Ez vicces, mert én meg pont arra gondoltam ma, miközben bontottam ki a csomagot, hogy túlzás egy kicsit ez a nagy védelem

Bevallom őszintén, hogy az OMD-t azzal együtt is nagyon utálom, hogy egyébként "élveztem" - lesz róla írás is, csak raknák már ki végre. Dettó ugyanolyan, mint a Múlt Bűnei Tök jó sztori, tök jó minden, aztán meg verhetem a fejem a falba.
Ezek után azonban nagyon elkezdtem várni a BND érát, és remélem gyorsan eljutunk a new ways to die sztoriig. Kíváncsian várom a Meneace sztorit is, mert nekem úgy rémlik hogy az egy elég gyenge eresztés, de hátha "felnőtt fejjel" jobban bejön. A mostani füzetet még nem olvastam, de nézegettem, és vicces, mert a hátulján akár 12 oldalas különszámot is lehet olvsni

Sajnálom, hogy nem a másik borító lett, ezek a maszkos ürgék elég rondák, míg a másik borító elég old-school, ahogy Póki épp akciózni indul. Beleolvastam a lev rovatba, és vitatkozon kell egy kicsit. Mert hiába mondja valaki azt, hogy a házasság eltörlésével alig-alig változik valami, ez egy jó nagy hülyeség. :/ Már hogyne változott volna, MJ nélkül minden megváltozik, Peter mindennapjai, személyisége, a közös élmények és közös beszélgetések mennek a kukába. Az pedig, hogy ennek ellenére is "minden ugyanúgy megtörtént", csak egy paradoxon. Ráadásul, hogy a saját hazugságuknak is ellentmondjanak, a polgárháborús színrelépés hipp-hopp meg se történt. De tök mindegy, mert nekem sosem a retcon jelleggel volt a bajom.
A kimaradó sztorikról lesznek összefoglalók?