Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948917 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #4200 Dátum: 2012. november 14. - 20:26:21 »
Februárban kezdik a forgatást. Biztos lesznek lesifotók. Jó lenne, ha Electro eredeti jelmezét átalakítanák kicsit és már alkalmazható filmre. Én csak az ultimate manótól rettegek. :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4201 Dátum: 2012. november 15. - 01:37:55 »
Nem hiszem, hogy ő lesz Norman. A stáblistás jelenetben szőke volt.

Rhys Ifans azt nyilatkozta, hogy az biztosan nem Osborn volt, viszont őt képviselte.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4202 Dátum: 2012. november 15. - 08:58:44 »
Ha tényleg Electro volt a cellában, akkor Jamie Foxx nem játszatja. Nem kicsit lenne furcsa.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4203 Dátum: 2012. november 15. - 12:27:05 »
Ha tényleg Electro volt a cellában, akkor Jamie Foxx nem játszatja. Nem kicsit lenne furcsa.

Electro se lehetett, Jamie Foxx miatt. Szóval jó a logikád, csak fordítva: Foxx már biztos.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4204 Dátum: 2012. november 15. - 19:10:53 »
Ez Marc Webb profilfotója twitteren. Jelenthet vmit...

« Utoljára szerkesztve: 2012. november 17. - 23:14:51 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4205 Dátum: 2012. november 15. - 19:50:08 »
Ennyit még simán elbír a film, hogy ott szőke volt a második részben meg már barna, vagy épp színesbőrű.
Batman ban is néger volt H.Dent.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4206 Dátum: 2012. november 15. - 20:03:16 »
Ennyit még simán elbír a film, hogy ott szőke volt a második részben meg már barna, vagy épp színesbőrű.
Batman ban is néger volt H.Dent.

Igen, de ott rendezöcsere történt. Itt meg nem lenne semmi értelme annak a jelenetnek, ha egy ilyen váltás történne a második filmben. Ugyanazok készítik. Minek tették volna oda a végére bónusz jelenetben(!) Electrot, ha tudták, hogy mással fogják eljátszatni a folytatásban?
100%, hogy nem Electro és nem Norman.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4207 Dátum: 2012. november 15. - 20:21:03 »
Így van, a szérián belül következetesnek kell lenni. Nem lehetett Electro az első rész végén, ha a második részben Electro színesbőrű lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4208 Dátum: 2012. november 15. - 21:31:08 »
Krizli itt is rendező csere van kilátásban, már egy ideje. Amúgy meg ami a filmben nem lett kimondva, vagy nem lett megmutatva, azt bármikor át lehet írni. Azt is ami igen, csak az már tényleg pofátlanság.
A film végén volt egy rejtélyes forma a cellában, ő lényegében bárki lehet. Akár Norman, szőke parókában, vagy akár a feka elektró maszkban, de akár még MJ férfinak öltözve is, vagy valaki tök random karakter. Az is lehet, hogy nem is fognak semmilyen szinten visszautalni rá, de abból bármit kihozhatnak, és ugyanannak az ellentétét is.

Raisu

• Traveller
« Válasz #4209 Dátum: 2012. november 15. - 21:47:59 »
Én igazából mindig is azt hittem, hogy Connors is tudathasadásos, és odahallucinálta a másik énjét a cellába. Annyira szürreális, hogy bárkit is beengednek egy olyan rabhoz, aki pár órával korábban még egy hatalmas zöld szörnyként tombolt.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4210 Dátum: 2012. november 15. - 21:51:32 »
Krizli itt is rendező csere van kilátásban, már egy ideje.

Én úgy tudtam, most már fix, hogy marad Webb.

