Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917283 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

rheinfuss

• Rengető
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2660 Dátum: 2015. április 02. - 11:26:07 »
Csak be akarnak vágódni a tanáruknál!  ;D De komolyan: rólad tudják a tanítványaid, hogy gyűjtöd? :)

Most már igen... :)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2661 Dátum: 2015. április 02. - 11:27:14 »
Van egy tanár barátom, aki nagy Star Wars-fan. Bevette az oktatásba. Készített saját kártyákat, meg ilyeneket, és az online játékok mintájára azokat lehet gyűjteni az óráján különfeladatokkal, vagy szorgalmikkal. Sokkal nagyobb a tanulási kedv nála, mint a többi tanárnál. :)

Ez nagyon jó! Nálunk épp tegnap volt egy szakmai nap, és a fizika tanár is tartott külön órát a SW "fizikájáról". Sajnos én nem tudtam bemenni, de azt hallottam, jó volt. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #2662 Dátum: 2015. április 02. - 18:40:05 »
Milyen klassz kis iskola az, ahol oktatsz törit! A fizikatanár pedig SW "fizikájáról" tart előadást! Ilyenkor ismét iskolás szeretnék lenni. Tök jó, hogy ilyen tanárok is vannak! Anno nekünk nagyon szigorú tanáraink voltak, de látom, van fejlődés.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2663 Dátum: 2015. április 02. - 20:23:17 »
Milyen klassz kis iskola az, ahol oktatsz törit! A fizikatanár pedig SW "fizikájáról" tart előadást! Ilyenkor ismét iskolás szeretnék lenni. Tök jó, hogy ilyen tanárok is vannak! Anno nekünk nagyon szigorú tanáraink voltak, de látom, van fejlődés.

Ezt a még egyszer iskolás akarok lenni gondold végig még egyszer ;D
A gimi sem fenékig tejfel manapság  ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #2664 Dátum: 2015. április 02. - 21:26:46 »
Hidd el, majd 30 körül máshogy fogod látni a dolgot. Bár én se szerettem anno a sulit, de visszagondolva, mára már kezd megszépülni, más megvilágításba kerülni a dolog.
Csak, hogy aktuális példát mondjak: munkahelyen nincs tavaszi szünet, se nem őszi, és főleg nem nyári, a napi 8 órás meló, minden nap, nagyon kevés szünettel (szinte csak a kiadott állami, meg az évi 20 + 1-2 nap). Teljesen megeszi a napjaidat, csak úgy repülnek el a hónapok, miközben az eltervezett dolgaiddal meg alig haladsz. Elég idegőrlő.
Ehhez képest a gimnázium, és főleg a főiskola maga volt a mennyország. Csak tanulni kellett, de pl. rengeteg szabadideje volt az embernek. És hát akkor még úgy is hitte, hogy kifordíthatja (és ki is fogja fordítani) a világot a sarkaiból.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2665 Dátum: 2015. április 02. - 22:33:01 »
Hidd el, majd 30 körül máshogy fogod látni a dolgot. Bár én se szerettem anno a sulit, de visszagondolva, mára már kezd megszépülni, más megvilágításba kerülni a dolog.
Csak, hogy aktuális példát mondjak: munkahelyen nincs tavaszi szünet, se nem őszi, és főleg nem nyári, a napi 8 órás meló, minden nap, nagyon kevés szünettel (szinte csak a kiadott állami, meg az évi 20 + 1-2 nap). Teljesen megeszi a napjaidat, csak úgy repülnek el a hónapok, miközben az eltervezett dolgaiddal meg alig haladsz. Elég idegőrlő.
Ehhez képest a gimnázium, és főleg a főiskola maga volt a mennyország. Csak tanulni kellett, de pl. rengeteg szabadideje volt az embernek. És hát akkor még úgy is hitte, hogy kifordíthatja (és ki is fogja fordítani) a világot a sarkaiból.

Nekem különösebben nincs bajom vele, de mennék már egyetemre (még 2 év + az idei)
Időm most sincs semmire, de a legnagyobb gond hogy az ember nem feltétlenül csak azt tanulja amit akar és amivel tovább akar menni. De ettől függetlenül nincs baj vele  ;)

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #2666 Dátum: 2015. április 02. - 23:00:46 »
Időm most sincs semmire,
Na, ezt szorozd fel 2-3 szorosára.  ;) Akkoriban én is úgy gondoltam, hogy nincs sok időm. Mai szemmel már látom, hogy az rengeteg szabadidő volt, mit nem adnék, ha mostanság is lenne annyi.

