Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950236 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #2380 Dátum: 2011. február 05. - 16:53:05 »
ez a cipő úgy lenne poén, ha a fűző pókfonálszerű.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2381 Dátum: 2011. február 05. - 17:53:33 »
Úgy érted, hozzáragad a kezedhez? :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2382 Dátum: 2011. február 05. - 18:46:39 »
csak látszólag. De pókember is el tudja engedni a fonalat, annak ellenére, hogy ragad kicsit. Legalább könnyebb meghúzni. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2383 Dátum: 2011. február 05. - 18:52:37 »
Nem, nem vagyok optimista, rég leszámoltam ezzel a filmmel. Éppen ezért kicsit sem zavar, hogy éppen a ruhája mennyire lesz kaki, ez legyen a legnagyobb gond.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2384 Dátum: 2011. február 05. - 19:21:25 »
Így már érthető. ;D Különben kb nekem is az jutott eszembe a ruhájáról, hogy olyan, mintha ezt a filmet a japcsik készítenék. (Bár akkor lenne benne nagy óriásrobotja is pókinak. :hehe:)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2385 Dátum: 2011. február 05. - 21:24:00 »
Hu, találtam egy képet, sztem egész jó, szval ez egy fan kép, még mielőtt valaki azt hinné igazi, és a jelenlegi Pók filmhez sincs köze. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #2386 Dátum: 2011. február 05. - 21:39:43 »
Nekem nem jön be. Nagyon összecsapotnak tűnik.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2387 Dátum: 2011. február 05. - 23:21:55 »
Nem értem miért bántjátok ezt a filmet. A Raimi féle trilógiát csak az akció jelenetek és Jameson mentették meg. Ez a film 80 millós költségvetéssel készül. A Raimi féle trilógia részenként több 100 millióból. A régi ruha tényleg nagyon jól nézett ki viszont az újról elhiszem hogy egy csoró diák hozta össze a szobájában.  Végre szerepel Gwen Stacy. Az előző trilógiában egy vicc volt a szerepe. Én örülök a hálóvetőknek is. Tudom, hogy sokan nem szeretik de ezzel is kifejezik hogy Peter egy zseni. A régi filmekben én nem éreztem zseninek csak egy srácnak aki jól tanul. Ja és még annyit hogy a Pókember 3 a képregény megszégyenítése volt. Nekem ez a véleményem. Biztos hogy pár embernek nem fog tetszeni, de egy jó kis eszmecsérére mindig vevő vagyok.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2388 Dátum: 2011. február 05. - 23:40:50 »
Üdv a fórumon!

Nem értem miért bántjátok ezt a filmet.
Mert itt mindenki olyan okos, hogy látatlanban is tudja, milyen lesz a film. :)

Idézet
Ja és még annyit hogy a Pókember 3 a képregény megszégyenítése volt.
Eddig háromszor láttam, és minden megnézés után egyre jobban ítélem meg. James Rolfe jól mondta ebben a videójában: a jó részeket átaludták az emberek? Volt borzalmas dolgok benne (Gwen, Venom, emo), de például a Homokemberes harc kiválóra sikerült.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2389 Dátum: 2011. február 06. - 00:09:18 »
Azt is leírtam hogy a Raimi filmeket csak az akció jelenetek és Jameson mentették meg. Nyilván én se tudom milyen lesz a film de forgatási képek alapján nem fogok véleményt mondani.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2390 Dátum: 2011. február 06. - 00:14:22 »
BuB: nekem igen tetszik ez a kép, jó kis összeállítás.  ;) Egyedül talán Rengető nem tetszik, valamint Kravenre ráfért volna némi modernizálás.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2391 Dátum: 2011. február 06. - 00:45:31 »
Idézet
Nem értem miért bántjátok ezt a filmet.
Csak két nagyon fontos dolog, ami a film összképétől függetlenül is jogot ad arra, hogy bántsuk:

- Pocsék, de tényleg eszméletlen pocsék ruha.

-A főszereplő személyét leszámítva érthetetlen színészválasztás.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2392 Dátum: 2011. február 06. - 00:55:01 »
Üdv itt, peti40!

