Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938870 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
Re:Pókember
« Válasz #3420 Dátum: 2012. május 17. - 12:54:49 »
Ez nekem a Zöld Lámpásban tetszett. :lol:
Ott mintha eléggé poénra vették volna a dolgot. :)

Idézet
Az Osborn család MJ és a hírharsona jön a folytatásban. Garfield-on pedig abban a rövid jelenetben is látszik, hogy nagyon átéli a szerepet. Az Ultimate Peter elég vékony sztem onnan vették a testalkatát. Én teljesen megbízok a castingosokban.
Lehet hogy jönnek, de Harry már a Pókember korai szakaszában is meghatározó szereplője a sorozatnak. Nem kellett volna főszereplőnek lenniük, csak legalább belekerülhettek volna a filmbe háttérszereplőknek, úgy mint Connors a Póki 2-3-ba.

Idézet
Emlékszem menniyre bírálták Nolan-t a rajongók mikor Ledger-nek adta Joker szerepét. Aztóta már tudjuk hogyan sült el a dolog.
[/quote] Nem, én nem emlékszem. Én az óriási hypera emlékszem, hogy "milyen jó lesz, jöjjön már a film", és miután megjött a film, "milyen jó volt, Oscart neki!"

BuB

• Pókfej
« Válasz #3421 Dátum: 2012. május 17. - 14:11:10 »
Pedig elég sokan húzogatták a szájukat Ledger választás maitt, én is emlékszem rá, sőt, vhol nekem se igazán tetszett...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3422 Dátum: 2012. május 17. - 14:15:51 »
Sokan közületek azt várja egy Pókember filmtől hogy tipikusan olyan legyen mint a képregényben csak elfelejtitek hogy ami ott működik a filmvásznon már aligha. Cseppet sem bánom hogy ennyire extrémen belenyúltak a forgatókönyvbe hiszen ebből még sok jó dolog származhat nem feltétlenül mindjárt a negatívumok (abból is biztos lesz egy pár) bár tökéletes filmet még nem láttam ami minden egyes embernek egyformán tetszett volna!
Andrew szerintem nagyon is formázza Petert talán annyiban tér el a képregény változattól hogy az valamivel alacsonyabb és picit vastagabb. Ezt leszámítva AG is tud azonosulni a figurával a fejével sincs semmi gond pont olyan mint Parker: Egy szürke átlagpista xD
Tény hogy az Ultimate-nek is vannak hibái,de őszintén melyik Pókember sorozat tökéletes? Jake-et összehasonlítani Tobey-val szintén meredek mert előbbi fizimiskája klappol míg az utóbbié egy telef*sott búvárruhára emlékeztet  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3423 Dátum: 2012. május 17. - 14:28:56 »
Tény hogy az Ultimate-nek is vannak hibái,de őszintén melyik Pókember sorozat tökéletes?
Tobin v2-es Adventures-szériája. Meg Busiek Untold Tales-e. Meg adott célcsoportot nézve az SMLMJ v1-es.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3424 Dátum: 2012. május 17. - 14:37:24 »
Tény hogy az Ultimate-nek is vannak hibái,de őszintén melyik Pókember sorozat tökéletes?
Tobin v2-es Adventures-szériája. Meg Busiek Untold Tales-e. Meg adott célcsoportot nézve az SMLMJ v1-es.

Oké tudtam én hogy valaki nekiáll majd példálózni  :lol: Ha jobban megnézzük ezek nem valami nagy címek mint pl az ASM és hasonlók!
Különben mindenki másképp vélekedik erről. Ez a felsorolás a te szubjektív véleményed többnyire éppen ezért kíváncsi volnék a többiek vajon hogy vélekednek ezekről a sorozatokról  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 17. - 14:40:10 írta Mr.Sinister »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3425 Dátum: 2012. május 17. - 15:25:44 »
Idézetet írta: Mr.Sinister link=topic=18.msg155973#msg
Különben mindenki másképp vélekedik erről. Ez a felsorolás a te szubjektív véleményed többnyire éppen ezért kíváncsi volnék a többiek vajon hogy vélekednek ezekről a sorozatokról  ;)

A SMLMJ v1 valóban jó. ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3426 Dátum: 2012. május 17. - 15:30:45 »
Ezeket a sorozatokat mint a Spider-Man Loves MJ stb sose vettem komolyan ettől függetlenül még lehet jó csak baromira nem a fősodorhoz tartozik és rém egyszerű a felépítése. Inkább a fővonalból szemezgessetek és ott is bontsátok le különböző korszakokra mert az ASM illetve USM is bővelkedett hibákban olykor-olykor.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3427 Dátum: 2012. május 17. - 15:37:31 »
USM is bővelkedett hibákban olykor-olykor.
Olykor-olykor? volt, hogy 3 szám telt el ugyanabból a sztoriból és még úgy is ellent mondott magának.  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3428 Dátum: 2012. május 17. - 15:44:49 »
USM is bővelkedett hibákban olykor-olykor.
Olykor-olykor? volt, hogy 3 szám telt el ugyanabból a sztoriból és még úgy is ellent mondott magának.  :hehe:

A klón sztorik tájékán és azután tényleg elkezdett esni a színvonal,de előtte még a korai szakaszban baromi jó történetek születtek  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3429 Dátum: 2012. május 17. - 16:20:45 »
Ezt leszámítva AG is tud azonosulni a figurával a fejével sincs semmi gond pont olyan mint Parker: Egy szürke átlagpista xD
Na, Peter épp nem olyan. Annak indult, de Ditko távozásával (mert csak ő ragaszkodott hozzá, hogy olyan legyen) teljesen kinőtte magát. Peter jóképű, hisz buknak rá a csajok, méghozzá a legjobbak is. Az Amazingben Mary Jane is - akire nem lehet rávetíteni, hogy az esze miatt szimpatikus neki, hisz nem ismeri, nem jár vele egy osztályba -, az Ultimateben pedig még lányoktól is hallottam, hogy milyen aranyos, azért veszik a Pókembert. Ezzel szemben Garfield egy totál lúzer fejű és megjelenésű gyerek, akit a csajok simán besorolnának a geek-csoportba, és a közelébe nem mennének.

