Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938919 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #3740 Dátum: 2012. szeptember 16. - 17:51:57 »
Viszont az a forgatókönyvíró érdeme...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3741 Dátum: 2012. szeptember 16. - 18:38:23 »
Webbet se véletlenül választották ki. Gondolom megvolt a koncepció és a szerintük legmegfelelőbb rendezőt választották ki.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3742 Dátum: 2012. szeptember 16. - 19:20:52 »
A látványhoz ért de a karakterekhez nagyon nem. Az új film karaktervezetésben és ábrázolásban köröket ver a trilógiára.
Szerintem meg pont az új filmben voltak gyengék a mellékszereplők. Sőt, Jameson egyáltalán nem is volt. A régi trilógia sokkal jobb volt ezen a téren.
Idézetet írta: kaine
Nem az a legfontosabb, hogy az apró részleteket hogyan prezentálta, hanem az, hogy a karakter lényegét mennyire ragadta meg, és az 100-as volt (az elején még).
Egyetértek. Nekem pont az a bajom az új filmmel, hogy hiába figyeltek oda bizonyos részletekre, az összhatás mégsem lett elég jó. Raimi filmjeinek ezzel szemben (leszámítva a 3. részt) van egy egységes, jellegzetes hangulata, ami magával ragad. Ráadásul a főgonoszokat nagyon eltalálta (ami az ilyen filmeknél elég fontos tényező), ezzel szemben az új filmben a Gyík elég középszerű lett. És pont egy olyan sztoriból lett kihagyva a Hírharsona, ahol Pókember ellen hadjáratot indít a rendőrség...
Persze, a Raimi-filmeknek is voltak hibái, de ne felejtsétek el, hogy az akkori stábon nagyon nagy nyomás volt, ahogy Kaine is írta, Raiminek kellett megszerettetnie a mozgóképes Pókembert az egész világgal, nem csoda, hogy nem mertek mindenben kockáztatni.
Van, amiben az új film jobb, és van amiben a régi trilógia erősebb, de a hangulat, az összhatás nálam egyelőre Raimiék felé billenti a mérleg nyelvét, ha csak egy kicsivel is.

Idézetet írta: peti40
Az ultimate Manó egy borzalom.
Pedig nekem van egy olyan előérzetem, hogy az új Zöld Manó (már ha színre lép valamelyik folytatásban, ami elég esélyes) az ultimate és a 616-os verzió keveréke lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3743 Dátum: 2012. szeptember 16. - 19:44:33 »

Idézetet írta: peti40
Az ultimate Manó egy borzalom.
Pedig nekem van egy olyan előérzetem, hogy az új Zöld Manó (már ha színre lép valamelyik folytatásban, ami elég esélyes) az ultimate és a 616-os verzió keveréke lesz.
Jó lenne, ha a folytatásban nem egy erős mutáns lenne megint, hanem valami zseni technikával.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3744 Dátum: 2012. szeptember 18. - 16:26:59 »
VTomi:
Ezért lesz a Vészmanó a második részben, nem?

---

Amúgy erről a filmről nem fog készülni képregény?
Vagy már eljárt az idő efelett, hogy filmből képregényt csinálni?
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3745 Dátum: 2012. szeptember 18. - 16:32:24 »
Nem tudtam, hogy a Vészmanó lesz.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3746 Dátum: 2012. szeptember 18. - 16:33:45 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3747 Dátum: 2012. szeptember 18. - 16:47:30 »
COHEN, EDWARS, MAGYAR, GANDINI. Ezek a készítők?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3748 Dátum: 2012. szeptember 18. - 17:14:34 »
Ja.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #3749 Dátum: 2012. szeptember 18. - 18:04:39 »
Ha teljesen szabadkezet kapott volna, biztos nem venomot választotta volna az egyik főellenségnek. Mondhat bármit az interjúban, egy ilyen méretű produkcióban nem hozhat önkényes döntéseket. Ha hozhatna, akkor ő még több folytatást is rendezhetett volna, hisz a 3. rész nem kevésbé volt sikeres, a producerk mégis belekötöttek a 4-5. filmtervezetbe.

