Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917191 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2940 Dátum: 2015. október 08. - 12:39:10 »
Ha már a dinka vonalon megyünk, legyen Zuzu Petals. ;D

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2941 Dátum: 2015. október 08. - 16:54:18 »
én is a Dinkára szavaznék

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2942 Dátum: 2015. október 08. - 17:02:13 »
Eddig két versenyző maradt: Golyó / Dilibogyó. Hajlok az elsőre.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2943 Dátum: 2015. október 08. - 17:40:50 »
MI lesz az az újfajta poszterlehetőség?

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2944 Dátum: 2015. október 08. - 18:07:33 »
Ha már a dinka vonalon megyünk, legyen Zuzu Petals. ;D

"Eszem-f@szom megáll!"-ha már témánál vagyunk.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #2945 Dátum: 2015. október 08. - 20:39:08 »
Valaki itt már felvettette korábban, hogy a borítón miért nincs feltüntetve a történet címe, mint az eredetin? Nem hittem volna hogy ezt írom, (mivel annak idelyén, én voltam az többek között, aki kardoskodott amellett, hogy kevesebb magyar szöveg legyen a borítókon :) ) de így valahogy üresek. PPP-nél nagyon jól megvan oldva a borító fordítás, nem lehetne a HP-nál is? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2946 Dátum: 2015. október 08. - 21:30:00 »
Nem megoldva van a PPP-n, hanem ki van hagyva hely a rajzon neki. Az újabb borítókon nincs, oda simán csak ráteszik.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2947 Dátum: 2015. október 09. - 13:36:18 »
A HIHETETLEN PÓKEMBER #23.:

Jó: Nagyon tetszett az új szám, érdekes volt látni egy újabb, maibb történetben Vermint. És az is meglepett, hogy Fenegyerekhez fordult Pókember segítségért maszk ügyben. A rajz nagyszerű volt, bár az elsőnél, Pennington nem valami szép tuskihúzást csinált, ellenben a második történeté, Lanning valami eszméletlen szép munkát végzet! A poszter meglepett, azt hittem valami újabb lesz, de mindent egybe véve, örülök hogy van lehetőség régebbieket is leközölni. Pláne, mikor a PPP-ben nincs hely ilyesmikre, úgyhogy a részemről bármikor jöhet egy újabb klasszikus poszter! Lehetne felváltva is, egyszer egy új, egyszer egy régi! ;)
Rossz: Minden egyes borító, nyomtatásban picit sötétebb árnyalatú, ez minek az oka? :headscratch:
Összegezve: Egy újabb minőségi pókszám, Alex Saviuk poszterrel, várjuk a különszámot! ;)
Értékelésem: 9/10
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 09. - 13:38:15 írta balogh44 »

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2948 Dátum: 2015. október 09. - 14:28:27 »
Tetszett az új szám. Nem lesz klasszikus, de szórakoztató volt. A Kraven lány nem cicózik sokat. :) Viszont a levelezéshez egy megjegyzés: Ana életkoráról van egy elmélkedés. Az utolsó oldalon ott van a születési dátuma a monitoron. 1996-os évjárat. azért néz ki fiatalosan, mert az is. :D
Úgy várom már, hogy Vermin karakteréből mikor hoznak vére ki egy kicsit többet ennél.

A poszter viszont... Én ugyan hagyom  ott ahol van, az újság közepén, szóval annyira nem érdekel, de úgy képzelem, hogy aki újságból tépi ki a szobafalra valót, az kicsit modernebbre, szebbre vágyik ennél, aki pedig a klasszikusokat csípi és a retro hangulat, a művész tisztelete stb. miatt tenné ki a falra, az megrendeli nagyobb méretben és keretestül tolja fel a díszíteni való helyre. Aztán persze a fene se tudja, lehet hogy teljesen vakon vagyok poszter téren.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2949 Dátum: 2015. október 09. - 14:50:01 »
Az lehet, hogy vakon vagy, tudod nem tépünk ki lapokat képregényből!!! ;D
Ezt amúgy a többieknek is ajánlom, hogy a kapcsokat szépen fel lehet feszíteni, nem nehéz, és úgy kiemelni a posztert. Utána vissza lehet hajlítgatni azokat és kész. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy külön posztereket rendelgessen magának, így mikor egy hazai kiadó, önként ajánlja fel mint opciót a változatosság jegyében, naná hogy él vele az ember, legalábbis én így vagyok vele! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2950 Dátum: 2015. október 09. - 14:54:16 »
A poszter meglepett, azt hittem valami újabb lesz, de mindent egybe véve, örülök hogy van lehetőség régebbieket is leközölni.
Ez az egyetlen régi, mást nem küldtek még.
Idézet
Rossz: Minden egyes borító, nyomtatásban picit sötétebb árnyalatú, ez minek az oka? :headscratch:
Sosem ugyanaz a monitoron nézve, mint nyomtatásban. Már csak a monitor beállításai miatt sem.
Tetszett az új szám. Nem lesz klasszikus, de szórakoztató volt.
Az általánosságban elég is. Nem lehet minden sztori legendás. :) Elég, ha van annyira jó, hogy öröm legyen elolvasni.
Idézet
Az utolsó oldalon ott van a születési dátuma a monitoron. 1996-os évjárat. azért néz ki fiatalosan, mert az is. :D
Igen, lehet, hogy kicsit megzavart a mi kiadási dátumunk.
Idézet
Úgy várom már, hogy Vermin karakteréből mikor hoznak vére ki egy kicsit többet ennél.
Most a PPP-ben épp ez történt.  ;)

