Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 921196 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2500 Dátum: 2015. január 23. - 17:20:03 »
Tetszik ez a címlap nekem, csak már várnám, hogy legyen olyan a címfelirata mint az eredetin! ;)
Majd az új korszaktól.

Akkor ezek szerint már biztos le lesz cserélve a címfelirat. Ez szomorú, mert a mostani felirat sokkal modernebb és egyértelműen megkülönbözteti a HP-t a PPP-től.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2501 Dátum: 2015. január 23. - 19:30:48 »
A PPP úgyse fog újságos forgalomba kerülni, szóval nem lesz kavar. ;)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2502 Dátum: 2015. január 23. - 23:03:55 »
Egyébként olyan jó érzés látni,hogy újságos standokon vannak képregények.Jóleső érzéssel tölt el.
Bár múlt héten,ahol megszoktam vásárolni a képregényeimet,az aktuális Batmanből csak két darab volt kitéve.Eddig 4 darab volt.
A lényeg,hogy nekem jutott.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2503 Dátum: 2015. február 05. - 11:33:39 »
Az új szám már rendelhető tőlünk, elkészült.

rszalai

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #2504 Dátum: 2015. február 05. - 14:33:13 »
Tetszik ez a címlap nekem, csak már várnám, hogy legyen olyan a címfelirata mint az eredetin! ;)
Majd az új korszaktól.

Akkor ezek szerint már biztos le lesz cserélve a címfelirat. Ez szomorú, mert a mostani felirat sokkal modernebb és egyértelműen megkülönbözteti a HP-t a PPP-től.

Én spec. örülök neki, jobban tetszik a retro, pláne  hogy az eredetin is az van  :)

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2505 Dátum: 2015. február 05. - 14:40:18 »
Hú, köszi Tomi, hogy meggyorsítottátok a képregények kipostázását, ma már meg is kaptam az új Pókit. Bevallom rá is csodálkoztam rendesen... :oh: De ezt a sebességet nem lesz nehéz megszoknom.  :kingpin:

A történet nagyon tetszett, igazán elgondolkodtató volt, minden oldalt élvezettel olvasgattam, nézegettem. A minőség szokás szerint tökéletes, gyönyörűek a színek is. Ma még tuti, hogy párszor kézbe veszem!  :poklogo:

:worship: :worship:
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 05. - 15:21:58 írta jukjuk »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2506 Dátum: 2015. február 05. - 16:37:13 »
Én legtöbbször a szaga miatt veszem kézbe.Rosszabb vagyok,mint egy szipus.  ;D

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2507 Dátum: 2015. február 05. - 17:28:01 »
Nem vagy vele egyedül, én is gyakran szimatolom...  ;D .... bár frissen, felbontás után az igazi.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2508 Dátum: 2015. február 05. - 17:31:13 »
Szerintem minden második gyűjtő ilyen. Annak idején mindig imádtam a Semic nyomdájába járni emiatt. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2509 Dátum: 2015. február 05. - 17:40:13 »
Az a baj,hogy max. 2 nap után elveszíti ezt a frissen nyomott szagát.  :(

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #2510 Dátum: 2015. február 05. - 20:53:22 »
A családom szerint "büdös" a képregény, de én mindig leintem őket,mert nem értenek ehhez. Ahogy kibontom a csomagot mindig jó mélyet szippantok belőle. Az a friss, új képregény szag! Imádom!!!  ;D ;D ;D
Gyönyörű az új Póki. Sokkal szebbek a színek élőben kézbefogva,mint így monitoron keresztül nézve.  A minőség elsőosztályú , a történet pedig nagyon tetszik. Egyszóval jellemezve dráma! Nagyon kíváncsi leszek már erre az új korszakra. Köszönöm a kiadónak,hogy ilyen minőségi és szuper történeteket olvashatok magyarul is!  :kingpin: :worship: :worship:

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2511 Dátum: 2015. február 09. - 17:11:14 »
Megérkezett az új Hihetetlen Pókember, és nem bírtam ki, hogy ne olvassam végig.
Nagyon jó volt a történet, a nagyívű drámai sztorikat, és itt főleg May néni és a család állt a középpontban, nem valami világmegváltó esemény. (Bár, ha azt nézzük, hogy ők jelentik Peter világát, akkor...  :) ) Bár a rajz az előző számban nagyon furcsa volt, de most a két fő mellékszereplő (hm, ez kicsit furcsán hangzik, szóval Doctor Strange és Mephisto szenzációsan van megrajzolva.
Köszönöm, nagyon nagy élmény volt, várom a következő számot.  :kingpin:
(Én szeretem a One More day-t - kövezzetek  ;D )

