Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 693757 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #560 Dátum: 2008. szeptember 13. - 09:13:14 »
Én egyrészt magát a bugyuta rajzokat utálom, a nagy kerek meg sírós szemeket. Jó jó tudom, nekünk is van egy Romita jr.-ünk, de hát az mégis más, és a mi keresztünk. A történeteket annyira húzzák vonják, mintha egy brazil szappanoperát olvasnál. Ha két évig bele sem olvasol a folytatásba, még mindig ugyanott tart. Aztán persze azt sem bírom, hogy most divatból minden hüje ezt lobogtatja. Én annyira, de annyira rühellem őket. :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #561 Dátum: 2008. szeptember 13. - 09:30:02 »
Most már megvan, mivel lehet majd kínozni Bent. Leültetjük egy teljes évad Sailor Moon elé (lehetőleg az első sorozat elé, mert Usagi abban bőg a legtöbbet). ;D :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #562 Dátum: 2008. szeptember 13. - 09:45:31 »
Megvan a Kryptonitom.  :o Ha a Guantanamo-i foglyoknak betett a Metalica, én kb 10 perc után lerágnám a lábam a Sailor Moon-tól.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #563 Dátum: 2008. szeptember 13. - 09:50:24 »
Na majd a börzére viszünk neked hordozható dvd lejátszót és Sailor Moon dvd-ket... :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #564 Dátum: 2008. szeptember 13. - 09:53:24 »
Vigyázz mert sikítok.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #565 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:28:40 »
Ben: A Narutot szoktam hasonlóképpen hívni, de ez is jó. :lol:
Donnie: Az Élnit olvastam, de annyira nem fogott meg. Inkább Dragon ballt a népnek. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #566 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:32:52 »
A Dragon Ball még nekem is jöhet. Az még belefér hogy a srác 100 meg 100 részeken keresztül hajkurássza a golyóit. De valaki árulja már el mi az a Rudirágó Brokimaki vagy mi a tosz, amit néhányan emlegetnek?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #567 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:36:59 »
Tessék:
http://mangafan.hu/kiadvanyok/mangak/naruto
Mentségemre legyen mondva, a húgom miatt szoktam nézni, mert két hamarosan megjelenik a 6., és gyűjti.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #568 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:39:38 »
Nem rossz sorozat az. Kicsit DB-koppintás, de elég sok eredetiség van benne, és nekem vhogy bejön, hogy a címszereplő vagy a hatodik-hetedik kötetig gyakorlatilag egy idegesítő mellékszereplő csak. :) (Bár az nem, hogy a kedvenc karakterem meg alig bukkan fel pár fejezetig.) Jó karakterek, viszonylag élvezhető poénok, elég látványos csaták... egyedül akkor van gondom, amikor a rajongók már azt mondják, hogy a Naruto szereplői erősebbek a DB bolygópusztító lényeinél...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #569 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:42:55 »
Okééé. És ezt komolyan olvassa valaki. Jó képregényben is előfordulnak marhaságok (főleg mostanában) de azért - és most idézek a linkről:

"Naruto ezt Szaszuke halálának pillanatában érti meg, és a düh felébreszti a benne szunnyadó kilencfarkú rókadémon erejét." Öhöm. :headscratch: :stupid:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #570 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:44:53 »
És ez egy elég kemény jelenet is. Mondjuk a megértéséhez azért nem árt némi minimális ismeret az ősi japán hiedelemvilághoz.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #571 Dátum: 2008. szeptember 13. - 10:55:04 »
Amikor először nézte a húgom tévében és hallottam ezt a rókát, én két percig röhögtem.
Talgaby: Hogy valami fogalmam legyen róla, elolvastam az eddigieket, pár hete fejeztem be. Az első négy annyira rossz volt, hogy nem igaz, a legjobban a címszereplő irritált a legjobban. Szaszuke, Sakura meg Kakashi még jópofa, vicces, de az a görény... Nagyon utáltam. Az 5 egyedül azért tetszett, mert szeretem a próbás dolgokat. De most már tudom, hogy hogy kell elhúzni a semmit 110 oldalon.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #572 Dátum: 2008. szeptember 13. - 11:00:00 »
Látod, sokkal haszonsabban is eltölthetted volna az idődet. Nézz TV-t. Valamelyik TV csatornán biztos adják az Esmeralda 2 - A vak asszony visszanéz c. mexikói sorozatot.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #573 Dátum: 2008. szeptember 13. - 11:03:44 »
Mivel látom, hogy nagyon elkalandoztunk az eredeti témától, áthelyeztem ide a hozzászólásokat. Mangáról inkább itt beszéljetek. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #574 Dátum: 2008. szeptember 13. - 11:09:46 »
Vagy egyáltalán ne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #575 Dátum: 2008. szeptember 13. - 14:40:16 »
Nem hiszem, hogy a mangát magáért azért utálják, mert manga. Inkább az irigység...nekem semmi bajom nem lenne a mangákkal, ha fordított lenne a helyzet képregény-manga terén. Inkább az dühít, hogy a divat emos kiscsajszik zabálják a mangákat, mert most az a menő.
Nekem a világon semmi bajom a mangákkal. Még irígy sem vagyok. Eljött a japánok ideje, most ők is szóhoz juthatnak a nemzetközi képregénypiacon is, nincs ezzel semmi baj. A kiscsajok pedig ha nem olvasnának mangákat, akkor se olvasnának X-Ment, úgyhogy elvonásról nemigen beszélhetünk. Akkor helyette eljárnának dizsibe, meg drogozni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #576 Dátum: 2008. szeptember 13. - 14:49:32 »
Viszont a japánoknak nem a nemzetközi piacon, csak itt nálunk Mo.-n jött el a kánaán. A világ többi zugában ugyanannyi manga fogy mint eddig, csak nálunk amióta az a Bankok Panzió nevű eggyüttes betette az emos lábát, a tinilányok megbolondultak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #577 Dátum: 2008. szeptember 13. - 14:55:51 »
Szerintem nem. Amarikában már lassan lecseng a manga láz, annyira régóta van jelen. Európában most tombol, ahogy itt is. És kedvenc Szállodádat megelőzően is elég nagyszámban léteztek már itthon is anime rajongók, csak eddig a mangákhoz nemigen jutottak hozzá. De most, hogy ennyi megjelenik magyarul, más a helyzet, jobban előtérbe kerültek.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #578 Dátum: 2008. szeptember 13. - 14:54:56 »
Azért a Peking Motel is rátett egy lapáttal.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #579 Dátum: 2008. szeptember 13. - 15:02:10 »
Nem tartom kizártnak, de azért elég messze áll egymástól a rock(???)zene és a manga. Szuperhős képregényt se olvasnak attól többen, hogy a Metallica befutott.  :D