És vajon, ezekbe csak mi gondoltunk bele? 
Azóta a Marvelnél, megválaszoltak lettek ezek a dolgok vajon?
Igen, meg. Slott írt egy közös történetet az F4-gyel, ahol Peter kénytelen volt részben megmagyarázni, hogyan működik ez a mágia.
Az érdekesen hangzik. Lesz magyarul is?
Amúgy szerintem ki tudná következtetni, mert ha minden megtörtént, csak Peter neve felejtődött el, valamint az arca mosódott el az emlékeiben, akkor egyéb dolgokból rá jöhetne. Bár az is megint olyan dolog, hogy lehet a hozzá közelállók arca is elmosdott (MJ, May...), de még akkor is ott vannak párbeszédek, helyszínek: Petert otthonában támadta meg, akkor a helyszínt kellett elfelejtenie. Ha Harry-ről volt szó, akkor meg azt kellett elfelejtenie, hogy Pókember az egyik barátja... Plusz akár teljes történéseknek is ki kellene esnie, amik teljesen máshogy történtek volna, ha nem Peter a Pókember. Szóval vagy ki kellene következtetnie könnyedén, vagy törlődtek is bizonyos dolgok, vagy ennyire részletes volt a mágia. De ha ilyen összetett és bonyolult ez a mágia, akkor az hogy videókról, fényképekről, egyebekről eltűnnek a bizonyítékok, az már egy apróság ezekhez képest

.
Vagy esetleg úgy működik, hogy a későbbi eseményekre is kihatással van, vagyis, ha valaki ki tudná következtetni valamilyen módon (pl. amiket korábban leírtam), akkor zavarodnak össze még jobban az emlékei.
A lényeg, hogy ez egy őrült nagy baromság volt, amit szerintem senki, még aki kitalálta az se tudja megmagyarázni

.