Én is szeretem az egységet, de annyi sztori van, főleg ha azt vesszük, hogy Amazingen kívül is futnak más póksorozatok, hogy egyszerűen lehetetlen, sőt sokszor értelmetlen is kiadni mindent. Ezek amúgy is tölteléknek tűnnek: a fő sztori, hogy jön a Kraven család, amit tökre feleslegesen megbolondítottak egy közhelyes "uszítsunk rá minden ellenségét a pókra, hogy megtörjön, mire rátörünk", szóval itt kifejezetten jó a kihagyás, mert ez messziről nézve is csak erőltetett töltelékség.
És ha jól számolom a következő számban akkor még a 620 mellett a 621 is lesz, mert tudtommal ott majd kiderülnek dolgok Mr Negatívról, szóval ennek örülök.
Amúgy a Rinós azért érdekelt volna, mert a legutóbbi feltűnésekor először gondoltam azt, hogy Rinó egy érdekes karakter, mert amúgy alapból nagyon nem bírtam. Plusz ki ez az új Rinó, meg ilyenek.
Amúgy egyedül a 601-es szám kihagyását bántam, mert lehet nem történt benne sok minden, vagy unalmas is volt, de azért eléggé fel lett vezetve az esküvő, MJ visszatérése, meg ilyenek, így ott egy elég nagy űr tátong a sztoriban. Szal ha egy történet ennyire fontos, kihat a dolgokra, nagyon fel van vezetve, vagy egyszerűen csak valami érdekes koncepcióval áll elő, akkor szerintem érdemes lenne kiadni, még ha önmagába véve alapvetően gyengébb is.