Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938877 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3640 Dátum: 2012. július 12. - 18:56:06 »
Mivel ma már úgymond premier volt, rengetegen látták, nem tart vissza semmi attól, hogy elmondjam: fantasztikus volt. Most láttam először rendesen, 3D-ben, és ezt igen, érdemes 3D-ben nézni, nagyon is!
Andrew jobb, mint Tobey, Emma jobb, mint Dallas Howard, Stacy kapitány is jó, a bunyók és hálóhinták meg egyenesen fenomenálisak!  :spidey:
Húha! Ha neked ennyire tetszett a film akkor... :oh: Lehet, hogy mégiscsak lehetnek elvárásaim? :oh:
Baromira kiváncsi vagyok én is, szerintem holnap fogom megnézni, de legalábbis a napokban mindenképpen.

Ezek szerint jobbnak tartod mindegyik Raimi filmnél?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3641 Dátum: 2012. július 12. - 18:58:23 »
No,irány a mozi.   :poklogo: :gwen:
 :poklog:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3642 Dátum: 2012. július 12. - 19:22:33 »
Ezek szerint jobbnak tartod mindegyik Raimi filmnél?
Ezt így határozottan nem merném kijelenteni, mert annak idején az elsőt 18-szor láttam moziban, és ezt biztosan nem fogom annyiszor, de ha nem is jobb, mindenképpen ott a helye mellettük - vagy felettük az evolúció csúcsán. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3643 Dátum: 2012. július 12. - 19:32:20 »
Ez nagyon bíztató. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3644 Dátum: 2012. július 12. - 19:42:34 »
Az első Pókembert 30-szor láttam vhs-en. Azt nem lehet elvitatni, hogy baromi jó hangulata van.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3645 Dátum: 2012. július 12. - 20:05:45 »
Én a 2. részt néztem nagyon sokszor a Megtorló miatt.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3646 Dátum: 2012. július 12. - 20:23:01 »
Igen az érdekes volt.  :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3647 Dátum: 2012. július 12. - 22:06:53 »
Első 3D-s mozim...nem volt katarzis.  :(
Levettem néha a szemcsit és simán tudtam nézni...ez normális? Az IMAX 3D vajh' miben különbözik ettől?
Maga a sztoritól nem estem hasra, inkább 1-2 ötlet volt, ami tetszett:
kézenállás 10/10
csatornabeli hálószövés 10/10
első verekedés a rablókkal
Nekem Gárfild is "bejött"...olyan ultis Póki volt
Gwen...khm. Nem vagyok nagy Gwen-szakértő, mint tudjátok, így nem tudom megítélni, mennyire volt autentikus EStone kisasszony, de engem nagyon idegesített...A ruhája, mintha 60as években lett volna, nem passzolt ehhez az évezredhez ;D
Viszont az összes hálókilövést baromira élveztem ;D Ez a Pókfícsör volt a legtöbbet használva, de én nem bántam ;)
Első körben ennyi, azért nyári szórakozásnak nem volt rossz ;)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3649 Dátum: 2012. július 12. - 23:35:14 »
Én is túl vagyok rajta. :spidey:
A Raimi féle 3. résztől fényévekre van.De Star Trek féle mértékegységben. Andrew jó benne akárcsak Emma,habár Ő szerintem MJ - nek jobb lett volna. Az akciójelenetek baromi jók. A metróban való bunyónak baromi jó a koreográfiája A saját erejének a felfedezése a fürdőben is jobb lett mint a Tobey féle 1. részben.

