Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 943203 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Pókember
« Válasz #3080 Dátum: 2012. január 31. - 15:39:40 »
Addig nem, amíg nem nevezik Peter Parkernek vagy Pókembernek és nem vesz fel egy olyan jelmezt, ami összetéveszthető azzal, amit a Spider-Man filmben visel. A színészt attól függetlenül beletehetnék, ha akarnák, akár még olyan munkaköri szerepben is, mint amiben a Sony filmjében szerepel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3081 Dátum: 2012. január 31. - 15:40:04 »
Azt mondták, Garfield képét fogák mutatni minél nagyobba, szval Póki sajan kizárva.
Én valami olyasmit képzeltem el, mint az első részben is, két bámészkodótt elhúzna a leeső törmelékek alól.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3082 Dátum: 2012. január 31. - 15:52:13 »
Azt mondták, Garfield képét fogák mutatni minél nagyobba, szval Póki sajan kizárva.
Én valami olyasmit képzeltem el, mint az első részben is, két bámészkodótt elhúzna a leeső törmelékek alól.
Vagy egy betört kirakatból ugrik ki éppen és szalad egy tévével.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3083 Dátum: 2012. január 31. - 16:10:09 »
 :lol: :lol: :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3084 Dátum: 2012. január 31. - 16:31:10 »
Mi van ha Garfield nem is Pókemberként, hanem Skarlát Pókként szerepel?

Ha volt már akkor bocs

« Utoljára szerkesztve: 2012. január 31. - 16:39:52 írta Ben Reilly »

balogh44

• Thanos
« Válasz #3085 Dátum: 2012. január 31. - 17:37:04 »
Az a sárga szem ne lenne!! :S

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3086 Dátum: 2012. január 31. - 17:47:45 »
Na ilyen pózba se láttam még Pókembert.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3087 Dátum: 2012. január 31. - 19:40:17 »
Vagy egy betört kirakatból ugrik ki éppen és szalad egy tévével.
Aztán a Póki filmből majd kiderül, hogy azért csórta el a tv-t, mert kell belőle egy-két alkatrész a hálóvetőhöz. :hehe:

Na ilyen pózba se láttam még Pókembert.  :hehe:
Fosógalamb harci póz! ;D ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3088 Dátum: 2012. január 31. - 21:08:35 »
A készítők már túlontúl pókszerűre vették Parkert,  hogy még a potrohából is fonalat lő.  :hehe:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3089 Dátum: 2012. február 07. - 09:20:57 »

:spidey:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3090 Dátum: 2012. február 07. - 09:46:21 »
AZTA A BÜDÖS---- :o :o
Ez bazz odabasz...
Látványra nem lesz panasz, Póki mozgása ismét rohadt jó, gyík is faszán néz ki, Emma gyönyörű, és ez a gyerek nekem sokkal Peteresebb. Jóhogy a szüleit is belerakták a sztoriba, és érdekes, hogy van kapocs Connors és köztük. Ha jól láttam itt is az apja feljegyzéseiből csinálja meg a hálót... :headscratch:
Az meg külön öröm, hogy poénkodik bazz, ebbe az egy jelenetben több poén volt Pókitól, mint az egész Raimi triológiában ;D
Áh, nagyon várós lett.
Most egyedül attól félek, hogy rengeteg mindent ellőttek itt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3091 Dátum: 2012. február 07. - 10:18:51 »
Nagyon kíváncsivá tett .......lehet , hogy szeretni fogom  ?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3092 Dátum: 2012. február 07. - 11:10:04 »
Odabaszós!  :o

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3093 Dátum: 2012. február 07. - 12:09:38 »
Nem tudom kik voltak azok akik előre lehúzták a filmet, de azoknak most látva a trailert mi a véleményük?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3094 Dátum: 2012. február 07. - 12:22:50 »
Ők még eddig szólni se mertek. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3095 Dátum: 2012. február 07. - 12:26:37 »
Félreértés ne essék, engem objektív módon érdekel a véleményük. Van az úgy, hogy nagyon szeretünk valamit, mint a Pók trilógia, és zsigerből ellenzünk valami más feldolgozást. Részemről utálom a Tobey féle sorozatot és ez főleg a főszereplő miatt van így örültem a reboot hírének. Az, hogy mennyire képregényhű hangulatában az egyik vagy a másik, azt meg nem tudom.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3096 Dátum: 2012. február 07. - 12:30:07 »
Részemről utálom a Tobey féle sorozatot és ez főleg a főszereplő miatt van így örültem a reboot hírének.
Ezzel én is pont így vagyok. ;) Csak a negatív szereplők miatt vagyok képes megnézni többször is azokat a filmeket, pedig alapból semmi bajom Tobey-val. ( de ő egyálatlán nem peterparkeres )

Az új előzetes nagyon király!  8) Alig várom, hogy megnézhessem a végeredményt.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3097 Dátum: 2012. február 07. - 12:32:35 »
Ahogy látom a gyík eredetét átültették az Ultimate Venom eredetébe, nagyjából, hogy be lehessen kavarni Peter szüleivel + egy kis titkos identitás válság szál, ami kapcsolódik Gwenhez, az apja miatt. És biztos lesz valamennyi felvezetés egy következő gonoszhoz. Viszont meglepően semmi infóez alapján Ben bácsiékról, mintha meg sem halt volna...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3098 Dátum: 2012. február 07. - 12:35:00 »
Hát, amikor beállítja a hálóvetőt (ami valszeg úgy fogja jelezni, hogy fogy ki a folyadék? :headscratch:), a poénkodás, de a legjobban,a mikor lent a csatornába mászkált... na ott nekem kapásból bejöttek a régi Pókos feelingek, főleg a 95-ös rajzfilmre emlékeztetett. :D :spidey:

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3099 Dátum: 2012. február 07. - 12:37:13 »
Félreértés ne essék, engem objektív módon érdekel a véleményük. Van az úgy, hogy nagyon szeretünk valamit, mint a Pók trilógia, és zsigerből ellenzünk valami más feldolgozást. Részemről utálom a Tobey féle sorozatot és ez főleg a főszereplő miatt van így örültem a reboot hírének. Az, hogy mennyire képregényhű hangulatában az egyik vagy a másik, azt meg nem tudom.
Szerintem is több értelme volt egy rebootnak, mint újra Tobey eljátssza a pojáca lúzer Petert negyedszerre is, mert az már unalmas lett volna.  :drying: Bizakodom, hogy a film lenyűgözzön, mert Raimi nem igazán tudott jól hozzányúlni az alapanyaghoz, hogy maradéktalanul elégedett legyek vele és látom nem vagyok egyedül vele.  :D Tíz évet kellett várni, hogy végre eddig csak előzetes formájában egy normális adaptációt láthassunk mozivásznon majd nyáron.  ;)