Köszi mindkettőtöknek a véleményezést!  :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2951 Dátum: 2015. október 09. - 15:06:45 »
Szívesen! ;)
Akkor lényegében, most már alapból sötétebb árnyalatokra készülök fel ha megveszem, de lényegében akkor ilyen az eredeti.
Poszter: Ez érdekes, nem úgy van, hogy ti kérdezitek meg hogy pl. ezt meg ezt lehet-e?  :headscratch: Maguktól küldenek? Ha így van, reméljük a Kraven utolsó vadászatának címlapját, egyszer elküldik nekünk poszter gyanánt! ;D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2952 Dátum: 2015. október 09. - 22:48:03 »
Nincs ötletem, de az eddig felsoroltak közül a "Csínytevő" a legjobb. Bár az áll legtávolabb az eredeti névtől, de a karakterhez illik :).

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2953 Dátum: 2015. október 09. - 23:04:15 »
Nem akarok ünneprontó lenni,de ez egy nagyon gagyi karakter.  :hehe:
Remélem,Rozsomák kompenzálja majd ezt az egész szörnyűséget.  8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2954 Dátum: 2015. október 10. - 00:08:17 »
Nem olyan rossz ő, érdekes színt visz a történetekbe. De itt csak bemutató-jelleggel lesz jelen.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2955 Dátum: 2015. október 10. - 01:01:44 »
Mindenesetre, érdeklődve várjuk a jövő évet.Ígéretesnek tűnik.
A napokban újra átolvastam a HP-t az elejétől a végéig és rájöttem,hogy nem rossz.A Vadállat volt a kedvencem.Na jó,a Polgárháború kivételével,mind jó volt.De azzal a mai napig nem tudok megbarátkozni.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #2956 Dátum: 2015. október 10. - 11:30:13 »
Nem akarok ünneprontó lenni,de ez egy nagyon gagyi karakter.  :hehe:
Remélem,Rozsomák kompenzálja majd ezt az egész szörnyűséget.  8)
Hát, annak is készült, egy vicces szereplőnek. Szerintem azért is illik rá jobban a Dilibogyó név. Meg amúgy is, az olyan "Slott-os". Slott inkább viccesebb, könnyedebb Pók-sztorikat írt. Illetve abban a jobb.
A Rozsomákos az másik sztori, ez csak olyan levezetése lesz, gondolom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2957 Dátum: 2015. október 10. - 13:18:00 »
Na jó,a Polgárháború kivételével,mind jó volt.De azzal a mai napig nem tudok megbarátkozni.
Ez érdekes, mert hallottam már innen-onnan, hogy az nem jó, pedig mióta létezünk, a legnépszerűbb képregényünk.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #2958 Dátum: 2015. október 10. - 14:03:06 »
A kettő nem feltétlenül függ össze teljesen. Mivel egy nagy esemény, ezért érthető, hogy nagyobb rá az érdeklődés, kereslet; illetve ez az első olyan Marvel esemény amely kiterjedtebben megjelent magyarul (értsd: nem csak a fő mini, hanem a mellékszálak, tie-in-ek is).

Szerintem se lett túl nagy szám ahhoz képest, hogy mennyi potenciál volt ebben az ötletben. Főleg magával az eseménnyel nem vagyok megelégedve. Néha szinte érthetetlen volt, annyira támaszkodott a tie-inekre, szinte mintha csak szilánkokat láttunk volna néhány résznél a nagy egészből. A Pókemberes részt érthettük, mert megjelent itthon is, Vasemberből is valami, meg az a 2 rész F4, de kb. ennyi.
A többiek motivációi, háttere (pl. az Új Angyaloké is) alig derült ki a nagy eseményből. Nekem ez nem tetszett benne, nem volt egy szép nagy kerek dolog, inkább hiányos, fehér foltokkal tarkított sztori lett.
Holott mondom, az alap szituáció nagyon tetszett (a szuperhősök elszámoltathatósága), és nagyon érdekes kérdéseket vethetett volna fel, és egyik oldalra se tudtam volna azt mondani, hogy: "Igen, nekik van igazuk."

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2959 Dátum: 2015. október 10. - 15:04:34 »
Na jó,a Polgárháború kivételével,mind jó volt.De azzal a mai napig nem tudok megbarátkozni.
Ez érdekes, mert hallottam már innen-onnan, hogy az nem jó, pedig mióta létezünk, a legnépszerűbb képregényünk.

A Polgárháború szerintem is az egyik leggyengébb Marvel sztori, amit valaha olvastam: értelmetlen és abszurd alaptörténet (miért kell a nyilvános felfedés, meg a kényszerítés, hogy neik dolgozzanak? a regisztráció meg jogos). A fő sztori olyan összevisszaság, mintha csak egy összefoglaló lenne. A befejezése meg valami szörnyű. Talán a Titkos Invázióval emészthetőbbé válik majd ez a sztori is :). Szal nagyjából egyet értek Petshop-al.
Viszont bizonyos mellékszálak elég jók: Rozsomáké és pont a Pókemberé, vagyis a HP-s Polgárháború részek tetszenek.