Idézet
Jake-et összehasonlítani Tobey-val szintén meredek mert előbbi fizimiskája klappol míg az utóbbié egy telef*sott búvárruhára emlékeztet  :hehe:
Hát nem is a testalkatról beszéltünk.  :nezze: A fejük tök egyforma.
Idézet
a felsorolás a te szubjektív véleményed többnyire éppen ezért kíváncsi volnék a többiek vajon hogy vélekednek ezekről a sorozatokról
Az Adventures sokszor jó, sokszor középszerű, az Untold Tales szerintem nagyon gyenge utánzata a Ditko-korszaknak (ugyanaz az alapelv, csak unalmas előadásmóddal), a SMLMJ pedig csak 2-3 számot olvastam, nem bírtam tovább folytatni.
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 17. - 16:22:47 írta kaine »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3430 Dátum: 2012. május 17. - 16:46:09 »
" totál lúzer fejű és megjelenésű gyerek, akit a csajok simán besorolnának a geek-csoportba, és a közelébe nem mennének. "

Tá-dááá és ezzel ki is mondtad a mágikus mondatot! Gondolom a film első részében lesz az a tipikus magába zárkózott srác aztán ha szerencsénk van a folytatásokban már megfigyelhető lesz a karakterfejlődés. Lehet a külsején is változtatnak vagyis haj,ruházat stb...
És ne feledjük Peter geekként kezdte majd a csípés után lett belőle vagány kölök addig le se sz*rták a csajok nem hogy állva pisáltak utána  :lol:
Egyébként bárki bármit mond PP egy átlagember,átlagos hétköznapi problémákkal (pont ez tette anno népszerűvé).

A Jake vs Toby vitába pont azt próbáltam elmondani hogy Jake arcra teljesen rendben van és tökéletes választás lett volna mert tiszta kiköpött PP. Ezzel szemben Toby egy gülüszemű csíra és szerintem ezek ketten nem hasonlítanak olyan drasztikusan egymásra max csak egy hangyányit.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3431 Dátum: 2012. május 17. - 20:42:18 »
Sokan közületek azt várja egy Pókember filmtől hogy tipikusan olyan legyen mint a képregényben csak elfelejtitek hogy ami ott működik a filmvásznon már aligha.
Ez üres duma. Az előző Pók trilógia pölö tök képregényes volt a maga kis mikro kozmoszával, értsd nem vetett mindent a realitás alá, de ettől még nem vált nevetségess. Senkinek sem tűnt fel, hogy MJ-t minden részben elrabolják? Vagy hogy Jameson fiának a menyasszonya már Jameson fotósával jár? Vagy hogy Ott rádobott egy autót Peter Parkerre, akinek ha nincs szuperereje, meghalt volna? Nem, senkinek nem tűnt fel, mert a filmek működtek.

De konkrétan azért mondom csak, hogy duma, mert cselekmény szintjén a legtöbb dolog azért igenis adaptálható, és jól.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3432 Dátum: 2012. május 17. - 20:44:23 »
Ti a lúzer fejű ember megjelenésével kicsit el vagytok tévedve :D Garfield jóképű, persze nem Alain Delon, de jól néz ki. A lúzer-geek nem így néz ki, mint ő.

Tessék, kb. ilyen egy lúzer:
 ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 17. - 21:01:26 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3433 Dátum: 2012. május 17. - 21:35:20 »
Leszámítva az elálló füleket és a szemüveget, Garfield is ilyen.  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3434 Dátum: 2012. május 17. - 21:46:30 »
Ugyanmár, ez erős túlzás. Szerintem Tobey karaktere volt már idegesítően gyökér. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3435 Dátum: 2012. május 17. - 22:18:09 »
Na de neki csak a karaktere, nem a fizimiskája. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3436 Dátum: 2012. május 17. - 22:25:55 »
Azzal az oldalra fésült hajjal? :roll: :)
Amúgy szerinted mi a lúzer Garfieldban konkrétan?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3437 Dátum: 2012. május 17. - 23:55:06 »
Dr. Parnasszusz, Boy-A: lúzereket játszott. :)
De szerintem is csak elsőre van lúzer feje, tobey sokkal idegesítőbb tud lenni, ha mosolyog. Meg azért Emma Stonet is csak összeszedte valahogy. :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3438 Dátum: 2012. május 18. - 00:11:21 »
Én pont fordítva érzem, mindig inkább Tobey-t láttam geeknek a (szerintem) gyökér fejével és a gülü szemeivel, Garfield azt leszámítva, hogy nagyon vékony, szerintem egészen normálisan néz ki, az Ultimate Parkerre még kicsit hasonlít is talán. De majd kikérek erről pár női véleményt is. ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3439 Dátum: 2012. május 18. - 10:11:49 »
Hát ez az! Tobey-nál jobb lúzert keresve sem találhattak volna. Anno még anyámmal is megnézettem a Raimi féle trilógiát és mikor ez a Tóbiás feltűnt a színen és vágta az arcokat muterom kb a falat kaparta xDD
Mindkettőnknek ellenszenves volt a csávó pont az idióta arca és gülü szemei miatt.
Aztán megmutattam neki a mostani trailert amire csak annyit mondott hogy mindenkivel meg van elégedve  ;D