Miért? Nem volt semmi utalás arra, hogy ott tönkrement volna. Csak a víz alatt nem tud hálót szőni.
Hát, én annak vettem, mivel amikor lőni próbált, az felvillan, majd kiadja azt a hangot, egy olyan hangot, ami egy ilyen "elektronika leáll" hang. Ha találtam volna YT-s részletet, amiben ez megvan, belinkelném.
Újabb vázlatok:

Én már úgy vagyok vele mindegy, csak a piros-kék összetétel maradjon meg!
A második kép jobban hasonlít a mostani ruhájához, de az a baj, hogy ezek a rajzok kezdenek átesni túlságosan a ló túl oldalára, és már nagyon extrém. Ha mindenképpen módosítani akarnak, inkább vegyenek vissza belőle, bár a legjobb szerintem, ha így hagyják, amúgy meg hogy mesélnék be a történetben, hogy miért szabta át a ruhát?
Mert Andrew egy testépítő volt

A vaspók ruha jól nézne ki a vásznon 
A klasszikus a legjobb 
Én szívesen látnám a Vaspókot a Bosszúállók 2-ben, ha sikerül megoldaniuk, mert ott szinte adja magát, hogy legyen. Póki bekerül a csapatba, Stark meg úgyse bírja ki, hogy ne csinálja meg, mert ugye szerinte nem véd semmit se a jelenlegi ruha.
---
Más kérdés, nem tudjátok, hol lehetne olyan pólókat szerezni, amin a pók logó van csak és kizárólag? Olyanra gondolok, hogy vagy piros a teljes póló, és a Raimi-s féle póklogó van elöl, esetleg hátul meg csak a nagy pók logó, ami a ruhán is volt. De ugyanebben a koncepcióban, csak fehér, vagy fekete póló színben érdekelt lennék egy A Csodálatos Pókemberes pólóra is, csak ott az új logó lenne a pólón. Ha fehér a póló, akkor fekete jellel, ha fekete, akkor fordítva. Ilyeneket hol lehet beszerezni szerény hazánkban?