Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920697 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3040 Dátum: 2015. november 03. - 21:39:23 »
Köszi Mike, ezeket nem tudtam. Mindig tanul az ember valamit. :)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3041 Dátum: 2015. november 05. - 16:04:41 »
Ma megérkezett kettő (azaz kettő) különböző képregény, a HP különszám és Marvel+ legújabb száma. Nagyon durva ez a dömping, amit a Kingpin művel (nem is értem, hogy bírják csinálni). Gratulálok hozzá és köszönet érte! Csak így tovább!!!  :kingpin:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3042 Dátum: 2015. november 05. - 20:22:38 »
ma én is örültem mikor megláttam a két csomagot. ennek a különszámnak kifejezetten örülök, már régóta kinéztem a történetet, nagyon tetszenek a rajzok örülök, hogy ki lett adva!
a marvel plusz is szuper, nagyon bejön a borítója! olvastam a hátán, hogy a következő két különböző borítóval fog megjelenni, az újságosokhoz is két borítóval fog kikerülni vagy majd vadászni kell? az élőfizetők gondolom véletlenszerűen kapják. bár ez már kicsit másik topic bocsánat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3043 Dátum: 2015. november 05. - 21:05:00 »
Ma megérkezett kettő (azaz kettő) különböző képregény, a HP különszám és Marvel+ legújabb száma. Nagyon durva ez a dömping, amit a Kingpin művel (nem is értem, hogy bírják csinálni).
Nincs életünk.  :D
az újságosokhoz is két borítóval fog kikerülni vagy majd vadászni kell? az élőfizetők gondolom véletlenszerűen kapják. bár ez már kicsit másik topic bocsánat.
Annyira nem is, mert a HP is kétfélével jelenik meg.  :) Mindkettő megy az újságoshoz is, az előfizetők az egyiket kapják, azt hiszem.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3044 Dátum: 2015. november 05. - 21:16:34 »
az újságosokhoz is két borítóval fog kikerülni vagy majd vadászni kell? az élőfizetők gondolom véletlenszerűen kapják. bár ez már kicsit másik topic bocsánat.
Annyira nem is, mert a HP is kétfélével jelenik meg.  :) Mindkettő megy az újságoshoz is, az előfizetők az egyiket kapják, azt hiszem.

akkor majd megvárom mi jön az előfizetéssel és megyek a másikért az újságosokhoz! természetesen mindkét esetben :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3045 Dátum: 2015. november 06. - 05:33:04 »
Gondolom az előfizetők találomra kapják,nem pedig kívánságlista szerint.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3046 Dátum: 2015. november 06. - 19:29:49 »
az előfizetők az egyiket kapják, azt hiszem.
Azt hiszed? :D Nem tudod, hogy lesz? :)
This is a joke. A real practical Joke.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3047 Dátum: 2015. november 06. - 20:00:02 »
Ha tudnám, nem találgatnék.  ;)
Na de hogy lesz?  :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #3048 Dátum: 2015. november 07. - 17:29:04 »
Az eddigi legszebb Pókember!!! Bachalo zseniális, mint mindig, és a sztori is jópofa. A slottos viszont tök béna megint. Totálisan infantilizálja a karaktert, ami nagyon nem áll jól neki. Egy parkourös csajt nem tud elkapni!? Ne már...!
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3049 Dátum: 2015. november 07. - 19:53:33 »
Biztos el tudná, de nincs benne a szíve. Olyan ez, mint amikor egy kezdővel kell küzdeni, nem csináljuk teljes erőbedobással, mert minek?

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #3050 Dátum: 2015. november 08. - 23:42:38 »
Hihetetlenül jó volt ez a különszám! Az előző sem volt kutya, de ez köröket vert rá. A rajzok gyönyörűek, a havas háttérben kifejezetten jól mutatott a hálószövő jelmeze. A panelek  ötletesen voltak kitöltve, a fehér választósáv pedig jól állt az oldalaknak.
A történet is tetszett, a misztikus mivolta ellenére. Számomra most sokkal "pókemberesebbek" voltak a poénok és Vern figuráját is egy oldalon belül szerethetővé tette az író. Egyetlen dolog zavart csak, hogy megint kicsit kavartunk az időben (nem mintha nehéz lenne belőni hogy hova való nagyjából a sztori)

