Na kérem tisztelettel, a munka frontján egyre inkább élesedik a harc, és mivel megjelent a konkurencia, úgy döntöttem, én sem ülhetek tovább a babérjaimon. Szóval, összefoglalók újratöltve! Figyelem, spoilerveszély!
Superman 680.Kezdjük is mindjárt az Acélkutyával! Nem tévedés, nem elírás, ez a szám bizony kőkeményen Kryptoról szól! Aki, miután Atlas kiütötte a gazdiját, nagyon zabos és ezt Atlas tudtára is adja. Bár nem értem, hogy az alkotók miért hagyták ki azt a ziccert, hogy esetleg a szó legszorosabb értelmében megszorongassa Atlas tökeit… :DViszont Krypto így is nagyon zabos, annyira, hogy még az a sugár sem tudja megállítani őt, amivel Kara-t megállították az előző számban. És egyre inkább kíváncsi lettem arra a rejtélyes alakra is a háztetőn, akit Jimmy lekapott a kamerájával.
És Szupi? Nos, ő rájön, hogy egy kis mágia kellene ahhoz, hogy összeszedje magát, szóval, még a blöki tartja a frontot, ő épp a városban parádézó Zatanna-hoz sietne, de csak az unokaöccsét, Zatarra-t találja ott, de sebaj, mert a kisöcsi is tud ám segíteni. Szóval, miután Szupi visszakapta az erejét, jól be is építi Atlast az aszfalt alá, amiért az bántotta Krypto-t. Aztán jön a nagy jelenet a végén, amikor a tömeg előtt kijelenti, hogy a városnak új hőse van: Krypto kutya!

10/6
Superman/Batman 52.Emlékeztek, mennyire dicsértem ezt a múltkor? Hát most nem fogom annyira. Mert valami hihetetlenül elrontották!

Az egész nem indul rosszul, a kis gonosztevők egész aranyosak a maguk módján, de csúcsot akkor is a kis JLA viszi, akik találkoznak az eredeti JLA-val. Főleg a két Fekete Kanári beszélgetése fergeteges. Na meg szegény Batman, aki ott marad bébicsősznek nekik, miközben a többiek a kis gonoszok ellen mennek. És amikor Kara megkérdezi, hogy hol a wc, ott aztán röhögtem!

Ja és találjátok ki, hogy mit néznek a TV-ben: hát Tiny Titans-t!

Na de most jön a fekete leves. A vége. Azt valami hihetetlenül elrontották. Ez az egész kis Szupi halála és a végén azaz erkölcsi példázat valami hihetetlenül felesleges és erőltetett volt. Nem is értem, hogy minek kellett belerakni…
10/6
Teen Titans vol3 62.Na, végre itt is valami jól kezdődő sztori, a One Year Later óta. Így lassan 30 szám után már pont ideje volt. Igazából itt gondba vagyok, hogy mit mondjak nektek, mert gondolom, a nagy részetek nem igazán van toppon Teen Titans ügyben. Itt pedig bizony vannak szép számmal visszautalások. (tényleg, vajon még rajtam kívül az országban Teen Titans és Supergirl rajongó?

)
Na de lássuk: Cassie a kórházban meglátogatja a csapat okostojásainak lány tagját, akit Wonder Dog jól helybenhagyott. És aki, ahogy kivettem a sztoriból, Árész fiának lesz a házi kutyusa és nagyon úgy tűnik, hogy a kiskölök keveri a kakit de nagyon. Cassie pedig rosszul lesz. Kezd elgyengülni…
De ő most nem annyira érdekes, sokkal inkább Bombshell, aki megszökik az őrizetből, és rendez is egy visszavágót a Titánokkal, akik alul is maradnak, köszönhetően pl. Cassie újabb elgyöngülésének. Aztán pedig apuci után ered, mert mind megtudta ő változatta azzá, ami.
Igazából most erről nagyon többet nem lehet mondani, mert eléggé érződik rajta, hogy bevezető sztori. Sok mindent ki lehet hozni belőle (pl. jöjjön már végre újra össze Robin és Cassie…

), de nagyon el is lehet szúrni. Majd meglátjuk mi lesz.
Na és, hogy miért pont erről a háromról kaptatok összefoglalót? Nos, ennek is megvan az oka. A Superman azért került bele, mert gyúrunk a New Krypton-ra, (jövő hónapban Brainiac 5. rész + New Krypton Special), amiben remélem Krypto kap egy szupermacskát!

A Superman/Batman, azt hiszem nem kérdéses, hogy a kis JLA miatt, a Teen Titans pedig azért, mert szerintem ez nem lesz benne a KN-s összefoglalóban. És sose felejtsétek: nemsokára jön a Supergirl tpb!