Amùgy meg abban a jelenetben lehet látni, hogy a "rejtélyes alak" böre fehér, a haja meg szöke. Ha ez nem lenne fix, akkor teljesen árnyékban lett volna, nem csak az arca lett volna kivehetetlen.
De komolyan, ha nem tudták volna már akkor, hogy ki az a pasas, akkor nem forgatták volna le azt a jelenetet, mert kihagyható. Pl. Ha tudják, hogy Electro lesz a második filmben, akkor vagy elöre kiválasztják a szìnészt és megcsinálják vele a jelenetet, mint mondjuk ez történt Furyvel is jóval az Avengers elött, vagy ha még nincs meg a színész, akkor nem tesznek be helyette senkit, egyszerüen csak megemlítik, de nem mutatják, mint pl Normant ugyanebben a filmben. De ennek a pasasnak hallottuk a hangját és láttuk a körvonalait. Nem tették volna bele, ha ö már nem volna fix. Számomra ez annyira egyértelmü, hogy nem is értem, miért vonjátok kétségbe. :nemtudom:

A tudathasadásos dolog érdekes ötlet volna, de Ifans szerint Norman embere volt és úgy emlékszem, a hangjuk se egyezett.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4211 Dátum: 2012. november 15. - 22:43:56 »
Webb marad a rendező. Elkezdtek castingolni Harry szerepére.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4212 Dátum: 2012. november 16. - 05:30:35 »
Harryre kiváncsi leszek!
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4213 Dátum: 2012. november 16. - 09:14:30 »
Én meg Normanre.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4214 Dátum: 2012. november 16. - 09:18:37 »
Én meg JJJ-re lennék ;D

Amúgy Harry szerepére esélyes az Erő krónikája gonosz kölke.
Érdekes, annak a gyereknek alapból pszichó feje van... :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4215 Dátum: 2012. november 16. - 09:55:30 »
Nekem az erő krónikája nem tetszett. Max az utolsó 15perc, amikor harcolnak. Csak Seattle-ért néztem meg a filmet. A Póki 2-t viszont nagyon várok, én minden új szereplőre kíváncsi vagyok.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4216 Dátum: 2012. november 16. - 15:54:00 »
Ha Webb marad, remélem a stáb többi tagja is maradni fog, pláne a zene szerző! Imádom James Horner munkáit, olyan filmeknek csinálta ő már a zenéjét, mint a Willow, a Rocketeer, vagy épp a 200 Éves ember!

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4217 Dátum: 2012. november 16. - 16:33:41 »
Krizli itt is rendező csere van kilátásban, már egy ideje.

Én úgy tudtam, most már fix, hogy marad Webb.

Amùgy meg abban a jelenetben lehet látni, hogy a "rejtélyes alak" böre fehér, a haja meg szöke. Ha ez nem lenne fix, akkor teljesen árnyékban lett volna, nem csak az arca lett volna kivehetetlen.
De komolyan, ha nem tudták volna már akkor, hogy ki az a pasas, akkor nem forgatták volna le azt a jelenetet, mert kihagyható. Pl. Ha tudják, hogy Electro lesz a második filmben, akkor vagy elöre kiválasztják a szìnészt és megcsinálják vele a jelenetet, mint mondjuk ez történt Furyvel is jóval az Avengers elött, vagy ha még nincs meg a színész, akkor nem tesznek be helyette senkit, egyszerüen csak megemlítik, de nem mutatják, mint pl Normant ugyanebben a filmben. De ennek a pasasnak hallottuk a hangját és láttuk a körvonalait. Nem tették volna bele, ha ö már nem volna fix. Számomra ez annyira egyértelmü, hogy nem is értem, miért vonjátok kétségbe. :nemtudom:

A tudathasadásos dolog érdekes ötlet volna, de Ifans szerint Norman embere volt és úgy emlékszem, a hangjuk se egyezett.

Hát, pedig ha fehér és szőkehajú, akkor ő csak Füsti Willy lehet!  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4218 Dátum: 2012. november 17. - 14:18:59 »
Ha Webb marad, remélem a stáb többi tagja is maradni fog, pláne a zene szerző! Imádom James Horner munkáit, olyan filmeknek csinálta ő már a zenéjét, mint a Willow, a Rocketeer, vagy épp a 200 Éves ember!
Nekem is nagyon tetszenek a zenéi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4219 Dátum: 2012. november 18. - 10:58:26 »
Krizli: Egy filmben semmi sem fix, vagy egyértelmű, bármikor bármit átírhatnak, azt is, ami egyértelműen ki lett mondva (pl. Ben bácsi gyilkosa). Így egy stáblista utáni jelenetre alapozni, ami igazából nem mondott ki semmit tök fölösleges.