Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 686407 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #760 Dátum: 2008. december 08. - 16:24:20 »
Oké, lehet. Az én műveltségem erősen korlátozott hentai téren. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #761 Dátum: 2008. december 08. - 21:38:33 »
Ha a hentai erotikus mangát jelent, akkor
nem is rövid.
ezt értjük.  ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #762 Dátum: 2008. december 11. - 21:33:39 »
No, bár az SI-nek vége, de ezerre dübörög még mindig a Final Crisis és jelenleg halvány lila gőzöm sincs, hogy miként akarja ezt Morisson két rész alatt lezárni. A még futó minikről nem is beszélve. Mert az oké, hogy végre ebben a számban feltűnt Darkseid, aki most már az egész emberiséget irányítja, de nekem inkább csak még több kérdésem lett így a vége felé közeledve. De lehetőleg egyre választ kapunk majd a kövi számban, ugyanis a Mester igérete szerint abból végre megtudjuk, hogy a mi a helyzet éppen a Batmannel és mi történt vele a második szám óta. Na arra bizony én is kíváncsi leszek, meg majd remélem talgaby megosztja velem, hogy mindezt, hogy fogja összeboronálni a RIP-el (annak ugyanis csak a mellékszálait olvasom, a Robint és a Nightwinget).
Viszont, ahogy látom már ezerre megy az FC utána világ kampánya is, legalább is én ezt szűröm le az "under construction" képekből. Szóval kíváncsi leszek majd az újabb Ona Year Laterre, ami a jelek szerint talán igazi, nagyobb változásokat is fog hozni. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #763 Dátum: 2008. december 12. - 08:55:52 »
Az Under Construction valójában részben volt csak azért, mert most az FC miatt fogy az anyag, amit a DC NAtiponbe rakhatnak, de a legfőbb oka jóval prózaibb... a rendezvények és a szerkesztőség ügyeinek intézése miatt DiDiónak kb. minden második héten van ideje megírni azt, kiadni meg nem akarja.
A R.I.P.-et meg pofonegyszerűen boronálta össze, olvasd el a Last Rites-ot. Most jelent meg a második száma a DetComban.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #764 Dátum: 2008. december 12. - 09:59:14 »
Aha. Köszi. Akkor mégis csak kénytelen leszek Batman-t is olvasni... :(

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #765 Dátum: 2008. december 13. - 18:33:49 »
Egy pár perce végeztem a New Krypton legújabb részével. A sztori semmi extra, sajnos egyre inkább kezd középszerűbe átmenni a dolog. Viszont egy kép szöget ütött a fejembe! Ami miatt visszanéztem a legutóbbi Action Comics utolsó két oldalát és most rögtön észrevettem valamit, ami felett egy hónappal ezelőtt átsikllottam. És bizony van egy elméletem, hogy ki ez az új Nightwing! :o És ha csak nem szándékos félrevezetés ez az egész, akkor mocskosul kíváncsi leszek, hogy Johns vagy bárki más, hogy fogja ezt kimagyarázni... :headscratch: (a Flamebird csajról fogalmam sincs, hogy kicsoda lehet)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #766 Dátum: 2008. december 13. - 19:10:53 »
Mivel ez a páros is egy ezüstkori sztori visszaírása (bár valójában az egész New Krypton önmagában is az), így jó eséllyel két Krízis előtti kriptoni lesz majd az. Ha régről kutakodsz, akkor nagy valószínűséggel jó helyen tapogatózol, de ha 1986 utáni karakterben gondolkodsz, nagy a sansza, hogy tévedsz.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #767 Dátum: 2008. december 13. - 19:55:15 »
Kár, pedig reménykedtem, hogy 86 utáni... :( De akkor van egy tippem 86 előttire is! :oh: Viszont a csajt továbbra sem tudom, hogy ki a rák lehet... :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #768 Dátum: 2009. január 10. - 15:39:34 »
Most olvasom a Birds of Prey sorozatot, nagyon tetszik. A rajzoló sokáig Ed Benes, ez mindent elmond, gyönyörűen rajzol.
A főhős Black Canary eddig is szimpi volt, de most!  ;D Úgy leiskolázta Batmant agyilag, hogy öröm volt nézni!  :D
A 79. szám 4. oldalán, idézem:

BC: Ismerlek már elég jól, hogy tudjam: amikor félsz valakitől, addig bántod őket, amíg elmennek. De ők az én barátaim. A védelmem alatt állnak. És senki sem fenyegetheti őket. Senki!
B (kicsit agresszíven): Te most fenyegetsz engem, Dinah?
BC: Annyira nem vagyok ostoba. De el fogsz veszíteni valamit, ha nem hozod helyre, amit elszúrtál.
A tiszteletemet, Batman.
B: ...