Szóval nagyon boldog vok h kijött magyarul ez a történet, Nekem ez tetszett eddig 2015-ben a legjobban pók fronton.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3051 Dátum: 2015. november 08. - 23:51:53 »
Sajnos az időrendet lehetetlen tartani, ez már jól kiderült. Csak akkor lehetne, ha egyszer 22, egyszer 64 oldalas füzeteket adnánk ki. A jövő évet nagyjából sikerült sorrendben tartani, de annak is ára volt.
A HP 24 is hosszabb, mint 48 oldalnyi történetet tartalmaz. Ez a korszak szerkesztői rémálom. :) Persze a kihívások jók. :)
Idézet
Számomra most sokkal "pókemberesebbek" voltak a poénok
Ez a Zeb Wells egy fiatal srác, aki tényleg nagyon eltalálja a poénokat. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3052 Dátum: 2015. november 09. - 08:40:53 »
Nekem viszont pont fordított a véleményem. Az a 6 oldal Slottól jobb, mint az előző 66 összesen.
Ez az egész majás történet nem tetszett. Borzasztó szürreális volt az egész, amit a rajzok még szürreálisabbá tettek. Megint elfelejtkeztek a pókösztönről. Apró hibák, és irreális dolgok rontottak még az összképen. (amikből az jut eszembe, hogy kitömik papírral a ruháját, ami az egyik képkockán még látszik, hogy rajta van, a következőn meg már nincs, vagy amikor egy brutál nagy lánctalpas géppel nekimegy két rendőrnek, akik ledobják magukat a földre, ezért túlélik) Az egész történet felépítése zavaros volt, a rajzok szintén, többször vissza kellett néznem, hogy mi volt, miért volt.
A második történet zseniális. Mondjuk én azt gondoltam volna a mozgása meg az ügyessége alapján, hogy Flippernek szuperképességei vannak, de miután itt valaki felvetette, utánanéztem, és kiderült hogy nincs, így viszont tök jogos, hogy Pókembernek simán el kellett volna kapnia. Egyszerűen csak hálót kellett volna utánalőnie. Behálózza és kész.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3053 Dátum: 2015. november 09. - 12:21:49 »
egy brutál nagy lánctalpas géppel nekimegy két rendőrnek, akik ledobják magukat a földre, ezért túlélik)
Átment fölöttük a kocsi. Ez nem elszállt. Inkább az, hogy miért nem ugrottak inkább félre.
Idézet
Az egész történet felépítése zavaros volt, a rajzok szintén, többször vissza kellett néznem, hogy mi volt, miért volt.
Az biztos, hogy nem egészen egyszerű.
Idézet
Egyszerűen csak hálót kellett volna utánalőnie. Behálózza és kész.
Ez biza igaz. Parkour ide, vagy oda, a Fekete Macska és a többiek biztosan ügyesebbek nála, és őket is elkapja.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3054 Dátum: 2015. november 09. - 13:15:13 »
Annak a két rendőrnek nekirontott a géppel, és ha jól láttam, egy falon keresztül tört rájuk. Az első benyomásom az volt, hogy azoknak ott kellett volna meghalnia, erre felkel mindkettő sértetlenül, és lőnek a gép után. Ne találd már ki, hogy egy olyan gép el tud menni valahogy két ember fölött!? Az egy sok tonnás lassú cucc, mint egy tank, nem lehet vele ugratni, meg repülni. Nem tudom elképzelni a szituációt, hogy két ember elférne valahogy alatta.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3055 Dátum: 2015. november 09. - 14:08:37 »
Most nem tudom pontosan milyen gépről van szó, de ha "brutál nagy", akkor simán lehet 30-40 centi fölötti a tengelymagassága.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3056 Dátum: 2015. november 09. - 14:32:11 »
valami hókotró szerűség, a lényeg, hogy lánctalpas, az biztos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3057 Dátum: 2015. november 09. - 15:12:15 »
Ne találd már ki, hogy egy olyan gép el tud menni valahogy két ember fölött!?
Nem is én találtam ki, hanem az író.  ;)

Idézet
Az egy sok tonnás lassú cucc,
Ha lassú, miért ne lehetne félreugrani előle?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3058 Dátum: 2015. november 09. - 15:24:29 »
Nem is én találtam ki, hanem az író.  ;)
oks, sorry  :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3059 Dátum: 2015. november 09. - 19:55:33 »
A HIHETETLEN PÓKEMBER KÜLÖNSZÁM 2015/2.:

Jó: Meg kell mondjam nagyon tetszett ez a sztori, bár eleinte picit idegenkedtem Bachalo rajzai miatt. De itt, egész jól illeszkedett a sztori atmoszférájához. Mivel ez a sztori, a legutóbbi sima szám előtt játszódik, én úgy illesztettem be a számok közzé a polcomon. Az utolsó Slott-os kis szösszenet is tetszett, a rajza picit hajazott Steve Ditko munkáira, szóval bejövős volt. ;) Tetszett Simone Bianchi borítója is, az egyik kedvenc rajzolóm, picit szomorú is vagyok, tudván, hogy pont akkor fogjuk abba hagyni az Astonishing X-Ment, mikor ő kezdené rajzolni. :(
Rossz: A borító picit elcsúszott az én példányomnál, és a tűzés is úgy sikeredett ebből kifolyólag. Nem vészes, ez még belefér.
A borító poszter változatának, a lap közepén örültem volna, de hát nem lehet mindent. :D
Összegezve: Egy szép kis vastag Pókember különszám, jó minőségben, egy jó kis téli sztorival. Várjuk JRJR.-t a jövőhónapban! ;)
Értékelésem: 8/10
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 09. - 20:02:47 írta balogh44 »