Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:Pókember
« Válasz #4060 Dátum: 2012. november 06. - 22:04:38 »
Pont ez az, hogy mindenki örült, hogy láthatja Pókembert a vásznon és ezért a filmek sok hibáját elnézték az emberek.
Lehet. De inkább elnéztem pár hibával, de legalább láthattam. Szerintem ha arra várnánk, hogy egy olyan tökéletes filmet készítsenek, ami mindenki számára megfelel, soha nem készítenének filmet. Ez kicsit sarkított dolog, de van aki a 60-as, van aki a 70-es...stb Pókembereket szereti. Mindenkinek vannak kedvenc színészei... Szóval tökéletes film soha nem lesz (szerintem!).

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4061 Dátum: 2012. november 06. - 22:13:29 »
Szegény trilógiát mindenki szídja. Annak idején én nagyon örültem, hogy van Pókember film. Sőt, mentünk a 2. és 3. részekre is, és minden részt többször megnéztünk. Igazából, szerintem mindenki örült, mert végre filmen láttuk a hálószövőt. Most meg mindenki lehúzza. Nem értem... A színészeket is lehúzzák, holott ők csak a rendező igényei szerint megálmodott karaktereket játszák el.

Na, azért nekem nagy favoritom a Raimis trilógia, így azért a mindenki jelző nem helyes. A kialakult véleményem az, hogy ezt is lehetett volna folytatni simán, ha elfogadnak végre egy forgatókönyvet, de nem így lett, és én úgy látom, hogy az új filmmel rosszúl nem jártunk. Más, az kétségtelen, de egyáltalán nem gáz. Az én szememben a régi sem az, és lehet, hogy jól is jártunk az újjal, mert így egy alapos átdolgozáson ment át, mint nézőpontban, mint időben. Persze, nekem az lenne a legjobb, ha a régit is folytatnák, hiszen kíváncsi lettem volna, hogy a Pók4-5-ben mit hoztak volna ki. Plusz, az is zavar engem, hogy a 3. rész nem lezárósan ért véget, ellenben a Nolan-Batmannal.

Lehet. De inkább elnéztem pár hibával, de legalább láthattam. Szerintem ha arra várnánk, hogy egy olyan tökéletes filmet készítsenek, ami mindenki számára megfelel, soha nem készítenének filmet. Ez kicsit sarkított dolog, de van aki a 60-as, van aki a 70-es...stb Pókembereket szereti. Mindenkinek vannak kedvenc színészei... Szóval tökéletes film soha nem lesz (szerintem!).

Ez így van, nehéz olyan Pókfilmet csinálni, ami mindenkinek teljesen bejönne. De én úgy érzem, hogy már elfogadtam, mint annak idején a régi göncöt, ebben is megláttam a szépet.
Szerintem, amúgy pont ezért van az, hogy kicsit keverék az egész, sose lehet kitalálni, vagy rámondani egy filmre, hogy ez teljesen, mondjuk a 60-as évekbeli, mert van, ami mondjuk a 80-ból való, vagy abban jelent meg.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 06. - 22:16:45 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4062 Dátum: 2012. november 06. - 22:16:21 »
Pont ez az, hogy mindenki örült, hogy láthatja Pókembert a vásznon és ezért a filmek sok hibáját elnézték az emberek.
Még szép hogy nem lesz! Semmi sem tökéletes!
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4063 Dátum: 2012. november 06. - 22:19:16 »
Mintha én mondtam volna.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4064 Dátum: 2012. november 06. - 22:21:12 »
:D Ezt màr beszéltük facen, nem? :D
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4065 Dátum: 2012. november 06. - 22:22:58 »
Köszi SD. Akkor most pontosítok: majdnem mindenki. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4066 Dátum: 2012. november 06. - 22:27:12 »
Éppen most néztem meg a régi trilógiát és tök jó. Mai szemmel is teljesen élvezhető. Még mindig nagyon tetszik. Igen, a 3-as is, még ha abban van két nagy marhaság is (Venom és emo), a többi része simán kárpótol érte.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4067 Dátum: 2012. november 06. - 22:27:50 »
:D Én azt nem értem ha vkinek jobban tetszik a régi mint ez..

