Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939532 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #3980 Dátum: 2012. november 03. - 21:41:09 »
Totálisan átérzem ezt a gondolatot, hogy hozzanak létre új karaktereket, de, a többség, az ikonikus karakterek abban az időben születtek, csupán ezért mondtam, amit.

Miért? A mai sminkesek már nagyon profi technikákkal dolgoznak. Pl. Tom Cruise-t is milyen állat jól elváltoztatták a Trópusi viharban, fel sem ismertem. :lol:

Arra értettem, hogy nagyon nagy politikai vitát hozott volna magával egy fekete színész besminkelése, mégha a legjobb szándékkal is tették volna.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3981 Dátum: 2012. november 03. - 21:47:27 »
Arra értettem, hogy nagyon nagy politikai vitát hozott volna magával egy fekete színész besminkelése, mégha a legjobb szándékkal is tették volna.
Ja neeem, nem úgy értettem. Hanem úgy, hogy fehér színészt választottak volna és sminkeltek volna ki. Akkor nem lett volna szükség Duncanre, mert a jelmezzel és sminkkel érték volna el, hogy a Vezér nagydarab és dagi legyen.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3982 Dátum: 2012. november 04. - 09:53:45 »
Népszerűtlen leszek, ha azt mondom, hogy térjenek vissza a klasszikus kinézetre? :) Nem kéne sokat változtatni hozzá, csak a kesztyűket, csizmát, illetve az alhasi részt. Valamint a tréninggatyós piros csíkot radírozzák le a combjáról, és kész is.
Mondjuk nekem ez a nagyon elnyújtott pók-szimbólum se tetszik annyira, de egye fene...

Erre szerintem se sok esély van, szerintem kisebb átalakításokra kell gondolni, mint annak idején, a Pók2-ben. Volt ugye az Íg készült kis film, még az RTL-en, abban volt szó, hogy pár dolgot ott is megváltoztattak, az első részben használthoz képest. Bár, amit én belevennék, az az, hogy legyen vízálló az a hálóvető, mert az első részben nagyon megszívta a csatornában való lubickálásban.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3983 Dátum: 2012. november 04. - 10:24:10 »
szerintem kisebb átalakításokra kell gondolni, mint annak idején, a Pók2-ben.
Ez nekem is eszembe jutott, de ha így lesz, azzal nem sokra megyünk. :drying:

Idézet
legyen vízálló az a hálóvető, mert az első részben nagyon megszívta a csatornában való lubickálásban.
Miért? Nem volt semmi utalás arra, hogy ott tönkrement volna. Csak a víz alatt nem tud hálót szőni.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3984 Dátum: 2012. november 04. - 10:33:59 »
Mégsem egy vízipók.. :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3985 Dátum: 2012. november 04. - 11:50:04 »
Képregényben se tud... :headscratch:

Hát ha kapott kritikát, akkor az a ruha volt, szval hátha megfogadták ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3986 Dátum: 2012. november 04. - 12:39:39 »
A ruhát a pusztító tűzbe kell dobni :hehe:
Mindenki emlékezetéből ki kell törölni a netről mindenhonnan.Az új részhez meg fel kell venni John Romita Sr.-t hogy figyelje a jelmeztervezőt, nehogy baromságot csináljon :hehe: :hehe:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3987 Dátum: 2012. november 04. - 13:36:32 »
Nekem tetszett a ruha.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3988 Dátum: 2012. november 04. - 13:52:13 »
Hát nekem nem annyira :roll:
A Raimi trilógiában jobb volt a ruha...szerintem persze mindenkinek más a véleménye ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3989 Dátum: 2012. november 04. - 14:11:43 »
A Raimi trilógiás sem volt tökéletes egy cseppet sem! Kinek jutott eszébe az ezüstösen csillogó hálóminta a ruhán? Egy jó része volt a göncnek az pedig a jelmez hátulján lévő pókminta,de azt meg a sok hárdkór pókfan lehurrogta pedig klasszisokkal jobb annál a hagyományos töpörödött nyolclábú izénél  :stupid:
Én se voltam túlzottan elragadtatva ettől a mostani rucitól,de még mindig vagányabb mint az az elképzelés hogy az original ruhát egy az egyben átültessék a vászonra!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3990 Dátum: 2012. november 04. - 14:19:10 »

