Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 943832 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3040 Dátum: 2012. január 06. - 09:42:00 »
Nekem nem tetszik benne az a vörös gyémánt!  :stupid:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3041 Dátum: 2012. január 06. - 12:00:36 »
Tudtommal vörös gyémánt nincs.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3042 Dátum: 2012. január 06. - 13:00:08 »
Sehol. Csak a dvd-n tudod megnézni ott is max felirattal.

Oks, értem.
SD. EJC.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3043 Dátum: 2012. január 06. - 13:28:49 »
Tudtommal vörös gyémánt nincs.

Ha ultraibolya fénnyel megvilágítják, vörös lesz, de ritka ez is.

http://tudomany.ma.hu/tart/cikk/h/0/2731/1/tudomany/Mitol_izzik_vorosen_a_hires_Hope_gyemant

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3044 Dátum: 2012. január 07. - 10:16:14 »
Sehol. Csak a dvd-n tudod megnézni ott is max felirattal.

Oks, értem.

Amugy csak azert kerdeztem, met regen az rtl klubon mindig bemutattak az ilyen igy keszult
filmeket, es akkor mindig magyarul adtak le.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3045 Dátum: 2012. január 07. - 15:42:57 »
Nekem csak egy kérdésem van a hálóvetős képhez: hol vannak a hálófolyadék-patronok? Mert azokat nem látom rajta. Ugye nem akarják majd beadni nekünk, hogy Peter óraelem méretű patronokat fog használni?
Az a baj a hálóvetővel, hogy nagyon nehéz úgy megcsinálni, hogy realisztikus legyen, de ugyanakkor jól is mutasson. Ha tényleg hihetőre akarják megcsinálni, akkor a legjobb megoldás a kívül hordott hálóvető lenne, mint amit a Vörös Pók használt. De ha a ruha alatt hordja Peter, akkor a csuklónál ki kellene dudorodnia a ruhának, ami meg bénán mutat. A képregényben ezt könnyen elsunyogták, mert mindig úgy rajzolták Pókit, hogy nem látszott a hálóvető.
Igazából megértem Raimit, hogy nem merte bevállalni a hagyományos hálóvetőt, mert a szerves háló sokkal egyszerűbb és hihetőbb megoldás.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3046 Dátum: 2012. január 07. - 15:59:36 »
Nekem csak egy kérdésem van a hálóvetős képhez: hol vannak a hálófolyadék-patronok? Mert azokat nem látom rajta. Ugye nem akarják majd beadni nekünk, hogy Peter óraelem méretű patronokat fog használni?

Olvastam valami olyat, hogy ez a hálóvető csupán egy katéter szerűség és Peternek ugyanúgy szerves hálója van, de kell egy eszköz amivel kilövi. Tehát a hálóvető becsatlakozik a szövőmirigybe és az ott termelt hálót lövi ki a berendezés.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3047 Dátum: 2012. január 07. - 16:05:45 »
Jajj... Csak ezt ne. :roll: Az ilyen félmegoldás a legbénább. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3048 Dátum: 2012. január 07. - 16:38:23 »
Vagyis akkor Peter beszúrt a bőre alá egy tűt, amin áramolhat a lé?  :surp:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3049 Dátum: 2012. január 07. - 17:36:30 »
Valamelyik mozis újságban írták. Ha találok scant majd megmutatom.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3050 Dátum: 2012. január 07. - 17:47:02 »
Hát ez tényleg fura. Oké, hogy gyorsabban gyógyul, de így nem a szupergonoszok, hanem a vérmérgezés öli meg. ( habár az is érdekes lenne, ha amputálnák a karjait.)  :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3051 Dátum: 2012. január 07. - 17:56:42 »
Úristen, hát ez így tényleg nem lenne a legjobb. Ezt én se tudom elképzelni, hogy mindig amikor felveszi a hálóvetőt, akkor a csuklójába szúródik valami, és úgy jön a háló. Mi van, ha csata közben kap egy olyan ütést, ami érinti a csuklóját is... Vagy beletörik a hálóvető, vagy felszakítva a bőrét, így vagy úgy, minden féleképp rosszúj jönni ki ebből.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3052 Dátum: 2012. január 07. - 18:05:26 »
Vagyis akkor Peter beszúrt a bőre alá egy tűt, amin áramolhat a lé?  :surp:
Vagy jobbik esetben a mirigynek van egy kivezető nyílása, amibe egy katétert dug... De mindenképp nagyon gáz megoldás. Ha ezt tényleg bejátsszák a filmben, akkor nálam már -2 pont hátrányból fog indulni az értékelésnél.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3053 Dátum: 2012. január 07. - 19:55:23 »
Nem beszélve arról, hogy minden átöltözésnél ki kell szednie a tűt a csuklójából, majd visszaöltözésnél újra beleszúrnia? Amikor kiveszi, az véres lesz, mindig lesz nála zsepi, hogy letörölje, nehogy átüssön a vér a nadrágzsebén? Vagy magán hagyja őket, és mindig hosszú ujjúban lesz?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3054 Dátum: 2012. január 07. - 20:06:02 »
Sajnos minnél többet tudok meg erről a filmről, annál jobban bizsereg a bullshit-ösztönöm.  :uhoh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3055 Dátum: 2012. január 07. - 20:34:02 »
Nem, nem fogja kihúzni, nem véletlenül lesz rajta ilyen kézvédő vagy mi a filmben:

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2539495/emma-stone-andrew-garfield-spiderman-nyc-05/

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3056 Dátum: 2012. január 07. - 20:51:21 »
Na jó, ez kezd egyre gázabb lenni. ;D Ennyire csak nem hülyék a készítők... :lol:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3057 Dátum: 2012. január 07. - 20:53:28 »
Sztem nem ilyen félmegoldással fogják megcsinálni. Most hogy nézem a hálóvetőt ugye az óra rész egyik felén jön ki a háló, az órába benyomhat egy hosszúkás patront. Ez a tű bedugós dolog sztem hülyeség. Nem csak harc közben sérülhet meg de még egy hétköznapi helyzetben is.
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 07. - 20:59:38 írta peti40 »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3058 Dátum: 2012. január 09. - 15:32:27 »
Nem, nem fogja kihúzni, nem véletlenül lesz rajta ilyen kézvédő vagy mi a filmben:

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2539495/emma-stone-andrew-garfield-spiderman-nyc-05/

Ha tényleg így lesz, kíváncsi leszek, ennek a kézvédőnek a történetére, hogy mit mond, ha meg kérdezik, hogy miért is kell hordania.
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3059 Dátum: 2012. január 09. - 16:42:38 »
Azért ez a katéteres elmélet elég gore. Nem azért nem vállalják be mert technikailag problémás, szerintem az ilyen problémákon mint, hogy hogy öltözik át és mit csinál vele, simán átsiklanak azzal, hogy nem  mutatják és kész. Egy vágással meg lehet oldani. Inkább azért nem lesz így mert gyerekek is nézik majd és ez olyan mintha a Hellraiser-ből jött volna az ötlet!  :lol: Ha mégis ilyen horror megoldás lesz és tévedek, akkor nagyon át kell értékelnem magamban dolgokat.