Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920462 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3880 Dátum: 2017. április 13. - 20:22:22 »
Az még mindig így van?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3881 Dátum: 2017. április 13. - 21:31:11 »
Náh, már a rákövetkező számban azonnal visszatáncoltak belőle. Amikor a megjelenésekor fogadkoztak, hogy ez most tényleg de nagyon így van és totálisan végigvisszük, a második számban már részletezték, hogy az egész egy hallucináció. A Marvel talán leggagyibb bénázása volt tavaly.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3882 Dátum: 2017. április 16. - 19:25:10 »
Mindenesetre azóta is azt hiszi de azt hiszem a következő event lényege az lesz hogy lebuktatják ő meg lerohanja a fehér házat vagy valami ilyesmi.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3883 Dátum: 2017. április 16. - 19:54:09 »
Alyosha  Kravinoff  barátja-e még Peter Parkernek  , vagy  már ő is  olyan lett mint a többi . Részt fog-e venni a nagy vadászatban , vagy  nyugton marad . ??? Igaz ezt majd úgyis  megtudjuk a sorozatból .   Amennyire a kefefejű  J.J. J.  haragszik  Pókemberre  , a fia Jonh Jamenson  pedig elégé kedveli mert meg mentette a bajból  . Pókember volt az aki letépte  a követ a nyakából  ami miatt Farkasemberé vált . Mostanában mi van  John  Jamensonnal   ??? ???,  Mert elég ritkán szerepel Barátja -e még Parkernek  és  Pókrajongó -e .Na és persze mit szól ehhez  az apja  az öreg JJJ  ???
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3884 Dátum: 2017. április 16. - 20:07:43 »
John nemrég feleségül vette Amazont, de aztán elváltak. Vagy csak a vőlegénye volt?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3885 Dátum: 2017. április 16. - 21:03:59 »
Elvette, de aztán űristenné vált és távozott. Majd hirtelen megint a Földön volt. Azt hiszem, nem is nagyon próbálták kimagyarázni, hogyan.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3886 Dátum: 2017. április 16. - 21:15:46 »
Jaj , szegény John Jamenson . Az hogy űrhajós , meg ezredes volt  rendben . Még az is hogy Farkasemberé vált ,Pókember  meg meg mentette , ezért is vált Pókember   haverjává . De hogy  űristenné vált  :o hát az  :stupid: . És az ilyen történeteket komolynak szánja a Marvel  :headscratch: ??? ???. Kár hogy a karakterek nem tudnak tiltakozni . PL hogy ˝ Na aztán ilyen történetet nem irtok rólam ˝  ;)

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3887 Dátum: 2017. április 17. - 19:19:43 »
Elolvastam az új Kaméleonos Pókembert.
Nekem is a kedvencem lett! :)
Szuper sztori!

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3888 Dátum: 2017. április 17. - 19:30:49 »
May néninek hány testvére van  ??? Máskor is szerepeltek már a  ˝Reilyk  akik annyian vannak mint az ebihal ˝  ???  Vagy ez az első feltűnésük  ???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3889 Dátum: 2017. április 17. - 22:45:06 »
Ha valakinek nincs FB hozzáférése, akkor kinn a cikk a különszámról. Ha van FB-od, akkor a kép miatt nézd meg: Mike Deodato készítette.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3890 Dátum: 2017. április 18. - 10:17:03 »
Majdnem elbizonytalanodtam az alkotót illetően, mert a képnek kevesebb mint háromnegyede szénfekete, de aztán jobban megnézve látom, hogy megállapíthatatlan a fény forrása mivel minden létező szögben van árnyék, így a jelek szerint csak lusta volt valaki tusolni. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3891 Dátum: 2017. április 19. - 15:18:32 »
Kinn a borító is.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3892 Dátum: 2017. április 19. - 16:35:24 »
király ez a borító, meg maga a történet is. amikor megláttam azt hittem ppp különszám lesz, de most megnyugodtam, hogy nem kell várnom a következő rendezvényig, hanem majd szépen kihozza a postás :)

amúgy nekem ez a füzet megvan angolul. még a régi marvel legends toy biz green goblin figurához adták promo képregényként! elő is keresem :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3893 Dátum: 2017. április 19. - 16:40:26 »
Ez a füzet nem az a füzet. :) Ez több mint dupla vastag ahhoz képest.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3894 Dátum: 2017. április 19. - 16:47:55 »
persze ez csak egy reprint. de azért gondolom van átfedés :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #3895 Dátum: 2017. április 19. - 17:51:31 »
Jó sok minden lesz a Gwenes különszámban! Tényleg teljes képet adsz nekünk Tomi, erről a történetről. A borító pedig annyira retro jellegű, hogy én is azt hittem egy pillanatra, PPP különszám lesz. December van, esik a hó...
Szóval, szép borító, érzelemdús kiadvány....várom!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3896 Dátum: 2017. április 21. - 08:36:20 »
   "különszámunkban ott lesz Gwen halála (kihagyás nélkül, a régi semices verzióból hiányzott pár oldal)"
Kaine, a régi semices fordítás fog bekerülni, vagy újra le lesz fordítva?
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3897 Dátum: 2017. április 21. - 08:40:36 »
Újra van fordítva. Néhány pontatlanságot úgyis kellett javítani benne.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3898 Dátum: 2017. április 22. - 08:21:31 »
Az volna a kérdésem, hogy a Mephisto-val kötött alkut és a Pókember univerzum újragondolását visszacsinálja -e a jövőben a Marvel?
Beleolvastam néhány Amazing 600-700 közötti részbe és nem úgy néz ki, hogy visszacsinálnák. Pedig azt hittem letudjuk a Brand new Day-t és visszaáll minden.
Nem mondom, hogy rosszak az új részek, főleg, hogy Tomi kiválogatja a jobbakat, de ha gyakorlatilag nem folytatása az eredeti 616-os vonalnak, hanem azt használnak fel a múltból ami éppen nekik tetszik, akkor kissé gáz az ötlet. De persze megértem, hogy újítani kell, és sokszor gondolkodom azon, hogy a múlt miatt erőltetem a Pókembert (még Semic-en nőttem fel), de valójában már el kéne engednem, mert már nem nekem szól, egyáltalán nem vagyok célközönség. De ha már nem vagyok célközönség minek az eredeti történetfonal részbeni megtartása? Nekem úgy tűnik, a szerkesztők sem tudták igazán mit akarnak, vagy gyávák voltak igazán nagyot húzni. Ezért ilyen csinálunk is valamit meg nem is megoldás lett a vége. Csak abban bízom, hogy Slott miatt mégis jó lesz.
Az X-Men-nél túl vagyok a Messiah Complexen, éppen a X-Force V3-at olvasom, és ott jobban megoldották a dolgokat, mint a Pókemberben.
Az új film is, megint 15 éves Peter. De minek kezdik megint előröl vele? Akkor már ott van Miles, aki tényleg 15 éves. És még azt is kilopják a Miles történetből, hogy Vasember a mentora. És akkor végre boldog lehetne mindenki a Marvel-nél, hogy néger a Pókember a filmben is. Harry meg lehetne b**i, és akkor végképp minden szuper lenne.   

dbtbalint

• Gibbon
  • *
« Válasz #3899 Dátum: 2017. április 22. - 08:53:18 »
Szerintem mindenképpen tarts ki, nemsokára vége BND-nek, onnantól kezdve isteni lesz, amit Slott művel a sorozattal. Jobbnál jobb sztorik követik egymást a mai napig, egy-két apró botlást leszámítva. Megéri követni, hidd el!  ;)