Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 918143 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #620 Dátum: 2012. szeptember 06. - 18:41:42 »
Én egy haverom apukájától kaptam ( a haveromnak nem kellett )az első három képregényem aki kamionon szállította a képregényeket magyar nyomdából külföldre. Pókember, Superman és egy Drakula volt . Elkezdtem másolgatni az akkor még számomra ismeretlen karaktereket amivel az iskolámban nagy elismerésre tettem szert. Amikor megjelent az Alfa különszáma, és felleltem benne a számomra már nem ismeretlen Pókembert , akkor kezdtem igazán érdeklődni a képregények iránt. Utána jött a Csodálatos Pókember és a többiek.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #621 Dátum: 2012. szeptember 06. - 19:08:45 »
Látom mindenki felédézi az élményt ;Dnosztalgikus pillanatok ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #622 Dátum: 2012. szeptember 06. - 19:20:20 »
Én azzal Star Wars képregénnyel kezdtem, amelyiknek a borítóján Obi-Wan Kenobi és Asajj Ventress néztek farkassszemet. Aztán elkezdtük visszamenőleg megrendelni a számokat. Aztán bejött az ulti Póki is és azzal is megtettük ugyanezt, talán Oki doki ellen harcolt akkor.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 06. - 19:23:27 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #623 Dátum: 2012. szeptember 06. - 19:29:04 »
A bátyám meg a haverjai CsPók képregényeit olvasva akadtam én rá. Nameg, annak idején még lehetett kapni bőven a lapárusoknál, sokszor rokonlátogatás alkalmával csoki helyett is képregényt kaptunk.  ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #624 Dátum: 2012. szeptember 06. - 20:36:38 »
A Mórás Tom és Jerry, Berci, Bobo, Góliát, Donald és Miki egér album és sorozat,  Mozaik, Kockás, Rejtő sorozat és a hazai alkotók művei, Asterix, LL, előbbi albumként is, utóbbi csak az Alfában, Tumak ( épp nemrég olvastam újra őket, tanulságos és nevelő kalandok voltak ezek. ), aztán a szuperhős képregények Fantom, Pókember, Batman, Superman, X-men, Marvel extra, Hepiendes Conan és Megtorló, Robotzsaru, TF, de még TTT képregényeim is vannak itt valahol. Aztán a Vampi és a Találkozás, de volt Menő manó és rengeteg történelmi és filmes kiadvány is abban az időben. Napi rendszerességgel figyeltem a " Hírlap "-ost, ha valami megjelent megvettem.  :roll: Ami teljesen kimaradt, az az Alf, RP, Pejkó, Garfield. Az Alf-ot már kicsit bánom.
Természetesen a nagy felnőtté válásnak nekem is áldozatául estek a sorozatok, de rövid időn belül megjött az eszem, kb 1 hónap  :D , így nem kellett nagy kiesést pótolnom. A TF kimaradt a szórásból, de aztán annak is minden számát megrendeltem a Semictől ( Basszus, mennyi pénzt kihúztak ezek a zsebemből!  ;D )utólag. Felnőtté válásom nagy vesztese a Bobo és a Góliát maradt, előzőleg pedig a Nils. Hihetetlen mennyi sorozat ment nálunk. Igaz, a legtöbb kérészéletű volt, de valamit mégis adott.

Ja, és még a Hupikék Törpikék, aminek nagy csalódása volt, hogy a 2. album nem is képregény volt.
De van még valami Hong- Kong Secret képregényem is. Ha erről tud valaki, elárulná, hogy végül jelent-e meg belőle több rész is az első után? Mert én nem találkoztam vele.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 06. - 20:47:31 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

venom75

• Pókfej
« Válasz #625 Dátum: 2012. szeptember 06. - 20:57:25 »
Most elmesélek valamit nektek amit még nem mondtam itt el . Kb: 10-12 éve én felhívtam a Semicet , hogy régi képregénysorozatomat szeretném kiegészíteni néhány darabbal ezért rendelnék tőlük képregényeket ha ez lehetséges. Tisztes módon elhajtottak , de nem adtam fel és arra a mondatra , hogy ők egy-egy rendeléssel nem foglalkoznak (nem túrják fel a raktárakat )azt mondtam , hogy tévednek nekem több képregényre lenne szükségem.Kérték , hogy írjam össze miből és mennyi kell és majd hívjam őket, de a lényeg ami nagy hatással volt a majdani listámra az az volt , hogy borító áron kapom meg a lapokat. Szerintetek mi történt ? Rábeszéltem a párom egy kis kölcsönre a közös kaszzánkból ( jó befektetés címen ) , és megrendeltem azokat a számokat amiből úgy gondoltam pénzt lehet csinálni. Jött is 4 nagy doboz képregény amit átválogattam , kiszedtem azokat amik hiányoztak a többit eladásra bocsájtottam antikváriumoknak illetve a vaterán . Ezt még néhányszor megléptem ( a rendeléseket ) , de az egyik hosszabb beszélgetésen megemlítettem a börzéket és az ott folyó boltolás lehetőségét, erre a következőn már kint voltak ők is egy standal. A képregények eladásából bejött pénz volt a tőkém a képregény gyűjtéshez.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 06. - 21:07:11 írta venom75 »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #626 Dátum: 2012. szeptember 06. - 21:16:21 »
Volt egy haverom, akit '97 környékén megfertőztem, és ő ugyanezt mondta. Visszamenőleg a Semictől Sz*ré-h*gyé kapta meg a képregényeket.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #627 Dátum: 2012. szeptember 06. - 21:22:17 »
Venom, és te ezt még képes vagy bevallani?  8) Szégyelld magad. Bezzeg előtte nem szóltál volna nekünk...  :deadpool: phead

