Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940033 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #4000 Dátum: 2012. november 04. - 18:11:35 »
Ezzel szerintem mind egyetértünk  ;) És biztos vagyok benne hogy senki sem azt akarja hogy egy adott képregény összes kockája pontosan át legyen ültetve a mozivászonra. Nem! Ha magamból indulok ki én csupán egy jó forgatókönyvet óhajtok na és  elvárom a színészektől hogy odategyék magukat. Meg persze a CGI effektek is számítanak ebben a műfajban,de ugye ez itt alap.
Szóval felőlem hozzányúlhatnak az alapanyaghoz hol szerényen, hol pedig durvábban csak a végén jól mutasson mindkét változat!
Imádom az alternatív dimenziók történeteit amolyan mi lett volna ha jellegű az egész, és a filmes univerzum is lehetne ilyen csak itt sok-sok pénzről van szó és nem pedig a kreativitásról :roll:
Az ilyenek miatt lett sz@r film a Wolverine Origins is...

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4001 Dátum: 2012. november 04. - 18:15:29 »
Ezzel én is egyetértek ;)
De most komolyan ne vedd bántásnak ;) a képregényfilmet azért hívják képregényfilmnek, mert egy képregény szereplőjének történetét filmesítik meg.
És a ruha fontos atributuma egy szuperhősnek, mint a képességei ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4002 Dátum: 2012. november 04. - 18:25:27 »
Ezzel szerintem mind egyetértünk  ;) És biztos vagyok benne hogy senki sem azt akarja hogy egy adott képregény összes kockája pontosan át legyen ültetve a mozivászonra. Nem! Ha magamból indulok ki én csupán egy jó forgatókönyvet óhajtok na és  elvárom a színészektől hogy odategyék magukat. Meg persze a CGI effektek is számítanak ebben a műfajban,de ugye ez itt alap.
Szóval felőlem hozzányúlhatnak az alapanyaghoz hol szerényen, hol pedig durvábban csak a végén jól mutasson mindkét változat!
Imádom az alternatív dimenziók történeteit amolyan mi lett volna ha jellegű az egész, és a filmes univerzum is lehetne ilyen csak itt sok-sok pénzről van szó és nem pedig a kreativitásról :roll:
Igen én is így gondolom, nég is rengetegen leszólják, és nem a fórumra gondolok csak, hanem sok külföldi portálra, vagy akár a póki facebook oldalára is. De ugye nem azt akarod mondani h Andrew és Emma rossz színészek voltak?! Az új Wolverine viszont jó lesz érzem a hangulatán hogy megtartják a képregénystílust..mmmm.. :)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4003 Dátum: 2012. november 04. - 18:36:16 »
Ezzel én is egyetértek ;)
De most komolyan ne vedd bántásnak ;) a képregényfilmet azért hívják képregényfilmnek, mert egy képregény szereplőjének történetét filmesítik meg.
És a ruha fontos atributuma egy szuperhősnek, mint a képességei ;)
Oké. Sztem itt megint az jön hogy ízlések és pofonok. Amm ezt csekkoljátok:

Hát nem hasonlít? Amm, Comicboy mért nem írsz soha vissza facen? :D
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4004 Dátum: 2012. november 04. - 18:56:23 »
Írtál facen :headscratch:
Bocs nem vagyok fent olyan sokszor többet vagyok itt a fórumon ;D
És ez a ruha szerintem még mindig gáz  :hehe:

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4005 Dátum: 2012. november 04. - 19:01:00 »
Hát jó, de képregényben van, nem egy ruhatervező füzetében.. ( Juhú már Gibbon vagyok! ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4006 Dátum: 2012. november 04. - 19:09:22 »
Akkor se tetszik ;D
A klasszikus ruha a jó ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4007 Dátum: 2012. november 04. - 19:19:39 »
Persze, hogy a filmnek nem kell teljesen képregényhűnek lennie, nem is ezt várjuk el, mindenki tudja, hogy kompromisszumok kellenek. A ruhával sem az a baj, hogy változtattak, hanem az, hogy rossz irányba mentek el, konkrétan ronda lett az összkép.  De ahogy fentebb leírtam, csak pár dolgot kéne megváltoztatni rajta, és részemről máris elfogadható lenne. ;) Amúgy meg van olyan, hogy valamit már elsőre olyan jól sikerül megalkotni, hogy időtállónak bizonyul. Szerintem a képregényes pókruha is ilyen, nem véletlen, hogy mindig visszatértek hozzá a képregényben is. Van, amikor nem érdemes eltérni a jól bevált recepttől.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4008 Dátum: 2012. november 04. - 19:24:13 »
Persze, hogy a filmnek nem kell teljesen képregényhűnek lennie, nem is ezt várjuk el, mindenki tudja, hogy kompromisszumok kellenek. A ruhával sem az a baj, hogy változtattak, hanem az, hogy rossz irányba mentek el, konkrétan ronda lett az összkép.  De ahogy fentebb leírtam, csak pár dolgot kéne megváltoztatni rajta, és részemről máris elfogadható lenne. ;) Amúgy meg van olyan, hogy valamit már elsőre olyan jól sikerül megalkotni, hogy időtállónak bizonyul. Szerintem a képregényes pókruha is ilyen, nem véletlen, hogy mindig visszatértek hozzá a képregényben is. Van, amikor nem érdemes eltérni a jól bevált recepttől.

