Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938263 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Pókember
« Válasz #1880 Dátum: 2010. október 15. - 15:09:51 »
Igaz, hogy ez indította el, de az utána jövő X-Men mégis elég kemény dió volt.

Ki az az Alice-os csaj?

Mia Wasikowski

http://www.contactmusic.com/pics/lb/tropfest_film_festival_220209/mia_wasikowski_2304372.jpg

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1881 Dátum: 2010. október 15. - 16:33:01 »
Holloo jól mondja, a Penge indította be a szekeret. Bár akkor még nem is tudták nagyon sokan, hogy az képregényfilm. Utána pedig az X-Men lódította meg azt a szekeret. :)
Idézet
harmadik 65 és 128-at. Ez egyik sem bukás szerintem
Ez már necces. Ha figyelembe veszed, hogy ebből mennyi a külföldi bevétel, és annak még a fele sem megy a stúdió számlájára, meg a hazai pénz is 60-70%-os bevétel valójában, lehet nullszaldós volt inkább, a mozis pénzek alapján. A DVd-vel már biztosan termelt profitot.

Amúgy egyetértek, Goyer amilyen j író, olyan pocsék rendező. AMit eddig rendezett, az mind borzalmas film volt szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1882 Dátum: 2010. október 15. - 19:24:43 »
Na melyikek voltak azok? :D
Ez a kettő nekem is. :) Az öregasszonynál a kutya még rátett egy lapáttal.  ;D A szögbelövősnél meg az ökölcsapás.  :D Aztán ott volt a kerítés az árammal - amit szintén megfejeltek a madarakkal, de a legeslegjobb a hálaadási vacsora volt. Az eredeti filmben ugye May néni Norman kezére csap, amikor korán akar a sütiért nyúlni, itt meg beleállítja a kezébe a villát.  :lol:

A külföldi bevételek egyharmada csak a stúdióé.

Idézet
Mia Wasikowski
Atyaúristen! Ez a csaj jobb? Eddig többnyire egyetértettem veled hollo, de ez a csaj nem hogy Gwennek szörnyű, de még Szörnyellának se lenne elég jó.
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 15. - 19:27:00 írta kaine »

BuB

• Pókfej
« Válasz #1883 Dátum: 2010. október 15. - 20:42:46 »
Basszus tényleg, még a vacsorás is rohadt jó jelenet. :lol:

Ez a csaj tényleg elég gáz, és ez volt Emma mellett a másik esélyes Gwen is, nem?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1884 Dátum: 2010. október 19. - 10:41:30 »
A DVd-vel már biztosan termelt profitot.
Ha jól tudom, nálunk is szépen fogyott és elég jó DVD kiadást is kapott a film, úgyhogy lehet azzal nyertek valamit. :)
Na, egyedül leszek vele, de nekem aránylag tetszett ;D Nem annyira mint az első kettő, annál jóval rosszabb volt, de pölö Hannibál Kinget tök jó karinak tartottam, és ami különösen tetszett, hogy Dracula nem az a kifejezetten nagy gonosz volt, hogy na most visszatértem és igába hajtom az emberiséget, nem, megmaradt a háttérben és szinte a többi vámpír verő embere volt :D És számomra ez tök különleges lépés, az előtte lévő "Drac is back" filemkhez képest.
Nekem is ezért tetszett, a karaktereket és a hangulatot nagyon elkapták, még ha a történet egy kicsit "összevissza" is volt.
Idézet
Mia Wasikowski
Atyaúristen! Ez a csaj jobb? Eddig többnyire egyetértettem veled hollo, de ez a csaj nem hogy Gwennek szörnyű, de még Szörnyellának se lenne elég jó.
Nem túl előnyös a kép.  ;D A legtöbb hollywodoo elöl elfutnátok, amikor nincs rajtuk smink. :) Nembaj, majd, ha lesz másik Gwen/MJ jelöltetetek, róla is keresünk "szörnyellás" képet. :)

A Superhero movie volt az uccsó film amit megnéztem ilyen kategóriában és még tűrhető volt. (amelyikben hellboy van azt már 10 perc után kikapcsoltam és azóta sem nézek ilyeneket. :) ) Lényegében nekem is az a szögbelövős jelenet maradt meg, meg azt hiszem, hogy ebben van amikor elmegy az X-menekhez is, de az már nagyon erőltetett volt azért is maradt meg bennem. :) Meg amikor a maszkban nem kap levegőt, de az lehet nem ebben a filmben volt...
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 19. - 11:10:40 írta holloo »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1885 Dátum: 2010. október 19. - 13:36:12 »
Ebben volt mind. Az x-es jelenet nekem sem tetszett.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1886 Dátum: 2010. október 19. - 14:59:11 »
Tudjuk, nem szereted a mutánsokat!  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #1887 Dátum: 2010. november 05. - 07:45:21 »
He, elvileg Martin Sheen lesz Ben bácsi az Új Póki filmben.
Érdekes, nem tűnik vészesnek, bár kicsit emlékeztet a fickó a múlktori emberkére, csak ez kicsit "testesebb" ;D  (nem tom lesz e lófarka :hehe:)

És: Sally Fieldnek felajánlották May néni szerepét, azonban arról még nincs hír, hogy a színésznő bólintott-e a felkérésre.
Őt nem ismerem, így próbáltam keríteni képet.

Hát nem tom, lehet rossz embert találtam meg... :headscratch:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #1888 Dátum: 2010. november 05. - 09:03:09 »
Ő az! Ő játszotta a Vészhelyzet című sorozatban Abby Lockhart, bipoláris zavarral küzdő édesanyját!

balogh44

• Thanos
« Válasz #1889 Dátum: 2010. november 05. - 12:59:18 »
És Forest Gump-nak is ő volt az anyukája! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1890 Dátum: 2010. november 05. - 13:28:26 »
Jézusom! Tényleg Ultimate lesz!  :o

BuB

• Pókfej
« Válasz #1891 Dátum: 2010. november 05. - 13:49:11 »
Hát egybe bízok Ulti Pók téren, hogy a Manó-Hulk kinézetet sürgősen elfelejtik, az nagyon nem tetszik az Ultin belül...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1892 Dátum: 2010. november 05. - 14:38:15 »
Martin Sheen mint Ben bácsi? Inkább ne. Bár jó színész az öreg Sheen, de az biztos, hogy Ben bácsi szerepe nem illik hozzá. Meg neki szokása, hogy ha tudja, akkor valamelyik fiát is beszervezi valami szerepre, így akár várható, hogy Charlie vagy Emilio is feltűnik a filmben.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1893 Dátum: 2010. november 05. - 15:05:32 »
Charlie fia egész jó Peter Parker lett volna 20 éve!  ;)
Nekem nincs kifogásom Sheen ellen, Sally Field viszont tényleg rossz May néni lenne, kicsit idősebb, vagy vékonyabb arcú színésznő kéne. Mint mondjuk Christina Pickles:

http://images.tvrage.com/people/5/13568.jpg

BuB

• Pókfej
« Válasz #1894 Dátum: 2010. november 05. - 15:25:13 »
Ez Ross meg Monica anyja, nem? ;D
Áh, nem jó, mindig a jóbarátok hülyeségei jutna az eszembe róla. :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1895 Dátum: 2010. november 05. - 17:09:27 »
Ha már casting akkor James McAvoy tökjó Peter Parker lehetne!  ;D

Nekem bejön az Ultimate  féle irány,de remélem mindezt úgy csinálják meg hogy nem keverik majd a 616-os világgal...
Ja és ne a Manó legyen már megint a főellenség  :drying: Jöhetne valaki jobb is mint pl Mysterio,Skorpió,Sakál stb.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1896 Dátum: 2010. november 05. - 17:15:33 »
Hmm utlipóki? Ez érdekes, kíváncsi lennék rá. De akkor Peter 15 lesz és a manó meg hulk méretű? Jó lenne tudni ki lesz az ellensége, vagy ellenségei. De énis amellet voksolok inkább, hogy legyen olyan az ellenfél ami eddig még nem volt. 
:spidey:

balogh44

• Thanos
« Válasz #1897 Dátum: 2010. november 05. - 17:53:31 »
Úgy néz ki a Gyík lesz! ;)
Az Ultipókot teljes egészében nem fogják átvenni, csak ötleteket merítenek belőle!
Andrew Garfield pl. nem éppen egy tini kissrác, szóval már nem stimmelne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1898 Dátum: 2010. november 05. - 17:56:59 »
Sheen pedig külsőleg eléggé passzol Ben bácsi szerepére. És nagyon jó színész is.

Akármennyire is ultimate lesz, és akármennyire is gyűlölöm, egy dolgot le lehet szögezni: Webb elég jó színészeket szedett össze eddig. Szegény STone csak a kakukktojás, de jó rendezők alatt még a nem őstehetségek is produkálhatnak jól, szóval várjuk ki a végét.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1899 Dátum: 2010. november 06. - 00:45:16 »
Úgy néz ki a Gyík lesz! ;)
Az Ultipókot teljes egészében nem fogják átvenni, csak ötleteket merítenek belőle!
Andrew Garfield pl. nem éppen egy tini kissrác, szóval már nem stimmelne.

Nah akkor az jó! Remélem is, hogy valami jó dolgot hoznak ki belöle.
Jó lenne a Gyíkról képeket látni!