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #628 Dátum: 2012. szeptember 06. - 21:26:54 »
Venom, és te ezt még képes vagy bevallani?  8) Szégyelld magad. Bezzeg előtte nem szóltál volna nekünk...  :deadpool: phead
Így van. Bannoljuk.  :brow: ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #629 Dátum: 2012. szeptember 06. - 21:34:05 »
Kaptam 8-9 évesen egy Son Goku mini figurát, amit osztálytársammal elcseréltem a régi Csp százakárhanyadik számára. Akkor még nm tűnt annyira jó üzletnek. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #630 Dátum: 2012. szeptember 06. - 22:06:30 »
Venom, ez csak véletlen egybeesés. A Semic azért és akkor jött le a börzére, mert a Kretén néhány alkotója lelátogatott az egyikre - már Újpesten -és észrevették, hogy milyen sokan vannak a látogatók. Ők szóltak - gondolom Istvánnak első körben - és utána jött le a Semic is - majd utána kezdődött el az első Képregényfesztivál is.
---
Nekem még a pajtással kezdődött, amiben Pif és Pifu volt, amiket nagyon szerettem. Ennek bővítése volt később a Kockás, de olvastam akkoriban még Mozaikot is, vagy Füles-képregényeket, míg bejöttek a svéd-dán szuperhősök a suliba. A Semictől a Pókembert az első számtól vettem, a Batmant és Supermant is, a Marvel Extrát meg a 4.-től (az elsőt persze beszereztem), és utána mentem be először a Semichez személyesen, hogy megvegyem a kimaradt 2-3-as számokat is. :)
Bercit is vettem, mert azt is ismertem már dánból, de a többit nem - illetve nem rendszeresen. Fantom, Pejkó, Bobo, Góliát, ezeket egyáltalán nem, ahogy az Alfot sem, ám arra jóval később valaki rádumált, hogy milyen vicces, és kölcsönadta a sajátjait (1 szám hiányzott neki csak). Annyira megtetszett, hogy utána beszereztem a teljes sorozatot, és hálából plusz neki a hiányzó számát. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #631 Dátum: 2012. szeptember 06. - 22:25:06 »
Az Alf 2. számában Pókemberes képregényt olvas. Gondolom, itt tetszett meg végleg, nem?  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 06. - 22:29:12 írta Kit Walker »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #632 Dátum: 2012. szeptember 06. - 22:34:25 »
Nem, semmi köze nem volt hozzá. Ha jól rémlik, akkor elsőre az volt vicces benne, ahogy mindig próbálta megenni a macskát.  :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #633 Dátum: 2012. szeptember 06. - 23:56:14 »
Phú, én nem emlékszem az elsőre...talán Maszk volt, vagy Superman/Batman, de a legrégebbi emlékem egy Pókember képregény, ajándékba kaptam, Varázsló, Homokember, meg valami csaj volt benne a főgonosz és Namor is benne volt, Romita JR rajzolta, még a az apjára hajazó szép stílusában. Régi szép idők, jó érzés ezekre visszagondolni. :)
Tejet kérek! Csokisat!

venom75

• Pókfej
« Válasz #634 Dátum: 2012. szeptember 07. - 06:42:40 »
Akkor még nem is ismertem ezt a csapatot , amúgy egy "haveromnak" is kellett rendelnem , de neki csak Pókemberek kellettek .

Kaine. Lehet , hogy véletlen egybeesés , de utána már egységáron 300ft ért lehetett vásárolni tőlük.
Amúgy meg én a hölggyel beszéltem mindig és a börzéken is jókat dumáltam vele. Sokszor szólt , ha valami
olyat találtak a raktárban amit eddig még nem, akkor a pult alól válogattam .

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #635 Dátum: 2012. szeptember 07. - 07:20:46 »
Akkor még nem is ismertem ezt a csapatot , amúgy egy "haveromnak" is kellett rendelnem , de neki csak Pókemberek kellettek .
Gyenge kifogás.  ;D

Idézet
Sokszor szólt , ha valami olyat találtak a raktárban amit eddig még nem, akkor a pult alól válogattam .
Jól van, öntsd csak még az olajat a tűzre.  :twisted:

venom75

• Pókfej
« Válasz #636 Dátum: 2012. szeptember 07. - 08:47:50 »
Nagy arc vagy Sepi.
Nem tehetek róla van üzleti érzékem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #637 Dátum: 2012. szeptember 07. - 10:35:30 »
Egy idő után ők is észbe kaptak, azért kezdték 300-ért árusítani őket. Aztán egyszer csak elfogyott annyi, hogy már nem érte meg nekik kihurcolkodni.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #638 Dátum: 2012. szeptember 07. - 13:04:53 »
Huhh, de nagy nosztalgia hullámot indítottam itt el!  :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #639 Dátum: 2012. szeptember 07. - 19:32:16 »
Nekem a legelső képregényem a Csp V2 11-es száma, a mai napig megvan, bár már egy kicsit lelakott formában, de az egész onnan indult el.
SD. EJC.