Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938988 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #3400 Dátum: 2012. május 15. - 16:01:32 »

Viszont én azt nem értem, hogy miért gyulladt ki az autó? :hehe:

Benzin kifolyt+egy kósza szikra.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #3401 Dátum: 2012. május 15. - 17:27:49 »
Plusz voltak benne tyúkok*.
(*ha nem érted, nézd meg a 21 jump streetet ;D)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3402 Dátum: 2012. május 15. - 23:47:57 »
Majd letöltöm 8)

Szerk: néhány új kép(azt hiszem újak)

« Utoljára szerkesztve: 2012. május 16. - 00:43:21 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3403 Dátum: 2012. május 16. - 09:43:33 »
Az első kép, amin Stone kicsit is gwenesen néz ki. Nagy jó, itt nagyon. :)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3404 Dátum: 2012. május 16. - 12:24:40 »
Az első kép, amin Stone kicsit is gwenesen néz ki. Nagy jó, itt nagyon. :)
Dettó! :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3405 Dátum: 2012. május 16. - 13:06:33 »
Egy nyamvadt hajpántot miért nem adnak rá? :-\
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3406 Dátum: 2012. május 16. - 16:00:41 »
VIDEÓ :spidey: :spidey:

Egyre jobban tetszik a film. Kezdek megbarátkozni vele, ez most nagyon tetszett. Kezdek azon az állásponton lenni, hogy kifejezetten jó, hogy semmiben nem hasonlít a másik filmre, így tud újat mondani, illetve el tudja mesélni másképp a történetet, ezért számomra nem unalmas, hogy újból kezdik a sztorit.
Tehát, ha már van reboot, akkor ez a véleményem, hogy igazából, ha elősször fújtam is rá, sikerült csak megkedveltetnie magát velem.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3407 Dátum: 2012. május 16. - 19:47:11 »
Én is hasonlóan érzek. Már egyedül csak a szereplők nem tetszenek (Peter, May és Ben).

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3408 Dátum: 2012. május 16. - 22:51:23 »
Sztem Garfield olyan alakítást fog nyújtani, hogy meg fogod kedvelni. Martin Sheen-nel nincs gondom. Szerintem jó választás volt. Remek színész. Sally Field tényleg fiatal a szerepre sajnos. De ezzel már nem lehet mit tenni. Mondjuk egy kis hajfestés és smink és máris kinéz 70 évesnek. De ez van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3409 Dátum: 2012. május 16. - 23:41:22 »
Csak egy filmben láttam eddig, semmi különöset nem mutatott. Tobey szerintem jobb színész. Mellesleg, igazán jót kell, hogy alakítson, ha el akarja felejtetni velem a fejét.  :twisted:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3410 Dátum: 2012. május 16. - 23:47:17 »
Tobey-ét nem nagyon lehet elfelejteni az biztos.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3411 Dátum: 2012. május 16. - 23:49:19 »
Tobey-ét nem nagyon lehet elfelejteni az biztos.  :hehe:

Ha a nevét említik, én mindig így látom magam előtt:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3412 Dátum: 2012. május 17. - 08:49:14 »
Én is hasonlóan érzek. Már egyedül csak a szereplők nem tetszenek (Peter, May és Ben).

Szerintem, ez is el fog mulni idovel.
SD. EJC.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3413 Dátum: 2012. május 17. - 09:25:01 »
Ben bácsi még oké lenne, ha az előző filmekben nem Cliff Robertson lett volna a tökéletes választás. :( Isten nyugasztalja szegényt! :(