Mert itt mindenki olyan okos, hogy látatlanban is tudja, milyen lesz a film. :)
Ja, akkora fanok vagyunk, hogy pár képből is levágunk mindent. :hehe: :lol:

Viccen kívül: én nem nagyon szoktam előre temetni filmeket, valószínűleg ezt a filmet is meg fogom nézni kíváncsiságból, de azért valljuk be, az előzetes jelek nem túl bíztatóak. Egy Pókember filmnél meg a jelmez konkrétan elég fontos kérdés, mert ez nem olyan téma, mint az X-Men filmeknél, hogy lecserélik fekete bőrszerkóra és kész. És az eddigi képek alapján ez az új pókruha nagyon gáz, a legtöbb embernek innen a fórumról nem is tetszik. Persze én is úgy vagyok vele, hogy a trailerek után már okosabbak leszünk, de bizonyos dolgokat az eddigi infókból is le lehet szűrni. Azért a Raimi féle filmek elég magasra tették a mércét (persze nem azt mondom, hogy nem lehet azoknál is jobb filmet csinálni) és az emberek óhatatlanul is az előző trilógiához fogják mérni ezt a filmet. Egyébként meg, ha tényleg 80 millióból készül az új film, azzal pofára is eshet a stúdió, mert a Pók 3 azért látványban rendesen odatett, és sokan - főleg a laikusok - legalább ezt a színvonalat el fogják várni látvány terén.

Idézet
A Raimi féle trilógiát csak az akció jelenetek és Jameson mentették meg.
Azért az első két Raimi-féle film szerintem kifejezetten jó volt, a pókemberes hangulatot nagyon eltalálta.
A 3. film kapcsán egyetértek zozival, elég felemás film lett, voltak benne hibák, de azért pozitívumok is bőven. Homokember király volt benne, és a Harry-Peter történetszál is. Venom és Gwen (ilyen formában) tényleg nem kellett volna a filmbe, illetve a fekete pókrucit is elbaxták (na meg az emo rész :yucky:), de azért valóban voltak jó részek is benne, a végén a nagy harc hatalmas élmény volt. :D

Idézet
viszont az újról elhiszem hogy egy csoró diák hozta össze a szobájában.
Ne mondd már, hogy erről a plasztikhatású ruháról hihetőbb, hogy otthon dobta össze egy csóró diák! :D Ez a ruha legalább ugyanolyan spéci, mint a Raimi féle volt, csak ezen nem dombornyomott a háló, hanem bele van gravírozva. ;D Az egyetlen pókruha, amiről hihető, hogy Peter otthon dobta össze, az a Pók 1-ből a pankrátor szerkó.:)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2393 Dátum: 2011. február 06. - 01:51:29 »
a Harry-Peter történetszál is
Tippelhetsz, hogy ezt minek olvastam félre.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

venom75

• Pókfej
« Válasz #2394 Dátum: 2011. február 06. - 06:58:05 »
Nekem tetszett az előző széria mind három része , ezzel a részel már ott kezdődött a bajom , hogy minek is kellet  rebortolni , miért nem folytatták az előző szériát. Ezekből a képekből tényleg nem lehet leszűrni , hogy a film milyen lesz , pont ezért megyek és nézem majd meg ,bármilyen kritikát is kap.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2395 Dátum: 2011. február 06. - 08:36:27 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2396 Dátum: 2011. február 06. - 09:04:12 »
Mi a francot csinál, amikor a nyakába ugrik, ki nem tom nézni ;D Olyan mintha pofonokat adogatna neki, de elég hülyén sikerült. :D
Amúgy nem rossz, kivi vagyok, milyen lesz a filmben.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2397 Dátum: 2011. február 06. - 11:46:25 »
a pankrációzás alatt megtanulta a műbunyózást, de most majd jól szétverik :hehe: Ezekkel a világos-sötét foltokkal a ruháján próbálják plasztikusabbá tenni az izomzatát.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2398 Dátum: 2011. február 06. - 11:47:53 »
Na jó. De a heréjén?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2399 Dátum: 2011. február 06. - 12:05:42 »
Na jó. De a heréjén?

Most nem arra gondoltam. :D Az csak simán fekete.
Amúgy én nem örülnék egy olyan ruhának amin látszik, hogy otthon dobta össze egy diák. Mert az ilyen:
(Sőt még ilyen se)

Az ultimétben ez jól meg van magyarázva, miközben az csak rajz és ott elmegy, meg nem is látszik: Kapta a pankrációkor.