A Mórás Tom és Jerry, Berci, Bobo, Góliát, Donald és Miki egér album és sorozat, Mozaik, Kockás, Rejtő sorozat és a hazai alkotók művei, Asterix, LL, előbbi albumként is, utóbbi csak az Alfában, Tumak ( épp nemrég olvastam újra őket, tanulságos és nevelő kalandok voltak ezek. ), aztán a szuperhős képregények Fantom, Pókember, Batman, Superman, X-men, Marvel extra, Hepiendes Conan és Megtorló, Robotzsaru, TF, de még TTT képregényeim is vannak itt valahol. Aztán a Vampi és a Találkozás, de volt Menő manó és rengeteg történelmi és filmes kiadvány is abban az időben. Napi rendszerességgel figyeltem a " Hírlap "-ost, ha valami megjelent megvettem.

Ami teljesen kimaradt, az az Alf, RP, Pejkó, Garfield. Az Alf-ot már kicsit bánom.
Természetesen a nagy felnőtté válásnak nekem is áldozatául estek a sorozatok, de rövid időn belül megjött az eszem, kb 1 hónap

, így nem kellett nagy kiesést pótolnom. A TF kimaradt a szórásból, de aztán annak is minden számát megrendeltem a Semictől ( Basszus, mennyi pénzt kihúztak ezek a zsebemből!

)utólag. Felnőtté válásom nagy vesztese a Bobo és a Góliát maradt, előzőleg pedig a Nils. Hihetetlen mennyi sorozat ment nálunk. Igaz, a legtöbb kérészéletű volt, de valamit mégis adott.
Ja, és még a Hupikék Törpikék, aminek nagy csalódása volt, hogy a 2. album nem is képregény volt.
De van még valami Hong- Kong Secret képregényem is. Ha erről tud valaki, elárulná, hogy végül jelent-e meg belőle több rész is az első után? Mert én nem találkoztam vele.