Na, végre pont erre gondoltam ;) ;D

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4009 Dátum: 2012. november 04. - 19:55:23 »
Igaz... Bár sztem a vaspókruha is zseniális, meg a szimbiótás. De nem mondhatjátok hogy a filmben olyan nagyon eltértek volna az eredetitől.. Kicsit több volt benne a kék és ennyi. Sztem azért is volt jobb itt a ruhája mint a régi trilogiában, mert ott meg elrontották a ruhán a kéket. Olyannyira sötét mármár fekete szín volt. Nameg Tobey testalkata is rontotta az összképet... :P

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4010 Dátum: 2012. november 04. - 19:59:11 »
Mert Andrew egy testépítő volt :hehe: :hehe:
A vaspók ruha jól nézne ki a vásznon ;)
A klasszikus a legjobb :webing:

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4011 Dátum: 2012. november 04. - 20:08:55 »
Mert Andrew egy testépítő volt :hehe: :hehe:
A vaspók ruha jól nézne ki a vásznon ;)
A klasszikus a legjobb :webing:
Nem volt az testépítő. Épp csak elég izmos. Amúgy a nyurga teste nagyon illett a szerephez! Hosszú, vékony, izmos. Ez a póktest :D amm Tobeynak még az arca sem hasonlított peteréhez.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4012 Dátum: 2012. november 04. - 20:27:09 »
Szerintem az elég kreatív v jó ötlet, hogy vmi titkot találtak ki peter apjáról. Én vmi nagy meglepetésre számítok.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4013 Dátum: 2012. november 04. - 20:29:18 »
Amúgy nem értem hogy sokaknak miért gond az, hogy egy képregényfilm nem teljesen képregényhűűűűű....(ÉS EZ NEM CÉLZÁS!!) Most képzeljük el, milyen eszméletlen béna lenne pl. egy pókember film, úgy hogy teljesen egy képregényfüzet alapján csinálnák, úgy hogy az lenne a forgatókönyv.. Teljesen tudnánk, hogy mi fog következni, semmi új nem lenne benne, Giccses lenne, az imdb-n egy pontnál nem kapna többet, és mivel a két műfaj nagyban különbözik, elfogadhatatlan lenne. Nem elviselhető egy filmben ugyanaz mint ami egy képregényben, elég ha nagyvonalakban megtartják az eredeti sztorit. (SAJÁT VÉLEMÉNY  :o)
Mi van a Watchmen-el és a 300- al? Azok szinte panelről filmkockára megegyeznek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4014 Dátum: 2012. november 04. - 20:46:25 »
Kani, nekem is ugyanez jutott eszembe. Vagy a sin City, vagy jópár nagyon hű regény adaptáció (pl. a Frank Darabont filmek). Persze egy sorozatról más filmet csinálni, mint egy adott műről, így egy pókember esetében nyílván sok sztoriból szemezgetve raknak össze egyet. Ezekkel csak azt akarom mondani, hogy a sokszor hangoztatott "unalmas lenne, ha mindig tudnád mi történik" hozzáállás rám nem igaz. Sőt pokolian jól szórakozok a beavatottak lelkesedésével ilyenkor.
Legutóbb pont a johnny Dep féle Titkos ablakkal voltam így, ami a végén egy nagy meglepetést leszámítva (de ez is nyíltan utalt a regényre) végig követte a regényt, és tetszett.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4015 Dátum: 2012. november 04. - 20:49:14 »
Nekem egyedül Póki ruhájával van bajom :) Persze tudom, hogy kb lehetetlen visszahozni a képregénybéli ruhát. Max ha full számítógépes lenne.
Mondjuk olyankor tetszett mikor számítógéppel volt odatéve a figura, bár az sem javított a ruha festésén.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4016 Dátum: 2012. november 04. - 20:50:13 »
Nem tom, szerintem nekem úgy unalmasabb lenne. De ott volt a kommentem végén hogy (SAJÁT VÉLEMÉNY) ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4017 Dátum: 2012. november 04. - 20:58:50 »
Kani, nekem is ugyanez jutott eszembe. Vagy a sin City, vagy jópár nagyon hű regény adaptáció (pl. a Frank Darabont filmek). Persze egy sorozatról más filmet csinálni, mint egy adott műről, így egy pókember esetében nyílván sok sztoriból szemezgetve raknak össze egyet. Ezekkel csak azt akarom mondani, hogy a sokszor hangoztatott "unalmas lenne, ha mindig tudnád mi történik" hozzáállás rám nem igaz. Sőt pokolian jól szórakozok a beavatottak lelkesedésével ilyenkor.
Legutóbb pont a johnny Dep féle Titkos ablakkal voltam így, ami a végén egy nagy meglepetést leszámítva (de ez is nyíltan utalt a regényre) végig követte a regényt, és tetszett.
Yep! A Pókember egy figura, míg a 300, vagy a Watchmen maga a történet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4018 Dátum: 2012. november 04. - 21:02:41 »
Én elhiszem Ryan Reynoldsnak is azok után, hogy már a harmadik képregényhőst játssza el. :) Vagy Nicky Cage-nek, a Szellemlovas tetkója és a neve után.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4019 Dátum: 2012. november 04. - 21:14:30 »
Ki az közületek aki szokott képregényt írni vagy vmilyen sztorit kitalálni? Én szeretek fantáziálni, de inkább filmes sztorikon szoktam gondolkozni...