Megnéztem, most értem haza. A lényeg:tetszett, nagyon

Főképp a film első része, tele egy csomó apró poénnal, többször is kuncogtak a nézők

Fura de addig volt igazán jó, amíg elő nem került a pókruha. Ja igen, a ruha:nagyon bénán néz ki, gyűrődik, fekete szemek, cipő-az előző filmekben sokkal jobb volt. A gyík megjelenése pocsék volt, ráadásul sok közeli volt az arcáról, egy másik főgonosz kellett volna. A tudományos szövegek viszont rendben voltak, sikerült hitelesebbé tenni az ember átváltozik nagy szörnnyé folyamatot. A hálóhintás részek fantasztikusak voltak tényleg, órákig tudnék csak ilyeneket nézni, főleg a belső nézetet. Néhány lassítást azért túlzásba vittek. A darus jelenet a legnagyobb mínusz: tipikus amcsi nagyon drámai jelenet, ami persze inkább ciki lett. Stan Lee cameóján kifeküdtem, nagyon komoly volt

A harcok nagyon látványosak voltak, de szerintem a Pókember 3 elején lévő Peter-Harry bunyó viszi eddig a prímet. Emma Stone nagyon édes csaj, pont jó Gwen lett szerintem jól alakított, ahogy Garfield is. Sokkal jobb, mint Tobey, semmi bamba tátottszájas arckifejezés. Peter jelleme sokkal jobban tetszik mint az előző filmekben: nem az a busz után futó szerencsétlen, hanem tényleg "tökös" lett, kiáll a gyengébbért, a kosárlabda pályás jelenet hatalmas volt, ahogy szívatta Flasht-t

A film végén a haverkodásuk viszont megalapozatlan volt, ahogy az is, hogy Peter bevallja Gwen-nek a titkát, még nem alakult ki köztük olyan mély kapcsolat, jó persze ez film a képregényben erre van pár száz rész, de akkor is túl gyors volt. Stacy kapitány halálát inkább sajnáltam, mint Ben bácsit, akit Martin Sheen jól játszottt. Ja az is nagy volt, ahogy Gwen azzal akarta lerázni az apját, amikor Peter a szobájában bujkált hogy épp "megjött", vagy "megvan" már nem emlékszem

Láttuk már ezt, de ettől a karaktertől azért ez kemény volt

A zene nem tetszett, az előző filmekben sokkal jobb volt. Peter és Gwen kapcsolata, ez a zavarban lévő tini cívódás is nagyon szerethető lett. Mj az előző filmekben sokszor irritáló volt, és persze Emma Stone sokkal édesebb mint Kirsten Dunst

Azt hiszem kb. ennyi nem tudom azt mondani, hogy ez a legjobb Pók film, a ruha, Gyík, a darus jelenet, a zene, ezek levesznek belőle, de nem volt csalódás. Még elég friss szóval még biztos eszembe jut pár dolog, majd lekörmölöm.