A zöld manó egyébként azert problemás, mert a valóságban nem nézne ki olyan jól, mint a rajzokon, ahol csak egy egyszerű maszkot hord.

A fekete pókruhán levő hálók valóban rejtély tárgyát képzik, nem látom, hogy ez milyen szemszögből tűnhetett jó megoldásnak.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3750 Dátum: 2012. szeptember 18. - 18:31:33 »
VTomi:
Ezért lesz a Vészmanó a második részben, nem?

Éljen! Már nagyon megnéznék egy jó Vészmanót filmvásznon.  :) Már látom előre, viszont, a sok random embert, akik Willem Manót szeretnének látni újra és, hogy "miezmárezarégimanósokkaljobbvolt".  :roll:  Hmm, ha bele gondolok, ebből kiindúlva talán még egy teljesen új Vészmanót is kaphatunk, akár repülődeszka nélkül. *Izgulás* 

...

Hogy mennyire imádom én ezt a filmes jelet.  :)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #3751 Dátum: 2012. szeptember 18. - 18:52:38 »
Hat pedig alighanem norman osborn fog majd bezöldülni.

Vészmanót emg honnan veszitek?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3752 Dátum: 2012. szeptember 18. - 19:24:53 »
Annyi más karakter van még. pl Vízió a holografikus kivetítőivel elég izgalmas lenne.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3753 Dátum: 2012. szeptember 18. - 20:24:00 »
Annyi más karakter van még. pl Vízió a holografikus kivetítőivel elég izgalmas lenne.

Vízió? Nem Mysterio-ra gondolsz?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #3754 Dátum: 2012. szeptember 18. - 21:03:38 »
COHEN, EDWARS, MAGYAR, GANDINI. Ezek a készítők?

Igen, itt kicsit részletesebben is:

http://www.comicbookmovie.com/fansites/LucasMend/news/?a=61121

;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3755 Dátum: 2012. szeptember 18. - 21:52:48 »
Vészmanó szerintem nem lesz, illetve nem kéne. Volt már Zöld Manó, Mini Manó :) legyen még egy repülő ugyanolyan? Annyi minden más van még. Ahogy én hallottam, leporolják Cameron forgatókönyvét, és kiveszik belőle Elektrót. Persze Norman ott volt a filmben... én megnéznék egy Kravent, ahogy vadászik Pókemberre. Mellette lehetne kiegészítésnek Vermin is. :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3756 Dátum: 2012. szeptember 18. - 22:20:01 »
Én annyit tudok, hogy a star trek írói írják a forgatókönyvet. Kraven érdekes lenne. Épp tegnap olvastam el az első történetet amiben szerepel. Tetszett. De csak úgy tudnám elképzelni, hogy valaki felbéreli, hogy ölje meg Pókembert, mondjuk Norman. Mellé még be lehetne tenni valakit és kész is. Az írók azt mondták, hogy az első rész vége jó kiiundukópontot jelent a sztorihoz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3757 Dátum: 2012. szeptember 18. - 22:50:29 »

Vízió? Nem Mysterio-ra gondolsz?
A-az! :)
De csak úgy tudnám elképzelni, hogy valaki felbéreli, hogy ölje meg Pókembert, mondjuk Norman. Mellé még be lehetne tenni valakit és kész is.

Mint a Daredevilben. de nekem tetszene.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3758 Dátum: 2012. szeptember 18. - 23:35:49 »
Hohó, tényleg, Kraven!
Igen, az elején felbérli, mondjuk Norman, hogy vadássza le Petert és mikor nem sikerül és vereséged szenved, teljesen bekattanna és valami drasztikus módszerhez fojamodván lesz belőle über-Kraven. Nem is lenne rossz.  :oh:

Edit: Ja és, majdnem elfelejtettem, Liam Neeson játszaná a Vadászt.  8)
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 19. - 00:12:17 írta Szilánkmentes »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3759 Dátum: 2012. szeptember 19. - 11:48:53 »
Edit: Ja és, majdnem elfelejtettem, Liam Neeson játszaná a Vadászt.  8)
Kicsit öreg hozzá.