Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917466 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2740 Dátum: 2015. május 11. - 20:49:04 »
Meg idehaza mintha szeretnék nagyon Deodatót.

Bolondulok a rajzaiért!  :oh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #2741 Dátum: 2015. május 11. - 21:08:20 »
Ő, és Philip Tan a szakma legjobbjai! ;)

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #2742 Dátum: 2015. május 11. - 23:50:04 »
Régebben volt róla szó, hogy ez olcsóbb lesz, aztán kicsit feledésbe merült, gondoltam rakeredezek. Jó hír :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2743 Dátum: 2015. május 12. - 12:33:10 »
Itthon minden realisztikusabb stílusú rajzolót szeretnek a laikus képregényolvasók. (és nézegetők  ;D )
This is a joke. A real practical Joke.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2744 Dátum: 2015. május 15. - 21:20:29 »
Most , hogy volt ez a Mephistos  reboot  . Meg Amerikában már volt  nálunk majd meg lesz az a történet ahol , Dr Octopus átmenetileg átvette Parker testét ,majd a végén önként vissza is adta kb az is egy reboot szerű eset ,  vagy az is  volt . Volt -e  még a két történet közt ,az ami most jelent meg nálunk , a másik ami  valamikor fog egyszer itthon is ki lesz adva, a Pókember sorozatban .  Valami nagyobb  változás .    :headscratch:  A nálunk most futó sorozat is egy újra indítás  , és a Dr Oktopusz történet vége  is egy újra indítás { szerű } volt . Mert  akkor is megint sok dolog megváltozott  . KÉRDÉS . A két esemény között volt-e  nagyobb változás ami kicsit rebootnak számít . És most az új Titkos háború  is kb  az lesz . Ö...hm...izé...NEM TÚL SOK-E , már az a folytonos  változtatás  :drying: . Hisz kb 3-5 évente változtat valamit a Marvel kiadó .Tudják-e az ottani olvasók követni ,hogy mi és mikor változott  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 15. - 22:08:09 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2745 Dátum: 2015. május 15. - 23:13:26 »
Igen, volt egy soft reboot, Big Time néven futott. Akkor kapta meg Dan Slott a sorozatot. Ha eljut Tomi oda, imádni fogjátok a HiPókot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2746 Dátum: 2015. május 15. - 23:49:57 »
Legalábbis, ha a rajz nem fontos.  ;D Azt már láttam, hogy a Big Time 4 részes, vagyis tuti különszám lesz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2747 Dátum: 2015. május 16. - 09:39:00 »
Most , hogy volt ez a Mephistos  reboot  ...
Igen, minden nagy esemény, ami átlag 2-3 évente van egy bizonyos fokig, reboot, vagy retcon, hogy ez mennyire szánalmas? Szerintem nagyon...

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #2748 Dátum: 2015. május 19. - 13:49:04 »
Legalábbis, ha a rajz nem fontos.  ;D Azt már láttam, hogy a Big Time 4 részes, vagyis tuti különszám lesz.
Sosem értettem a Humberto Ramos-al kapcsolatos fanyalgásokat.. szerintem az ő és a Chris Bachalo által csinált karikaturisztikus stílus az ami igazán illik a Pókemberhez .. (lehet hogy ott lettem elrontva hogy én Todd McFarlane-től láttam először Pókit, ráadásul az egyik Venomos bunyót)mint egy megkergült pixar rajzfilm... mondjuk tény hogy a Spectacularos munkája alatt volt igazán elemében...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2749 Dátum: 2015. május 19. - 14:50:07 »
Pont, amiért írod: mert parodisztikus. Elmenne az Adventures sorozatba, ami a poénokra épül, de a legkomolyabb sztorikat ezekkel a rajzokkal képtelenség komolyan venni. Képzeld el a lenti képet a Kraven Vadászatának bármelyik képkockája helyett. Pókember feljön a sírból, hangja is alig van, odamegy a szolgákhoz, te meg röhögsz, mert így néz ki.
Különben a legújabb Pókembere már majdnem emberi volt, de közben láttam tőle Laylát, és azzal örökre leírta magát nálam.  :drying: :box:
Mekit se bírtam annak idején, de hozzá még hozzá lehet szokni - legalább a maszkos képei rendben vannak. Ramosnál semmi sincs rendben.

blake

• Grizzly
  • *
« Válasz #2750 Dátum: 2015. május 19. - 16:19:04 »
Nekem is ő az egyik kedvenc rajzolóm, úgyhogy örülök, hogy végre jelenik meg tőle is valami.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2751 Dátum: 2015. május 19. - 19:03:24 »
Ez szerintem se komolyan vehető.Kicsit se!

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #2752 Dátum: 2015. május 19. - 19:11:12 »
Képzeld el a lenti képet a Kraven Vadászatának bármelyik képkockája helyett. Pókember feljön a sírból, hangja is alig van, odamegy a szolgákhoz, te meg röhögsz, mert így néz ki.

Az egyik  szerintem leginkább eltalált Zöld manó történetet a visszatérése óta A Death in the Family-t pont ő rajzolta és a karikaturisztikus figurák és a drámai téma ellentéte nálam pont erősítette egymást . A megrázó pont az számomra benne hogy olyan bohókás figurák mint a Pókember meg a Zöldmanó (aki ebben a történetben elmondja hogy első körben a Mr. Kávé néven akart tevékenykedni) ennyire durva dolgokat tudnak egymással csinálni... Számomra pl a Sötét Lovag Visszatér rajzai is hasonló képpen működnek (ott hajlamos az ember elfelejten,i hogy nem a modern Végtelen Világok Válsága utáni ,hanem az ezüst kori inkább gyerekeknek szóló Batmant láthatjuk bedurvulni nyugdíjaskorára).De ízlések és pofonok...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2753 Dátum: 2015. május 19. - 20:17:56 »
Emlékszem arra, és Paul Jenkins egyik legjobbja volt, amiből nekem elég sokat levett a rajz. Mondhatni, hogy a sztori annyira erős volt, hogy még az sem tudta elrontani, de egy másik rajzolóval abból a történetből instant klasszikus lett volna - így meg nem ismeri senki sem.  :nemtudom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2754 Dátum: 2015. május 19. - 22:09:38 »
Kinn az új szám borítója. Minden új rajta. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2755 Dátum: 2015. május 19. - 22:56:11 »
Nem is. Az URL-címek ugyanazok, mint évek óta.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2756 Dátum: 2015. május 20. - 06:15:40 »
Azt hittem az 546 lesz a borítója. Mostanra már nyugodtan lehet mondani, hogy az a borító összeforrt a BND-vel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2757 Dátum: 2015. május 20. - 08:52:37 »
Uhh, de jó az ára  ;D

Btw, azt a két oldalas Romita Jr összefoglaló képet is belekerül vmikor?  :headscratch: Az tök jól összefoglalta anno az új felállást Póki új életében.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2758 Dátum: 2015. május 20. - 10:39:18 »
Azt hittem az 546 lesz a borítója. Mostanra már nyugodtan lehet mondani, hogy az a borító összeforrt a BND-vel.

az mennyire király lett volna. de akkor az a borító ki is marad?

amúgy tetszik a borító, meg az új külső is. a kedvcsináló ár is jól néz ki ott a sarokba.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2759 Dátum: 2015. május 20. - 11:42:15 »
Nem, az a kétoldalas nem is fér bele (kicsit hosszabb az első szám), meg azóta már nem is igazán érvényes. Próbáltak pár alapszabályt lefektetni, de még nem volt fix egyik sem.
A másik borító sem fér bele.