Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940926 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4020 Dátum: 2012. november 04. - 21:37:27 »
Pádi, VTomi, Kanaszta, és én írunk, és rajzolunk, Kaine csak ír. Nekünk már több munkánk meg is jelent. Ha valakit kihagytam, bocsi.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 04. - 21:39:52 írta Todd »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4021 Dátum: 2012. november 04. - 21:47:32 »
WOW! Muti Muti Muti! (Linket vagy vmit ha tudtok küldjetek lécci!)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4022 Dátum: 2012. november 04. - 21:49:25 »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4023 Dátum: 2012. november 04. - 21:51:51 »
:D Komolyak vagytok! Gondolom hosszú út vezetett idáig...
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4024 Dátum: 2012. november 04. - 21:56:55 »
Rendezvényeken rendszeresen van saját standunk, ahol árulunk. Amúgy egy régi kaine-el közös Pókos sztorink kinnt van a főoldalon is (hú, de amatőr voltam még ekkor, habár a profi szint még mindig messze van egy picit).
http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=28
Majd hamarosan jön ki egy Kanasztával, és Pádival közös sztorink, na az qrva jól fog kinézni (csak így szerényen :D).
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 04. - 21:59:38 írta Todd »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4025 Dátum: 2012. november 04. - 22:05:24 »
Nyehha! Ezt de rég láttam! Szerettem a béna kis rajzait :) Viszont a színezése borzasztó  ;D Ég és föld a mostanihoz képest  ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4026 Dátum: 2012. november 04. - 22:05:59 »
Király király király! Sajna én még csak most tanulok rajzolni, de sztorikat már írtam. Persze nagyon fárasztóak, majd megmutatom ha kirakják hálózsákon :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4027 Dátum: 2012. november 04. - 22:09:21 »
 :off:

Persze, tisztelettel.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4028 Dátum: 2012. november 04. - 22:21:12 »
Sztem jó! Az enyémeimhez képest mona lisa

Todd

• Pókfej
« Válasz #4029 Dátum: 2012. november 04. - 22:23:22 »
Mivel nem kapcsolódik a téma a Pókember filmes topichoz, ne itt beszélgessünk róla, az OFF Topicban válaszoltam neked.  ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4030 Dátum: 2012. november 04. - 22:29:49 »
Én is odamehetek?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4031 Dátum: 2012. november 04. - 22:30:47 »
Persze.  ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4032 Dátum: 2012. november 04. - 22:34:30 »
 ;D ok!

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4033 Dátum: 2012. november 05. - 06:38:06 »
szerintem kisebb átalakításokra kell gondolni, mint annak idején, a Pók2-ben.
Ez nekem is eszembe jutott, de ha így lesz, azzal nem sokra megyünk. :drying:

Idézet
legyen vízálló az a hálóvető, mert az első részben nagyon megszívta a csatornában való lubickálásban.
Miért? Nem volt semmi utalás arra, hogy ott tönkrement volna. Csak a víz alatt nem tud hálót szőni.

A háló a levegővel érintkezve szilárdul meg. A víz alatt nincs levegő, ergo...  ;D
Ez szerintem egy jó húzás volt.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #4034 Dátum: 2012. november 05. - 14:34:51 »
Nekem egyedül Póki ruhájával van bajom :) Persze tudom, hogy kb lehetetlen visszahozni a képregénybéli ruhát. Max ha full számítógépes lenne.
Mondjuk olyankor tetszett mikor számítógéppel volt odatéve a figura, bár az sem javított a ruha festésén.

Ez nem olyan biztos, ezt a ruhát pl. az 1986-os, végül meg nem csinált Pókember filmhez készítették!

Picivel sötétebb tónusokkal még akár ma is működne szerintem, ezen legalább látszik hogy ember tervezte otthon, nem pedig valami gép! ;)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4035 Dátum: 2012. november 05. - 14:56:32 »
Miért? Nem volt semmi utalás arra, hogy ott tönkrement volna. Csak a víz alatt nem tud hálót szőni.
Hát, én annak vettem, mivel amikor lőni próbált, az felvillan, majd kiadja azt a hangot, egy olyan hangot, ami egy ilyen "elektronika leáll" hang. Ha találtam volna YT-s részletet, amiben ez megvan, belinkelném.

Újabb vázlatok:

Én már úgy vagyok vele mindegy, csak a piros-kék összetétel maradjon meg!

A második kép jobban hasonlít a mostani ruhájához, de az a baj, hogy ezek a rajzok kezdenek átesni túlságosan a ló túl oldalára, és már nagyon extrém. Ha mindenképpen módosítani akarnak, inkább vegyenek vissza belőle, bár a legjobb szerintem, ha így hagyják, amúgy meg hogy mesélnék be a történetben, hogy miért szabta át a ruhát?

Mert Andrew egy testépítő volt :hehe: :hehe:
A vaspók ruha jól nézne ki a vásznon ;)
A klasszikus a legjobb :webing:

Én szívesen látnám a Vaspókot a Bosszúállók 2-ben, ha sikerül megoldaniuk, mert ott szinte adja magát, hogy legyen. Póki bekerül a csapatba, Stark meg úgyse bírja ki, hogy ne csinálja meg, mert ugye szerinte nem véd semmit se a jelenlegi ruha.

---
Más kérdés, nem tudjátok, hol lehetne olyan pólókat szerezni, amin a pók logó van csak és kizárólag? Olyanra gondolok, hogy vagy piros a teljes póló, és a Raimi-s féle póklogó van elöl, esetleg hátul meg csak a nagy pók logó, ami a ruhán is volt. De ugyanebben a koncepcióban, csak fehér, vagy fekete póló színben érdekelt lennék egy A Csodálatos Pókemberes pólóra is, csak ott az új logó lenne a pólón. Ha fehér a póló, akkor fekete jellel, ha fekete, akkor fordítva. Ilyeneket hol lehet beszerezni szerény hazánkban?
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4036 Dátum: 2012. november 05. - 15:24:10 »
A magyarázat valószínűleg Elektro lesz, megpróbálja majd hősünk valahogy szigetelnie magát az áramütések elől! :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4037 Dátum: 2012. november 05. - 15:41:09 »

Más kérdés, nem tudjátok, hol lehetne olyan pólókat szerezni, amin a pók logó van csak és kizárólag? Olyanra gondolok, hogy vagy piros a teljes póló, és a Raimi-s féle póklogó van elöl, esetleg hátul meg csak a nagy pók logó, ami a ruhán is volt. De ugyanebben a koncepcióban, csak fehér, vagy fekete póló színben érdekelt lennék egy A Csodálatos Pókemberes pólóra is, csak ott az új logó lenne a pólón. Ha fehér a póló, akkor fekete jellel, ha fekete, akkor fordítva. Ilyeneket hol lehet beszerezni szerény hazánkban?
Itthon ? Passz. Külföldön ? Inkább. Ott van gazdagon:poklogo:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4038 Dátum: 2012. november 05. - 15:44:41 »
Vagy lehet csináltatni is. amenyibe kerül egy póló, abból egvan a szitázás is talán. utána kell nézni. és olyan lesz amilyet te szeretnél.

Elektrora volt utalás a Csodálatos Pókember  filmben?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4039 Dátum: 2012. november 05. - 17:59:59 »

Itthon ? Passz. Külföldön ? Inkább. Ott van gazdagon:poklogo:

Milyen jó cuccok vannak itt. Jó lenne egy külön, évi költségvetés csak pólókra.  :lol: