Üdv itt, peti40!
Mert itt mindenki olyan okos, hogy látatlanban is tudja, milyen lesz a film. 
Ja, akkora fanok vagyunk, hogy pár képből is levágunk mindent.

Viccen kívül: én nem nagyon szoktam előre temetni filmeket, valószínűleg ezt a filmet is meg fogom nézni kíváncsiságból, de azért valljuk be, az előzetes jelek nem túl bíztatóak. Egy Pókember filmnél meg a jelmez konkrétan elég fontos kérdés, mert ez nem olyan téma, mint az X-Men filmeknél, hogy lecserélik fekete bőrszerkóra és kész. És az eddigi képek alapján ez az új pókruha nagyon gáz, a legtöbb embernek innen a fórumról nem is tetszik. Persze én is úgy vagyok vele, hogy a trailerek után már okosabbak leszünk, de bizonyos dolgokat az eddigi infókból is le lehet szűrni. Azért a Raimi féle filmek elég magasra tették a mércét (persze nem azt mondom, hogy nem lehet azoknál is jobb filmet csinálni) és az emberek óhatatlanul is az előző trilógiához fogják mérni ezt a filmet. Egyébként meg, ha tényleg 80 millióból készül az új film, azzal pofára is eshet a stúdió, mert a Pók 3 azért látványban rendesen odatett, és sokan - főleg a laikusok - legalább ezt a színvonalat el fogják várni látvány terén.
A Raimi féle trilógiát csak az akció jelenetek és Jameson mentették meg.
Azért az első két Raimi-féle film szerintem kifejezetten jó volt, a pókemberes hangulatot nagyon eltalálta.
A 3. film kapcsán egyetértek zozival, elég felemás film lett, voltak benne hibák, de azért pozitívumok is bőven. Homokember király volt benne, és a Harry-Peter történetszál is. Venom és Gwen (ilyen formában) tényleg nem kellett volna a filmbe, illetve a fekete pókrucit is elbaxták (na meg az emo rész

), de azért valóban voltak jó részek is benne, a végén a nagy harc hatalmas élmény volt.

viszont az újról elhiszem hogy egy csoró diák hozta össze a szobájában.
Ne mondd már, hogy erről a plasztikhatású ruháról hihetőbb, hogy otthon dobta össze egy csóró diák!

Ez a ruha legalább ugyanolyan spéci, mint a Raimi féle volt, csak ezen nem dombornyomott a háló, hanem bele van gravírozva.

Az egyetlen pókruha, amiről hihető, hogy Peter otthon dobta össze, az a Pók 1-ből a pankrátor szerkó.