Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. December 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 868805 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2780 Dátum: 2015. Június 04. - 20:54:32 »
Más újságokban hirdetésnek horror ára van.  Egyszer már megtettük egy teljes más közönséggel.

Én anno a 2012/1-es Pesti Est-ben találtam rá egy Kingpines reklám által a sorozatra. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2781 Dátum: 2015. Június 04. - 21:34:18 »
Tényleg. Akkor kétszer is volt. :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2782 Dátum: 2015. Június 05. - 10:46:44 »
A példányszámot a szerződés korlátozza, nem lesz több belőle. Viszont többet adunk az újságosoknak, merthogy a webshopból nem fogunk eladni. Viszont később is elérhető lesz, például a Trillianban, vagy a Börzéken. Illetve elképzelhető, hogy valamilyen módon mégis elérhetővé tesszük, például 100%-os postaköltség fizetéssel (a jelenleginél mi álljuk az 50-85%-át).
Egy 3 részessel indul. De szerintem, akik igazán meg akarják venni, azok tudnak róla, és beszerzik amilyen hamar csak tudják.
Más újságokban hirdetésnek horror ára van.  Egyszer már megtettük egy teljes más közönséggel.

Egyszer én is néztem az ilyesmit és jó pár 10.000-et elkérnek egy ilyenért. Akár egy A6-os méretűért is. Szal nem olcsó, de azért nagy ritkán hasznos lehet. Ahogy Comicboy példája is mutatja: ő egy ilyen hirdetésből tudta meg, hogy van ilyen :). Meg az is lehet sokan tudnak róla, csak azért nem veszik, mert már pár részt nem lehet beszerezni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2783 Dátum: 2015. Június 05. - 13:33:46 »
Utóbbit nem hiszem. Ha szeretek valamit, akkor nincs "mindent vagy semmit".

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2784 Dátum: 2015. Június 05. - 15:43:05 »
Utóbbit nem hiszem. Ha szeretek valamit, akkor nincs "mindent vagy semmit".

Ebbe mondjuk van valami, mert pl én úgy vagyok alapból, hogy megőrülök, ha valami hiányos, mégis gyűjtöm a képregényeket, pedig hiányzik az M+ #2 :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2785 Dátum: 2015. Június 05. - 16:53:24 »
Rákérdezek újra az újranyomásra miattad. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #2786 Dátum: 2015. Június 06. - 14:37:25 »
kevinkain ne add fel! Én is rengeteg időt és energiát belefeccöltem, hogy megszerezzem a Panini-féle Hihetetlen Pókember 27. számát, amit szinte lehetetlen már beszerezni. ....És egyszer csak jött egy üzenet, hogy "lenne egy tökéletes példány, hiányzik-e még?" Tökéletes minőséghez jutottam hozzá! Gyűjtő és képregényrajongó vagyok, nem adtam fel!

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2787 Dátum: 2015. Június 06. - 19:23:30 »
Mennyibe fáj manapság a 27. szám kb?

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2788 Dátum: 2015. Június 07. - 20:54:32 »
Én már egy ideje nem is láttam de ha igen az is ilyen 5e-10e  között. Annyiért meg tudod venni ( nem mintha érdemes lenne) az egész sztorit HC-ban angolul bőven.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2789 Dátum: 2015. Június 07. - 21:32:55 »
Hát ha vkit érdekel egy és jó árat mond lehet tudok egyet ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2790 Dátum: 2015. Június 09. - 00:10:24 »
Apró előrelépés van a dobozzal kapcsolatban: válaszoltak. :) Kicsit sűrű jogi  procedúra előzi meg a dolgot  egyenként a  Marvellel és a Paninivel is.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2791 Dátum: 2015. Június 09. - 13:21:52 »

Ez komoly? Valóban van esély újranyomásra? Az hihetetlen jó lenne :). Ha ez meg a PPP 1. évada újra lenne nyomva, akkor teljes lenne a Kingpin gyűjteményem :).

kevinkain ne add fel! Én is rengeteg időt és energiát belefeccöltem, hogy megszerezzem a Panini-féle Hihetetlen Pókember 27. számát, amit szinte lehetetlen már beszerezni. ....És egyszer csak jött egy üzenet, hogy "lenne egy tökéletes példány, hiányzik-e még?" Tökéletes minőséghez jutottam hozzá! Gyűjtő és képregényrajongó vagyok, nem adtam fel!

Az nekem is hiányzik még. Egyszer láttam neten, de majd 7000 Ft volt és nem bírtam rászánni magam, hogy annyit kiadjak egyetlen füzetért :).