Nehogy már a csizmás, műanyag díszitéses, egérarcú kosztüm a Raimi filmekből toppolná ezt...  :roll:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3991 Dátum: 2012. november 04. - 14:27:08 »
Újabb vázlatok:

Én már úgy vagyok vele mindegy, csak a piros-kék összetétel maradjon meg!

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3992 Dátum: 2012. november 04. - 14:51:34 »
Ezek a Concept Art-osok láttak már életükben amúgy egy képregénybeli Apókát is?  :uhoh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3993 Dátum: 2012. november 04. - 14:54:14 »
A filmes konceptesek csak az alapokat ismerik, hogy nagyjából hogy néz ki a figura. A filmesek általában csak az előző filmek vázlatait és a kész öltözetet veszik alapul, azt dolgozzák "fejlesztik" aztán tovább! Jó példa erre Batman ruhái az eddigi filmekben! ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3994 Dátum: 2012. november 04. - 15:00:44 »
Kicsit utána járhatnának az eredeti rajzolt ruháknak is, ha már képregényfilmekről van szó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3995 Dátum: 2012. november 04. - 15:12:49 »
Általában direkt nem teszik, hagyják szárnyalni a saját kreativitásukat! Ezért markolják fel a gázsit, az más kérdés hogy a végeredmény nem tetszik a képregényrajongóknak! :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3996 Dátum: 2012. november 04. - 15:14:10 »
Nem mondom, hogy a Raimi trilógia tökéletes, mert nem az ;D nekem se tetszett a fényes háló minta de mindent együttvéve jobb volt a ruha mint a mostani filmben ;) szerintem

Az, hogy a tervezőnek, meg a szereplőnek odaadhatnák a képregényeket azzal egyetértek.
Pl Nolan A sötét lovag forgatásánál Heath Ledger kezébe nyomta a Killing Joke-ot meg a Long Halloween-t, hogy olvasgassa ;D
És Ledger azt nyilatkozta, hogy sokat segített neki a képregény, és tetszett is neki ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3997 Dátum: 2012. november 04. - 15:56:51 »
MI mást mondott volna ;D

(egyedül akinél eddig elhittem ezt a "PR" szöveget, hogy mennyire tetszett neki a képregény, az Hugh, mert ha nem jött volna be, nem ragaszkodna annyira Loghoz, és nem bújna a bőrébe már 5. alkalommal)
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 04. - 15:58:31 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3998 Dátum: 2012. november 04. - 16:09:31 »
Jól van na ;D Azt gondolom hallottátok, hogy napokra bezárkózott a szobájába, hogy gyakorolja a beszédet, a testtartást meg a járást ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #3999 Dátum: 2012. november 04. - 17:52:48 »
Haggyuk má a ruháját, minden szuperhősnek újítanak a ruháján. Amúgy nem értem hogy sokaknak miért gond az, hogy egy képregényfilm nem teljesen képregényhűűűűű....(ÉS EZ NEM CÉLZÁS!!) Most képzeljük el, milyen eszméletlen béna lenne pl. egy pókember film, úgy hogy teljesen egy képregényfüzet alapján csinálnák, úgy hogy az lenne a forgatókönyv.. Teljesen tudnánk, hogy mi fog következni, semmi új nem lenne benne, Giccses lenne, az imdb-n egy pontnál nem kapna többet, és mivel a két műfaj nagyban különbözik, elfogadhatatlan lenne. Nem elviselhető egy filmben ugyanaz mint ami egy képregényben, elég ha nagyvonalakban megtartják az eredeti sztorit. (SAJÁT VÉLEMÉNY  :o)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"