Első 3D-s mozim...nem volt katarzis.  :(
Nekem is ,de nekem élmény volt. Néha még a kukorica is kiesett a számból. Pláne a harcjeleneteknél.
Levettem néha a szemcsit és simán tudtam nézni...ez normális?
Ezt én is észrevettem. Szerintem csak a nagyobb jelenetek volta 3D - ben. Bunyó,hálóhinta....
Én 10/8.5 adok rá. És csak azért nem 10 -et, mert tökéletes film nincs. plusz ott vannak azok az apró dolgok ami egy rajongónak szemet szúr. Pl. : Gwen tudja Peter titkát. Ráadásul ahogy elmondja neki.... Behálózza ...Atyagatya... aztán ott van Stacy kapitány halála. Őt ugyebár nem a Gyík ölte meg. Tudom Én hogy el  kell adni a filmet,és a végeredményt tekintve le is fontos annyira,  de nekem azért ezek szúrták a szemem.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3650 Dátum: 2012. július 12. - 23:39:58 »
Én is hazaértem a filmről. Végre egy igazi Pókember film! Egyszerűen zseniális, hihetetlen, CSODÁLATOS! ;D Sokkal jobb lett szerintem , mint az agyondicsért Bosszú Angyalai film. A történet, a szereplők, az akció, a látvány és legfőképpen a hangulat nagyon eltaláltak, Andrew Garfield, Emma Stone és Martin Sheen is remekelt a szerepben.  (nameg  a kötelező Stan Lee-s jelenet megint ütött :hehe: ) Gyík is baromi jól nézett ki, érezni lehetett, hogy brutális és Pókinak nagyon nincs könnyű dolga vele. ( a fojtogatós jeleneten különösen látszik. )
Srácok ezt a filmet látnotok kell!!! :nezze: :spidey:
Külön poén a Pókfej elnevezés, gondolom ebben Kaine keze van! Eredetileg Pókfej mi volt, Spidey?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3651 Dátum: 2012. július 13. - 08:08:01 »
Igen, azt szoktuk Pókfejnek fordítani. De Heltai Olga már rutinos Pók-fordító, ezt itt ő adta neki.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3652 Dátum: 2012. július 13. - 08:44:33 »
Hajnalban olyan migrént kaptam, hogy a film számomra kihagyós egy darabig. Majd hónap végén megnézem.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3653 Dátum: 2012. július 13. - 09:06:28 »
Érdekes, hogy annak ellenére, hogy a gyökereken változtattak, ennyire tetszett Nektek. Mondjuk nekem ezzel abszolút nincs bajom, a Gwen-es dolog kifejezetten tetszett, csak kicsit hihetetlen, mert a kapcsolatuk még nem tűnt annyira mélynek ehhez.
Plusz, ami elllléég durva: Peter nem az sms szakítások híve, hanem temetés utánié...kicsit morbid :headscratch:
Ja igen, a metrós jelenetet kihagytam, az is zseniális volt...bár én inkább acsajt figyeltem ;D
Összességében voltak benne nagyon jó részek, látványos hintázások/mozgások/hálóvetések, de a teljes "képet" nézve nekem nem ér fülig a szám.
Pl. az ellen' gonosz terve se volt túl eredeti  :(

Ben, migrénje nem csak a csajoknak szokott lenni? Vagy ez egy kódnév vmire?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3654 Dátum: 2012. július 13. - 09:34:52 »
Milyen sms szakítás?

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3655 Dátum: 2012. július 13. - 09:35:46 »
Hú, én is megnéztem tegnap, nagyon atom szerintem.  :spidey: Megérdemli, hogy a Raimis- filmek mellé kerüljön. A történet nekem egy kicsit friss, fiatalos volt, a régiben, mintha a történet földhözragadtabb, régebbi gondolású lenne. Ebben a filmben pedig mintha jobban a mai korban játszódna, lásd az okostelefon, vagy a verekedés a suliban, ilyen a régiben nem volt, ott önvédelem volt, az sem egy nagy verekedés, mert volt Peternel egy rakat apró telefonáláshoz.

Az egész filmmel meg vagyok elégedve, jól csinálták, tetszik, nálam várható, hogy beülök még egyszer.
És ami viszont húú, de nem tetszett, az csak Gwen hangja, ezt biztos, hogy komolyan gondolták? Valahogy nagyon nem tudom a hangot meg a színészt összerakni.

Amit még furcsáltam, hogy az első előzetesben háztetőn szaladgáló azt látjuk amit ő filmrészletnek csak egy darabját tették bele, nem az egészet. Ja meg, hol volt ez a biztonaági őrös kis jelenet, amit régebben raktak ide be?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3656 Dátum: 2012. július 13. - 09:37:39 »
Megvolt az összes ilyen jelenet, csak nem egyszerre, hanem két részre bontva.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3657 Dátum: 2012. július 13. - 10:21:21 »
Milyen sms szakítás?
Csak írtam egy vérciki szakítási módot, amit sikerült überelni a filmeben Peternek
Aztán persze a záró jelentben ezt árnyalták, de akkor is... ;D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3658 Dátum: 2012. július 13. - 11:24:20 »
Bár én csak ma este nézem meg a filmet, de már félek a szinkron miatt. Mindenki szerencsétlen Gwen hangjára panaszkodik. Sajnos a közelemben sehol nem játsszák eredeti nyelven. Majd ha kijön DVDn megnézem angolul. Kaine, a feliratos verzióban a szöveg mennyire tér el a szinkronhoz képest? Remélem a magyar feliratoknál is segédkeztél.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3659 Dátum: 2012. július 13. - 11:40:47 »
Én Emma Stone-t láttam már pár filmben, de amennyire tom nincs bejáratot  hangja (még, de egyre sikeresebb színésznő, gondolom idő kérdése, hogy találjanak itthon is neki vmi elfogadhatót.)
Egyedül a Könnyű Nőcskében éreztem azt, hogy az a hang klafa hozzá (Csuha Bori), kivi vagyok itt ki lesz.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL