Üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Először is köszönetet szeretnék mondani a fejeseknek, hogy ilyen kifogástalan állapotú képregényekkel lepnek meg minket hónapról hónapra. Természetesen azt is, hogy végre olyasvalaki vette kézbe a magyar Pókember sorsát aki törődik is vele és minden kis morzsáját ismeri és szereti a MARVEL Univezumnak. Számomra ez sokkalta megnyugtatóbb dolog. Nem lehet elégszer köszönetet mondani (ja de folyton venni az újabbnál újabb és királyabbnál királyabb címeket) ezért a lépésért.
2012 Augusztusában szálltam be én is ebbe a "bandába" és egy pillanatra sem bántam meg. 19 éves fejjel még mindig őrülten rajongók a MARVEL iránt, azon belül is Peter Parker Pókember világáért. Kicsi koromban kezdődött ez (úgy óvodás lehettem) és azóta sem aludt ki a szikra, sőt egyre nagyobb lánggal ég ez a tűz. Első pillantásra nem voltam tisztában vele mi is ez, de mikor elolvastam a vadállat című sztorit, és hosszú órkat töltöttem csak a borító és a rajzok tanulmányozásával rájöttem, hogy nekem bizony itt a helyem. Ehhez nagyban a képregény minősége is hozzájárult (fényes lapok stb.)
Leginkább a Pókfej kalandjait olvasom de becsúszik olykor olykor egy-két Marvel + is. Amik külön nagyon tetszenek azok a kisebb ismertetők a karakterekről. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tágítsátok az emberek látókörét az Univerzumon belül. Nem beszélve a levelezési rovatról, ami szintén nagyon hasznos egy ilyen kiadványban. Őszintén 2012 óta hatalmas fejlődésen mentek keresztül a meglévő füzetek főleg tartalom szempontjából. tetszenek ezek a kis extrák mint például: a dokumentációk a régi képregényekről és az itt ott feltűnő poszterek. Mikor a Batman megjelent rögtön rohantam begyűjteni azt is, attól függetlenül, hogy a Denevérember történetét annyira nem követem, de az alapokkal tisztában vagyok.
Valahogy olyan hívogatóan és "csábítóan" tálaljátok a kiadványaitokat, hogy nem lehet ellenállni egyiknek sem. Azért is tartottam jó ötletnek, hogy regisztrálok ide mert ez itt szerintem már olyan mint egy "kis" család. Ilyen lehetőségek fölött pedig nem ajánlott elsiklani. Szeretnék én is ebbe a közösségbe tartozni ameddig csak lehet, hogy majd őszülő fejjel is a több száz

kingpin kiadvánnyal a kezemben azt mondhassam: igen én is itt tengettem a szabadidőm perceit.
Végezetül pedig nagyon sok (lehetőleg amennyit csak lehet) boldog, sikerekben gazdag évet kívánok mind a Kingpin embereinek mind az itt lévő fórumozóknak.
Üdv! ACsodalatosPokember