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2792 Dátum: 2015. Június 09. - 16:30:43 »
Ma meg is kaptam az aktuális számot.Ez a rohadt postás nem kettéhajtva rakta be a postaládába?  :spidey:

kzoli

• Sakál
« Válasz #2793 Dátum: 2015. Június 09. - 16:55:18 »
Azt szeretném kérdezni, hogy Harry Osborne mikor vált el Liztől, mert én erre nem emlékszem.  :cavinton:  Vagy ha Harry halálával megszűnt a házasságuk, viszont most a visszatértével nem kéne újra együtt lenniük?  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2794 Dátum: 2015. Június 09. - 18:15:50 »
Ma meg is kaptam az aktuális számot.Ez a rohadt postás nem kettéhajtva rakta be a postaládába?  :spidey:
Beszélgess el vele. 
Azt szeretném kérdezni, hogy Harry Osborne mikor vált el Liztől, mert én erre nem emlékszem.  :cavinton:  Vagy ha Harry halálával megszűnt a házasságuk, viszont most a visszatértével nem kéne újra együtt lenniük?  :headscratch:
Van egy nagy rész Harry életében, amiről mi nem tudunk és Peter sem tudott. Ami Európában történt vele,  az nagy homály, de lassan kiderül egy-két érdekesség. Liz tudott Harryről, hisz el  is váltak, csak nemigen tudott szólni Peternek, mert a külvárosba költözött Normie-val, és nemigen találkoztak.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2795 Dátum: 2015. Június 09. - 18:23:18 »
Köszi a felvilágosítást.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2796 Dátum: 2015. Június 09. - 21:44:21 »
Lesz hozzá egy-két keresetlen szavam!
'90-es évekbeli képregényeim jobb állapotban vannak,mint ez,amivel elbánt ez az eretnek!  :twisted:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2797 Dátum: 2015. Június 10. - 08:03:01 »
Remek, pont ezt akartam felvetni én is. Lementem ma reggel egy Relay újságoshoz, rákérdeztem, és azt mondta, megjött, és el is vitték az összeset rögtön. Szándékomban áll máshol is megnézni, de az a gyanúm, hogy ez ilyen árral megérne egy utánnyomást (új borítóval ;D ) Mert attól félek, máshol is ez lesz.
This is a joke. A real practical Joke.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2798 Dátum: 2015. Június 10. - 11:45:09 »
Ez vicces, mert én meg pont arra gondoltam ma, miközben bontottam ki a csomagot, hogy túlzás egy kicsit ez a nagy védelem :D
Bevallom őszintén, hogy az OMD-t azzal együtt is nagyon utálom, hogy egyébként "élveztem" - lesz róla írás is, csak raknák már ki végre. Dettó ugyanolyan, mint a Múlt Bűnei Tök jó sztori, tök jó minden, aztán meg verhetem a fejem a falba.

Ezek után azonban nagyon elkezdtem várni a BND érát, és remélem gyorsan eljutunk a new ways to die sztoriig. Kíváncsian várom a Meneace sztorit is, mert nekem úgy rémlik hogy az egy elég gyenge eresztés, de hátha "felnőtt fejjel" jobban bejön. A mostani füzetet még nem olvastam, de nézegettem, és vicces, mert a hátulján akár 12 oldalas különszámot is lehet olvsni :D Sajnálom, hogy nem a másik borító lett, ezek a maszkos ürgék elég rondák, míg a másik borító elég old-school, ahogy Póki épp akciózni indul. Beleolvastam a lev rovatba, és vitatkozon kell egy kicsit. Mert hiába mondja valaki azt, hogy a házasság eltörlésével alig-alig változik valami, ez egy jó nagy hülyeség. :/ Már hogyne változott volna, MJ nélkül minden megváltozik, Peter mindennapjai, személyisége, a közös élmények és közös beszélgetések mennek a kukába. Az pedig, hogy ennek ellenére is "minden ugyanúgy megtörtént", csak egy paradoxon. Ráadásul, hogy a saját hazugságuknak is ellentmondjanak, a polgárháborús színrelépés hipp-hopp meg se történt. De tök mindegy, mert nekem sosem a retcon jelleggel volt a bajom.

A kimaradó sztorikról lesznek összefoglalók?
« Utoljára szerkesztve: 2015. Június 10. - 12:05:29 írta Ron És Nerida »

Todd

• Pókfej
« Válasz #2799 Dátum: 2015. Június 10. - 12:05:29 »
A polgárháborús színre lépés megtörtént, csak mindenki elfelejtette. Komolyan ez a magyarázat, mindenki úgy emlékszik rá, hogy igen Pókember felfedte magát, de nem emlékszem, ki volt az.