de a legnagyobb gond hogy az ember nem feltétlenül csak azt tanulja amit akar és amivel tovább akar menni.
Ez mindenhol így van, főiskolán, egyetemen is sok-sok olyan kötelező(en választható) tantárgy van, amit a hátad közepére nem kívánsz. Kb. azért vannak, hogy meglegyen a kreditszám.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2667 Dátum: 2015. április 03. - 08:02:41 »
Es ugyanez lesz a munkahelyeden is. Barmi is lesz a munkad a feladataid nagyresze ugyanigy feleslegesnek fog tunni.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2668 Dátum: 2015. április 03. - 13:53:25 »
Időm most sincs semmire,
Na, ezt szorozd fel 2-3 szorosára.  ;) Akkoriban én is úgy gondoltam, hogy nincs sok időm. Mai szemmel már látom, hogy az rengeteg szabadidő volt, mit nem adnék, ha mostanság is lenne annyi.

de a legnagyobb gond hogy az ember nem feltétlenül csak azt tanulja amit akar és amivel tovább akar menni.
Ez mindenhol így van, főiskolán, egyetemen is sok-sok olyan kötelező(en választható) tantárgy van, amit a hátad közepére nem kívánsz. Kb. azért vannak, hogy meglegyen a kreditszám.

Hát azért egyetemen, egy reál beállítottságú gyereket nem halmoznak el énekkel meg nyelvtannal ;D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2669 Dátum: 2015. április 03. - 15:35:13 »
Időm most sincs semmire,
Hát azért egyetemen, egy reál beállítottságú gyereket nem halmoznak el énekkel meg nyelvtannal ;D

Kicsit elmentünk az OFF-topik téma felé, de mivel Peter Parker is tanár jelenleg, így még bizonyos szinten helyén való a téma :).

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de egyetem előtt én is azt hittem, hogy majd ott milyen jó lesz, nem lesz ennyi felesleges dolog, de sajnos ha az egyetemi tanárok egy dologhoz értenek, akkor az az, hogy hogyan válogassák ki a reál témakörökből azokat a legfeleslegesebb dolgokat, amik után az ember visszasírja a középsuli humán tárgyait is...

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2670 Dátum: 2015. április 03. - 21:29:36 »
Szerencsére a  vörös hajú kislány tényleg Parker meg nemszületett lánya lehetett . Mert az irodalmi művekben előfordul hogy egy eltévedt kislánynak , kisfiúnak aki nem mer haza menni mert az apja elveri [ legalább is ezt állítja ]   vagy egy idős nénikének akit kiraboltak  , az igazából valami valaki más . Vagyis maga az  :twisted: , csak álcázva . Itt a vörös ruhás nőről derült ki hogy nem is egy hölgy hanem Mephisto. Az a két képesség nélküli  Péter Parker amire  Mephisto utalt  ,  { mert NEM marta meg a pók }   1. Az egyik aki befelé fordulóvá vált . 2. Aki másokon torolta meg  hogy mindig piszkálták. KÉRDÉS  Azért történt -e mert ahogy pár kockán látjuk  Flash elcsalja hogy ˝Hé Parker ezt nézd ˝ö pedig oda megy . Nem látjuk de kb igy logikus hogy , Péter oda ment és Flash rá engedte a ketrecet amik fönt voltak . És az egész osztály kinevette   :headscratch: . Igaz hogy ez már nincs ábrázolva ,de  következtetve ez történt .És emiatt a kitolás miatt lett dühös mindenkire . A pókot aki meg marta volna eltaposta egy nő ,ugye . Igy NEM vált Pókemberé  . Csak egyszerű ember lett . És a Flash ostoba és durva tréfája miatt , mert ketrecbe csalta és megalázta öt . Valahogy így eshetett a dolog , még ha nem is mutatják . Logikailag így történhetett , ezért alakult az a két lehetőség amit Mephisto mutatott . :nemtudom:
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 04. - 00:04:43 írta kaine »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #2671 Dátum: 2015. április 03. - 21:31:29 »
Használhatnád néha a spoiler gomgot is, Zöldlámpás!

;)

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2672 Dátum: 2015. április 04. - 21:50:13 »

Én nem mennék vissza újra gimibe meg főiskolára/egyetemre sem. Ha valakit menedzselnek a szülei, és a tanuláson kívül nincs más dolga, az úgy könnyű. Sokat érsz a sok szabadidőddel, ha egy petákod sincs. Én legalábbis alig vártam, hogy elkezdhessek dolgozni, mert nem tettek semmit sem a seggem alá...

Csak egy dolog miatt lennék újra fiatalabb és sulis... a csajok miatt. Amikor én jártam gimibe még csak hallomásból ismerték a kozmetikát, sminket, szoláriumot, stb :(

A sok baromság meg amit tanítottak, de semmi hasznát nem láttam, csak valamiféle ismertetőként fogtam fel. Szóval nem baj az; valami előbb-utóbb profilba vág, és mész abba az iránya, de ha nem tudsz róla semmit, akkor nem tudhatod, hogy tetszik-e...
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 04. - 21:54:12 írta deadbeat7 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2673 Dátum: 2015. április 04. - 22:00:13 »
Gimis téma innentől off, oké?