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4068 Dátum: 2012. november 06. - 22:29:13 »
Éppen most néztem meg a régi trilógiát és tök jó. Mai szemmel is teljesen élvezhető. Még mindig nagyon tetszik. Igen, a 3-as is, még ha abban van két nagy marhaság is (Venom és emo), a többi része simán kárpótol érte.
A 3-ba én csak a végső harcot néztem meg többször is, komolyan más nem tetszett..

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4069 Dátum: 2012. november 06. - 22:30:26 »
Én a végső harcra már annyira leépültem agyileg, hogy már az se érdekelt, csak arra gondoltam, hogy gyorsan jussak ki a moziból.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4070 Dátum: 2012. november 06. - 22:30:34 »
Én az emo-s részen szétröhögtem magam :) A trilógia meg 4 dobozban van meg. (1; 2; 2.1; 3)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4071 Dátum: 2012. november 06. - 22:32:48 »
Az emos részen én a fejemet fogtam a moziban és mondogattam, hogy ezt nem hiszem el. Mondom ennél már nincs lejjebb. Naiv voltam mert jött Venom.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4072 Dátum: 2012. november 06. - 22:32:58 »
Én csak kínomban. Anyukám vasalás közbe nézte s mondta h h lehet ilyen baromságot kitalálni, pedig ő sose olvasott egy képregényt sem :)
Juhú Tarantula vagyok! Egyik kedvencem!
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 06. - 22:43:09 írta Sullkrisz »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4073 Dátum: 2012. november 06. - 22:45:58 »
Tényleg, öregem! A Tarantula eszméletlen jo lenne filmben!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4074 Dátum: 2012. november 07. - 11:45:13 »
Sullkrisz, 2 dolog: az egyik, hogy van szerkesztés gomb, használd. Ne írj a saját szöveged után megint (ha csak nem telt el közben mondjuk egy nap).
A másik, hogy ez fórum, nem chat. Nem gond, ha néha pár szavas hozzászólásokat is írsz, de ne azzal legyen tele a fórum, jó? Köszi.  ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4075 Dátum: 2012. november 07. - 16:26:47 »
Én az emo-s részen szétröhögtem magam :) A trilógia meg 4 dobozban van meg. (1; 2; 2.1; 3)

Nekem 6. Most tervezem a 7.-et. Komolyan néha megijedek magamtól... :stupid:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4076 Dátum: 2012. november 07. - 16:56:32 »
A 3. Pók.-ban egyetlen egy kiemelkedő jelenet van, márpedig az a Homokember "képződése". Eszméletlen szépen megoldotta az öreg róka Raimi, szinte nem is hittem, hogy egy filmet nézek.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4077 Dátum: 2012. november 07. - 17:00:47 »
Az nagyon jó jelenet. Homokember karaktere nekem akkor ment gallyra mikor Raimi kitalálta, hogy megölte Ben bácsit.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4078 Dátum: 2012. november 07. - 17:02:27 »
Sullkrisz, 2 dolog: az egyik, hogy van szerkesztés gomb, használd. Ne írj a saját szöveged után megint (ha csak nem telt el közben mondjuk egy nap).
A másik, hogy ez fórum, nem chat. Nem gond, ha néha pár szavas hozzászólásokat is írsz, de ne azzal legyen tele a fórum, jó? Köszi.  ;)
Értettem!  :smsorry: Amúgy nem állt szándékomben csetelésre használni! A rövid kommenteimnek meg az az oka hogy a wifink nem túl erős, és telefonról szoktam írni legtöbbször, és 2 soros szöveget már szinte képtelen elküldeni! :(

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4079 Dátum: 2012. november 07. - 17:39:19 »
:D Én azt nem értem ha vkinek jobban tetszik a régi mint ez..

Erre én meg azt tudom mondani, hogy lehet az, hogy valakinek jobban tetszik a mostani mint a régi :headscratch:
A 3-at nagyon elszúrták ez tényleg igaz ;)
Nekem a 2. tetszett a legjobban annak igazi Pókos hangulata van ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 07. - 17:48:50 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."