0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A hálóvetőknél inkább az alkarba beépített változatra szavaznék.De hogy oldja meg az adagolást ? Vagy az szabadon látható/hozzáférhető lenne ? És miért van egy kék meg egy piros színű kapszula?
De őszintén szólva ennyi erővel rendes töltényövet is csinálhatnának, piros színűre festve, az legalább javítana a ruha alhasi kinézetén. A patronok méretéhez is passzolna, plusz elférne bele pl. a nyomkövető, esetleg még egy kis póklámpa is, vagy egy kis méretű fényképezőgép.
Idézetet írta: Tom Fireheart - 2012. október 27. - 20:09:38De őszintén szólva ennyi erővel rendes töltényövet is csinálhatnának, piros színűre festve, az legalább javítana a ruha alhasi kinézetén. A patronok méretéhez is passzolna, plusz elférne bele pl. a nyomkövető, esetleg még egy kis póklámpa is, vagy egy kis méretű fényképezőgép.Ilyesmi ? 1 2 3
Ilyesmi ?
Idézetet írta: Mero - 2012. október 27. - 21:05:17Ilyesmi ?Ja, valami hasonlóra gondoltam, hallottam én is, hogy a játékban megcsinálták. Mondjuk az az érdekes, hogy ha a játékban van öve, akkor lehet, hogy a filmben is terveztek neki eredetileg?
Jézusatyaúristen! Ez nagyon gáz. De ez a tapadókorongos sportcipő stílus sem nyerte el a tetszésem...
Idézetet írta: Kit Walker - 2012. október 27. - 21:17:54Jézusatyaúristen! Ez nagyon gáz. De ez a tapadókorongos sportcipő stílus sem nyerte el a tetszésem...Que ? Ez a filmes ruci.
vajon Peter honnan szüli bele a patronokat?
Elnézve ezeket a hálóvető terveket rögtön az jut eszembe hogy ez filmvásznon mennyire macerásan működik! Túl sok kérdést vet fel és egyébként is milyen dolog már hogy egy PÓKEMBER műhálót használ? Ha sima szervesre váltanának sokkal természetesebb lenne és nem kéne megmagyarázni a szerkezet működési elvét és azt vajon Peter honnan szüli bele a patronokat?
Idézetet írta: Mr.Sinister - 2012. október 28. - 21:08:32 vajon Peter honnan szüli bele a patronokat? Az meg volt magyarázva. Oscorp.