Ja, és nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy a lap hátoldala kiegészítse a Marvel+ dupla borítóját, de minden tiszteletem a kreativitásotoknak. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2512 Dátum: 2015. február 09. - 18:19:08 »
Ma végre hozzám is megérkezett. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2513 Dátum: 2015. február 09. - 21:04:51 »
Én is szeretem, mondtam annak idején, hogy ez a történet igazán jól lett megírva, és általánosságban senkinek nem az volt vele a problémája, hanem az, hogy Peter May nénit választja Mary Jane helyett. Holott: 1/ nem mindegy, hogy együttlét, vagy halál 2/ már itt is látható, hogy Pókember elküldené a búsba Mephistót, és épp MJ az, aki rábeszéli őt.
Idézet
Ja, és nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy a lap hátoldala kiegészítse a Marvel+ dupla borítóját, de minden tiszteletem a kreativitásotoknak. :)
Ez Benes Attila érdeme.  :)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2514 Dátum: 2015. február 09. - 22:10:57 »
Én is szeretem, mondtam annak idején, hogy ez a történet igazán jól lett megírva, és általánosságban senkinek nem az volt vele a problémája, hanem az, hogy Peter May nénit választja Mary Jane helyett. Holott: 1/ nem mindegy, hogy együttlét, vagy halál 2/ már itt is látható, hogy Pókember elküldené a búsba Mephistót, és épp MJ az, aki rábeszéli őt.
Igen, ezen meg is lepődtem, hogy ő volt az, aki vissztartotta. Érdekes fordulat, és a későbbiek fényében is az, hogy végül is ő a józanabb kettejük közül ebben a helyzetben. (Bocs, hogy nem tudtam normálisan belinkelni a te hozzászólásodat, kicsit bekavart. :) )

Idézet
Ez Benes Attila érdeme.  :)

Nagy gratuláció neki, óriási ötlet. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2515 Dátum: 2015. február 10. - 19:21:31 »
A kettesre: az egy utolsó pillanatos ötlet volt hogy ne egyenesen Petert okolják az olvasók. Igazi pilátusi pillanat a szerkesztőségből, miután szembesültek azzal, hogy az olvasók enyhén szólva sem voltak annyira elragadtatva az ötlettől, mint azt Quesada elképzelte.
Bár ez még mindig jobb, mint az utána következő időszak, ahol a segédszerkesztő önmagának írt leveleket arról, hogy milyen jó ez a megújult sorozat. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2516 Dátum: 2015. február 10. - 19:46:29 »
Ez mennyire tény? Mert tökéletesen passzol mindkettőjük jelleméhez, ami történt. A kiadvány tudtommal nem késett, vagyis nem lehetett volna utólag javítani benne.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2517 Dátum: 2015. február 10. - 20:06:24 »
A kiadványt a rajzolója írta. Nehéz lett volna késni vele. Amúgy úgy rémlik, Straczynski írta, hogy többek között ezért is akarta leszedetni a nevét az utolsó számról, mert a forgatókönyvnek amit Q megrajzolt nem sok köze maradt az őáltala beküldötthöz.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2518 Dátum: 2015. február 10. - 20:16:51 »
A kiadványt a rajzolója írta. Nehéz lett volna késni vele. Amúgy úgy rémlik, Straczynski írta, hogy többek között ezért is akarta leszedetni a nevét az utolsó számról, mert a forgatókönyvnek amit Q megrajzolt nem sok köze maradt az őáltala beküldötthöz.

Micsoda csalódás. Ennek ellenére tetszett, de érdekes így belelátni a szokásos hatalmi játszmákba, még egy képregénykiadó munkájában is (ez nem leszólás volt részemről, csak tényleg már úgy tűnik, mindenhol ez megy, nem a minőségi munka a lényeg). :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2519 Dátum: 2015. február 10. - 21:13:28 »
Én annak idején úgy olvastam, hogy abszolút JMS munkája volt, csak azért nem adta a nevét hozzá, mert nem tetszett neki, hogy MJ-t elszakítják Peteről. Quesada csinált pár jó nagy baromságot, de hát ilyen az, amikor már nincs fölötted senki, aki felülbírálja a döntéseidet (mint Raimi Pók3-jánál). Az ő ötlete volt a Gwen-féle ikrek Osbornosítása is.