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2674 Dátum: 2015. április 04. - 22:11:19 »
Sry, elfelejtettem párhuzamot vonni Parkerrel:D

ACsodalatosPokember

• Közönséges bűnöző
  • *
  • Bosszúálló
« Válasz #2675 Dátum: 2015. április 06. - 18:42:03 »
Üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Először is köszönetet szeretnék mondani a fejeseknek, hogy ilyen kifogástalan állapotú képregényekkel lepnek meg minket hónapról hónapra. Természetesen azt is, hogy végre olyasvalaki vette kézbe a magyar Pókember sorsát aki törődik is vele és minden kis morzsáját ismeri és szereti a MARVEL Univezumnak. Számomra ez sokkalta megnyugtatóbb dolog. Nem lehet elégszer köszönetet mondani (ja de folyton venni az újabbnál újabb és királyabbnál királyabb címeket) ezért a lépésért.

2012 Augusztusában szálltam be én is ebbe a "bandába" és egy pillanatra sem bántam meg. 19 éves fejjel még mindig őrülten rajongók a MARVEL iránt, azon belül is Peter Parker Pókember világáért. Kicsi koromban kezdődött ez (úgy óvodás lehettem) és azóta sem aludt ki a szikra, sőt egyre nagyobb lánggal ég ez a tűz. Első pillantásra nem voltam tisztában vele mi is ez, de mikor elolvastam a vadállat című sztorit, és hosszú órkat töltöttem csak a borító és a rajzok tanulmányozásával rájöttem, hogy nekem bizony itt a helyem. Ehhez nagyban a képregény minősége is hozzájárult (fényes lapok stb.)

Leginkább a Pókfej kalandjait olvasom de becsúszik olykor olykor egy-két Marvel + is. Amik külön nagyon tetszenek azok a kisebb ismertetők a karakterekről. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tágítsátok az emberek látókörét az Univerzumon belül. Nem beszélve a levelezési rovatról, ami szintén nagyon hasznos egy ilyen kiadványban. Őszintén 2012 óta hatalmas fejlődésen mentek keresztül a meglévő füzetek főleg tartalom szempontjából. tetszenek ezek a kis extrák mint például: a dokumentációk a régi képregényekről és az itt ott feltűnő poszterek. Mikor a Batman megjelent rögtön rohantam begyűjteni azt is, attól függetlenül, hogy a Denevérember történetét annyira nem követem, de az alapokkal tisztában vagyok.

Valahogy olyan hívogatóan és "csábítóan" tálaljátok a kiadványaitokat, hogy nem lehet ellenállni egyiknek sem. Azért is tartottam jó ötletnek, hogy regisztrálok ide mert ez itt szerintem már olyan mint egy "kis" család. Ilyen lehetőségek fölött pedig nem ajánlott elsiklani. Szeretnék én is ebbe a közösségbe tartozni ameddig csak lehet, hogy majd őszülő fejjel is a több száz  8) kingpin kiadvánnyal a kezemben azt mondhassam: igen én is itt tengettem a szabadidőm perceit.

Végezetül pedig nagyon sok (lehetőleg amennyit csak lehet) boldog, sikerekben gazdag évet kívánok mind a Kingpin embereinek mind az itt lévő fórumozóknak.

Üdv! ACsodalatosPokember :spidey:
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 06. - 19:08:40 írta ACsodalatosPokember »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2676 Dátum: 2015. április 06. - 19:10:52 »
Üdv itt a fórumon.  :welcome:
Mi mind szintén hasonlóan kezdtük a rajongásunkat a képregények iránt. Úgyhogy megtaláltad a helyed.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2677 Dátum: 2015. április 06. - 23:05:28 »
Üdv nálunk, és köszi a részletes bemutatkozást, dicséretet. Ahogy írtad: megteszünk mindent, hogy a lehető legjobb képregények kerüljenek ki a kezünk alól, és jó látni, hogy örültök neki. :)

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #2678 Dátum: 2015. április 07. - 20:01:40 »
Itt a kezemben az új szám!!  :kingpin:
Sokkal sötétebb a borító,mint itt kint a főoldalon,de ez egyáltalán nem baj, hisz az OMD 4. része is elég sötét. Nekem tetszett. Kevesebb drámára számítottam így a történet végére, de többet kaptam, de engem nem zavart sőt! Szép kiadvány, gratulálok a kiadónak!
Várom már az új részeket,azt a beígért sok-sok új ellenséget. :hehe: :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2679 Dátum: 2015. április 07. - 20:13:46 »
Köszi, tényleg szépre sikerült ez a szám (is). :)