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3414 Dátum: 2012. május 17. - 09:54:59 »
A legutóbbi előzetesekből kiindulva már most esküdni merek rá hogy ez egy k*rvajó film lesz ráadásul szerintem már önmagában ez az egy rész verni fogja a régi trilógiát  ;D
Az olyan apróságokon kár leragadni hogy Gwen fején miért nincs hajpánt és bár tényleg dobna rajta némileg, viszont ha nem említik fel sem tűnik senkinek. Szerintem nem az a fontos hogy mindenki abban a ruhában feszítsen mint amilyen a képregényben anno hordott.
A lényeg hogy jól játsszák a szerepüket és kész! May nénivel sem lesz sok baj mert Sally Fields roppant jó színész és hol van az megírva hogy egy 70 évesnek kell eljátszania az ő szerepét? Még szerencse hogy nem a hatvanas évek Pókemberéből merítenek hanem inkább az Ultimate vonalat veszik alapul  :spidey:
Raimi már egyszer bemutatta milyen az old school spidey és kösz,de háromszor bőven elég volt belőle  :hehe:
Garfield pedig tiszta kiköpött PP nála jobbat keresve sem találhattak volna. Aki még tökéletes választás volna az Jake Gyllenhaal.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3415 Dátum: 2012. május 17. - 10:46:50 »
Ben bácsi még oké lenne, ha az előző filmekben nem Cliff Robertson lett volna a tökéletes választás. :( Isten nyugasztalja szegényt! :(
Hát nekem arról a bácsiról hamarabb jutott eszembe egy múmia... Martinnak számomra sokkal Benesebb fizimiskája van.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3416 Dátum: 2012. május 17. - 11:27:54 »
Garfield pedig tiszta kiköpött PP nála jobbat keresve sem találhattak volna. Aki még tökéletes választás volna az Jake Gyllenhaal.
Nem tudom, melyik rajzolót veszed alapul, de Garfield éppen hogy még csak nyomokban sem hasonlít Peter Parkerre. Ez a legnagyobb bajom vele. Nem gond, hogy az arca más, mert persze, ez egy színész. De a fizimiskáját nem nagy cucc peteresre gyúrni, de totál figyelmen kívül hagyják. Tobey a Ditko-féle Peter karakter volt. Garfield inkább tartozna a Balfékek (Virslilábú rohamosztag) csapatába. :)
Jake Gyllenhaal pedig kiköpött Tobey, nem véletlenül őt akarták helyette a 2. részbe.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3417 Dátum: 2012. május 17. - 11:50:23 »
Jake tényleg jó lett volna. :( Hozná a diák szerepet, de később már egy felnőtt Petert is el tudna játszani, és van fizikuma
Még szerencse hogy nem a hatvanas évek Pókemberéből merítenek hanem inkább az Ultimate vonalat veszik alapul  :spidey:
Szerintem nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy mi miből merít. Az előző trilógiában is volt egy csomó ultis elem. És szerencsének sem nevezném: mindkét világban voltak kaki sztorik bőven.

Az előző filmek sok mindent átugranak Peter kezdeti éveiből (Betty, Gwen, Stacy kapitány...), de most gondoltam csak bele, hogy az új filmben hiába van ott Gwen, a legfontosabb szereplők mégis hiányoznak. Nevezetesen az Osborn család és MJ, illetve az egész Hírharsona. Ez főleg annak tükrében meglepő, hogy ez előző trilógia főszereplői kvázi a Peter-MJ-Harry trió voltak. Most kimaradni látszanak a barátok, és Peternek csak 1 barátja lesz: Gwen. Pont mint az Ultimateben, ahol lényegében MJ az egyetlen társasága. Áhh, nagyon kíváncsi vagyok már mi lesz itt!

Például hogy Gwen hogy jön rá Peter titkára? Mindig a hideg futkos a hátamos, amikor a hősről leesik az álarc, és a nő rádöbben az igazságra! :D Ez a kedvenc jelenetem a Pókember 2-ben és a Batman Beginsben is. :)

Egyébként az az igazság, hogy most, kb 3-4. nézésre egy  csomó dolgot megértettem a 3. résszel kapcsolatban. Értem, hogy mi volt a készítők szándéka, és csak sajnálni tudom, hogy rosszul oldották meg. :( Peter azért lett karateridegen, mert a problémát, amivel szembesülni kellett volna (a megrészegítő hírnév) nagyon összecsapták. Pedig egy abszolút idevágó téma lett volna.

Tegnap este pedig a 2. részt raktam be megint, és ez a film tényleg rendben van, nem mellesleg pedig egy olyan tanulsággal szolgál, ami szöges ellentétben van azzal, amit egy-egy amerikai mozi kötelezően felmond a mondanivaló ürügyén. Általában mindig arról szól a fáma, hogy ha elég erős vagy mindent elérhetsz, és minden csak rajtad múlik, stb, stb. erre a Pókember 2-ben már azt rágják a szánkba, hogy néha fel kell adni az álmainkat, meg felelősséget kell vállalni és áldozatokat kell hozni. Oké, hogy a végén így is összejönnek, meg hogy nem  is egy magvas gondolat, de azért az örvendetes, hogy egy blockbuster ilyenbe belefutott. :)
Meg olyan zseniális az utolsó snitt, amikor a nagy naplementébe való ellovaglás hálóhintázás után Raimi még bevág egy képet MJ-ről, ahol aggodalmas tekintettel néz a párja után... :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3418 Dátum: 2012. május 17. - 11:55:39 »
Mindig a hideg futkos a hátamos, amikor a hősről leesik az álarc, és a nő rádöbben az igazságra! :D Ez a kedvenc jelenetem a Pókember 2-ben és a Batman Beginsben is. :)

Ez nekem a Zöld Lámpásban tetszett. :lol:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3419 Dátum: 2012. május 17. - 12:45:51 »
Az Osborn család MJ és a hírharsona jön a folytatásban. Garfield-on pedig abban a rövid jelenetben is látszik, hogy nagyon átéli a szerepet. Az Ultimate Peter elég vékony sztem onnan vették a testalkatát. Én teljesen megbízok a castingosokban. Emlékszem menniyre bírálták Nolan-t a rajongók mikor Ledger-nek adta Joker szerepét. Aztóta már tudjuk hogyan sült el a dolog.