Nekem viszont pont fordított a véleményem. Az a 6 oldal Slottól jobb, mint az előző 66 összesen.
Ez az egész majás történet nem tetszett. Borzasztó szürreális volt az egész, amit a rajzok még szürreálisabbá tettek. Megint elfelejtkeztek a pókösztönről. Apró hibák, és irreális dolgok rontottak még az összképen. (amikből az jut eszembe, hogy kitömik papírral a ruháját, ami az egyik képkockán még látszik, hogy rajta van, a következőn meg már nincs, vagy amikor egy brutál nagy lánctalpas géppel nekimegy két rendőrnek, akik ledobják magukat a földre, ezért túlélik) Az egész történet felépítése zavaros volt, a rajzok szintén, többször vissza kellett néznem, hogy mi volt, miért volt.
A második történet zseniális. Mondjuk én azt gondoltam volna a mozgása meg az ügyessége alapján, hogy Flippernek szuperképességei vannak, de miután itt valaki felvetette, utánanéztem, és kiderült hogy nincs, így viszont tök jogos, hogy Pókembernek simán el kellett volna kapnia. Egyszerűen csak hálót kellett volna utánalőnie. Behálózza és kész.