Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939113 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Pókember
« Válasz #3920 Dátum: 2012. október 27. - 20:06:25 »
A hálóvetőknél inkább az alkarba beépített változatra szavaznék.De hogy oldja meg az adagolást ? Vagy az szabadon látható/hozzáférhető lenne ? És miért van egy kék meg egy piros színű kapszula?

Én arra tippelnék, hogy az egyikben van a folyadék, a másikban meg valami ( mondjuk gáz ) ami kilövi. De persze lehet, hogy csak a design miatt...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3921 Dátum: 2012. október 27. - 20:09:38 »
Érdekesek ezek a hálóvető megoldások. :D A csípőre rögzített forgótáras hálópatron-adagoló nem is rossz elképzelés, de az is csak így néz ki jól, hogy a rajzon a patronok nagyon apró méretűek. De őszintén szólva ennyi erővel rendes töltényövet is csinálhatnának, piros színűre festve, az legalább javítana a ruha alhasi kinézetén. A patronok méretéhez is passzolna, plusz elférne bele pl. a nyomkövető, esetleg még egy kis póklámpa is, vagy egy kis méretű fényképezőgép.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3922 Dátum: 2012. október 27. - 20:13:33 »
Pókembernek választania kellett volna a kék, vagy a piros pirula között, hogy melyiket lője ki az ellenségére. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3923 Dátum: 2012. október 27. - 20:33:49 »
 :lol: Ja, aztán a Fekete Macskával kipróbálja, hogy milyen mély a nyúl ürege, mi? :hehe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3924 Dátum: 2012. október 27. - 21:05:17 »
De őszintén szólva ennyi erővel rendes töltényövet is csinálhatnának, piros színűre festve, az legalább javítana a ruha alhasi kinézetén. A patronok méretéhez is passzolna, plusz elférne bele pl. a nyomkövető, esetleg még egy kis póklámpa is, vagy egy kis méretű fényképezőgép.
Ilyesmi ? 1 2 3
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3925 Dátum: 2012. október 27. - 21:17:54 »
De őszintén szólva ennyi erővel rendes töltényövet is csinálhatnának, piros színűre festve, az legalább javítana a ruha alhasi kinézetén. A patronok méretéhez is passzolna, plusz elférne bele pl. a nyomkövető, esetleg még egy kis póklámpa is, vagy egy kis méretű fényképezőgép.
Ilyesmi ? 1 2 3

Jézusatyaúristen! Ez nagyon gáz. De ez a tapadókorongos sportcipő stílus sem nyerte el a tetszésem...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3926 Dátum: 2012. október 27. - 21:34:54 »
Ilyesmi ?
Ja, valami hasonlóra gondoltam, hallottam én is, hogy a játékban megcsinálták. Mondjuk az az érdekes, hogy ha a játékban van öve, akkor lehet, hogy a filmben is terveztek neki eredetileg?
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 27. - 21:36:53 írta Tom Fireheart »

Mero

• Thanos
« Válasz #3927 Dátum: 2012. október 27. - 21:45:58 »
Ilyesmi ?
Ja, valami hasonlóra gondoltam, hallottam én is, hogy a játékban megcsinálták. Mondjuk az az érdekes, hogy ha a játékban van öve, akkor lehet, hogy a filmben is terveztek neki eredetileg?
Igen,valószínűleg.
Jézusatyaúristen! Ez nagyon gáz. De ez a tapadókorongos sportcipő stílus sem nyerte el a tetszésem...
Que ?   :headscratch:  Ez a filmes ruci.  :roll:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3928 Dátum: 2012. október 28. - 00:14:44 »
Nem tudom minek kell ennyire cifrázni, a klasszikus képregénybeli ruha a legjobb, egyszerű, letisztul, szép, semmi szükség a sok csicsás göncre. A Raimi féle ruha az nagyjából oké, leszámítva a jelet a háton, és a kis szemeket.
Tejet kérek! Csokisat!

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3929 Dátum: 2012. október 28. - 06:59:49 »
Que ?   :headscratch:  Ez a filmes ruci.  :roll:

Tudom. Pontosan ezt mondom. Nem nyerte el a tetszésem. 
De a filmben nem volt öve, aminél gázosabb dolog nincs. Pókember külső szerszámövvel... :yucky:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3930 Dátum: 2012. október 28. - 13:39:19 »
Még nem láttam az új filmet, ott hol tartja a patronjait, egyáltalán vannak neki? :D

Mero

• Thanos
« Válasz #3931 Dátum: 2012. október 28. - 14:43:31 »
Van neki,de hogy hol tartja ? Passz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3932 Dátum: 2012. október 28. - 20:26:23 »
A 2. részre csinálhatnának egy övet, nem kéne annak kívül lenni, meg lehetne oldani úgy is mint a képregényben.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3933 Dátum: 2012. október 28. - 21:08:32 »
Elnézve ezeket a hálóvető terveket rögtön az jut eszembe hogy ez filmvásznon mennyire macerásan működik! Túl sok kérdést vet fel és egyébként is milyen dolog már hogy egy PÓKEMBER műhálót használ? Ha sima szervesre váltanának sokkal természetesebb lenne és nem kéne megmagyarázni a szerkezet működési elvét és azt vajon Peter honnan szüli bele a patronokat?  :hehe:

Mero

• Thanos
« Válasz #3934 Dátum: 2012. október 28. - 21:18:23 »
vajon Peter honnan szüli bele a patronokat?  :hehe:
Az meg volt magyarázva. Oscorp.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3935 Dátum: 2012. október 28. - 21:43:58 »
Elnézve ezeket a hálóvető terveket rögtön az jut eszembe hogy ez filmvásznon mennyire macerásan működik! Túl sok kérdést vet fel és egyébként is milyen dolog már hogy egy PÓKEMBER műhálót használ? Ha sima szervesre váltanának sokkal természetesebb lenne és nem kéne megmagyarázni a szerkezet működési elvét és azt vajon Peter honnan szüli bele a patronokat?  :hehe:
Eretnek! :hehe:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3936 Dátum: 2012. október 29. - 08:59:55 »
Ilyesmi ? 1 2 3

Pont ezt akartam írni, hogy a játékban megcsinálták, pont  ugyanazon módon tölti be az új patron, ahogy azon a képen van.  Tehát, így le tolja az öv mellett a kezeit, mintha lehúzná a nadrágját, és valahogy úgy tölti be az újakat. Amúgy maga a játék, szerintem szuper lett.
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3937 Dátum: 2012. október 29. - 09:00:58 »
De az már nem, hogy miért nem fogyott ki egész végig a háló a patronokból.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3938 Dátum: 2012. október 29. - 09:15:42 »

Láttam én is a filmet szóval ezt tudtam,de bárki bármit mond akkor is gáz! Főleg hogy így oldották meg. Ennek az egész kütyünek tán annyi értelme volna hogy fokozza a drámai hatást mikor pl kifogy a cucc és Pókunk épp zuhan lefelé egy magas felhőkarcolóról  :spidey:
Eddig csak a mozis változatot láttam és vagy én voltam figyelmetlen,de a hálópatron eredete nálam kimaradt!

venom75

• Pókfej
« Válasz #3939 Dátum: 2012. október 29. - 15:01:18 »
A patronok meg vannak mutatva a filmben és az is el van mondva , hogy kb hány métert tartalmaznak.