyis kiderül a The Button című minisorozat után ;)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3975 Dátum: 2017. április 30. - 15:00:34 »
A Darkhorse  comics  most Májusban  megjelenő  Avatar című  képregény  , ami a Pandorán játszódik   sorozat lesz-e . Vagy csak egyszeri  kiadvány  ???

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3976 Dátum: 2017. május 21. - 19:51:42 »
Röviden összefoglalva, miért lett (nagy meglepetésre) oltári a DC Rebirth és miért Damian a legjobb Robin evör. ;D

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3977 Dátum: 2017. május 24. - 21:24:14 »
Elolvastam egy régebbi Igazság Ligája sztorit (90-es évek vége), de nagyon gyerekesnek és bugyutának vélem. Az összes JLA történet ilyen?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3978 Dátum: 2017. május 24. - 22:33:40 »
Mi volt az a történet? Mert ez kb. olyan, hogy elolvastam egy Pókember-történetet a kilencvenes évek végéről, ahol a szülei háromméteres robotokká változtak és hülye monológokat mondtak. Minden Pókember-történet ilyen?

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3979 Dátum: 2017. május 24. - 23:27:23 »
Az a 90-es évek, eleje-közepe, Mr. Kötekedős.  :)