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #769 Dátum: 2009. január 10. - 16:40:28 »
Idézet
A rajzoló sokáig Ed Benes, ez mindent elmond, gyönyörűen rajzol.
Ebben egyetértünk. Én is imádom a rajzait! :D És ha annyira tetszik, add ki... ;D (jó, tudom, hogy akkor minimum 3 kötetet kéna kiadni belőle egy évben, de ha már kevered a Vertigóval, akkor már is meg van a 3-ból kettő...)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #770 Dátum: 2009. január 10. - 17:33:55 »
Egy Birds of Preyre én is vevő lennék.  :) De ez eddig csak két ember. Egyébként a Husht is csak a mellékszereplők miatt vettem meg.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #771 Dátum: 2009. január 10. - 18:31:15 »
Na, gyűlünk már. ;D De most komolyan kaine, törj be a DC piacra is! :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #772 Dátum: 2009. január 10. - 18:32:46 »
Legyen három, de csak Huntress miatt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #773 Dátum: 2009. január 10. - 20:43:26 »
Igazság szerint én is a Vadásznőt szeretem a legjobban belőle. Azt leszámítva, hogy kinézetre a legjobb nő a DC Univerzumban, a természete is tök érdekes, és szimpi. :D De nagyon jó karakter Dinah is, a Fekete Kanári. Az Orákulum (ex-Batgirl) már csak hab a tortán. De az eddigi mellékszereplők is szinte mind jók voltak, nagyon jó ez az író.  ;)
Azért nem adom ki, mert a kutya se ismeri, és ugyanarra a sorsra jutna, mint a Vertigo.  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #774 Dátum: 2009. január 10. - 20:52:02 »
Nehogy azt hidd. Én is csak cirka egy hónapja mélyültem el jobban a Birds of Prey-ben, és fél éve sincs talán, hogy komolyabban a DC-ben. Mégis egyre több pozitív felfedezést teszek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #775 Dátum: 2009. január 10. - 20:54:34 »
Elhiszem neked, csak éppen nagyon kevés ember hajlandó elmerülni a DC Univerzumban. Épp ma voltam a Trillianban, Grifter is mondta, hogy DC-t gyakorlatilag nem vesz senki.  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #776 Dátum: 2009. január 10. - 20:58:04 »
Mert nincs megfelelően promótálva. Az ólomfigurás magazin minden volt csak nem pozitív reklám. A Batman és Superman film pedig csak az eddig is népes hazai táborát szaporította (gondolom) a két hősnek. De azért náluk sokkal de sokkal jobb történetekkel rendelkező és szimpatikusabb hősök is vannak ám a DC-ben. Teszem azt Green Arrow, Nightwing, Teen Titans, Birds of Prey és Doki letépné a tököm, ha nem említeném meg Supergirlt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #777 Dátum: 2009. január 10. - 21:00:08 »
Tudom, de hiába minden. A Vertigókban is nagyszerű karakterek voltak, kítűnő sztorikkal, mégse vették meg - és akkor még nem is volt dömping a képregények terén.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #778 Dátum: 2009. január 10. - 21:25:09 »
Nekem is nagy a fő kedvencem a Vadásznő.  :D Pont ő miatta vettem meg a Husht, igaz, sajnos keveset látszott benne.  :-\
De tudom, hogy hiú ábránd, hogy valaha normális DC képregény jelenjen meg nálunk. Állandóan azt a hülye Batmant erőltetik, akitől már lassan kiver a víz. Főleg, hogy szinte állandóan csak depis, befordulós történetei vannak, amiket már régebben sem szerettem benne.  :drying: De hát ez kell ennek a depressziós országnak, nehogy már valami normális is megjelenjen. :roll:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #779 Dátum: 2009. január 10. - 21:30:38 »
Hush, Supergirl. ;)