Ezt leszámítva AG is tud azonosulni a figurával a fejével sincs semmi gond pont olyan mint Parker: Egy szürke átlagpista xD
Na, Peter épp nem olyan. Annak indult, de Ditko távozásával (mert csak ő ragaszkodott hozzá, hogy olyan legyen) teljesen kinőtte magát. Peter jóképű, hisz buknak rá a csajok, méghozzá a legjobbak is. Az Amazingben Mary Jane is - akire nem lehet rávetíteni, hogy az esze miatt szimpatikus neki, hisz nem ismeri, nem jár vele egy osztályba -, az Ultimateben pedig még lányoktól is hallottam, hogy milyen aranyos, azért veszik a Pókembert. Ezzel szemben Garfield egy totál lúzer fejű és megjelenésű gyerek, akit a csajok simán besorolnának a geek-csoportba, és a közelébe nem mennének.
Jake-et összehasonlítani Tobey-val szintén meredek mert előbbi fizimiskája klappol míg az utóbbié egy telef*sott búvárruhára emlékeztet 
Hát nem is a testalkatról beszéltünk.

A fejük tök egyforma.
a felsorolás a te szubjektív véleményed többnyire éppen ezért kíváncsi volnék a többiek vajon hogy vélekednek ezekről a sorozatokról
Az Adventures sokszor jó, sokszor középszerű, az Untold Tales szerintem nagyon gyenge utánzata a Ditko-korszaknak (ugyanaz az alapelv, csak unalmas előadásmóddal), a SMLMJ pedig csak 2-3 számot olvastam, nem bírtam tovább folytatni.