Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 954190 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:Pókember
« Válasz #4500 Dátum: 2013. január 30. - 14:34:14 »
Remélem jól megoldják. Nekem így elsőre tetszik az ötlet.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4501 Dátum: 2013. január 30. - 17:34:33 »
Ma láttam én is az ETC-n. Éééérdekes hír. Ebből a szempontból, lehet, hogy ténlyeg Ultibb verziós Rinót kapunk, Giamatti jól eljátsza az idegbajos technikus szerepet. Kiváncsi leszek mi lesz ebből.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4502 Dátum: 2013. január 31. - 00:56:41 »
http://filmadatbazis.hu/hir/2013-01-29/paul-giamatti-is-pokember-eletere-tor/
Én is hallottam róla. Engem kétszeresen is meglepett a hír: egyrészt a Rinót annyira elcsépelték már a videójátékokban, hogy már nem is számítottam rá, hogy belerakják az új filmbe. Inkább a régi trilógiába vártam volna egy cameoszerepre. Másrészt, hogy Paul Giamatti kapta a szerepet... Hááát, enyhén szólva is fura... :roll: Persze a különc tudós szerepe passzol hozzá, de hogy pont belőle lenne Rinó... Kiváncsi leszek, mi fog kisülni ebből.

NEm azt írták, hogy robiszerű lesz Rinó? Mert az Ultiban így volt, és ott egy ilyen kis gnóm szerű emberke irányította. (játékban szerepelt, nem tom magában a képregényben benne volt-e...).
Nem ismerem a Rinó Ulti verzióját, de a robot Rinó ötlet így elsőre nem nagyon tetszik. :roll: Bár, a megvalósítástól függ... Én a 616-os megoldásnak jobban örülnék.

Várjunk csak, de most akkor előáll az az állapot, hogy a film folytatását feldolgozó videójáték után a filmbe kerül át egy karakter. Most kiváncsi vagyok, hogy így lesz-e bármi összefüggés. Vagyis ez akkor tudatos döntés volt-e.
Erre én is kiváncsi leszek. A játékban a fajkeresztezéses szálat vitték tovább, szerintem nem elképzelhetetlen, hogy más formában, de a filmben is ezt vigyék tovább. Viszont kezdek aggódni, hogy ha nagyon az Oscorp köré épül a trilógia, akkor kb minden szuperbűnöző onnan fog kikerülni. :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4503 Dátum: 2013. január 31. - 06:47:47 »
Miért? Az előző filmben is két ellenfele volt. A Gyíkja és Gwen... melltartója.
Ilyen alapon, akkor a másodikban 3 lesz, mert MJ melltartojával is meg kell küzdenie. :)
A játékban a fajkeresztezéses szálat vitték tovább, szerintem nem elképzelhetetlen, hogy más formában, de a filmben is ezt vigyék tovább. Viszont kezdek aggódni, hogy ha nagyon az Oscorp köré épül a trilógia, akkor kb minden szuperbűnöző onnan fog kikerülni. :roll:
Szerintem van rá esély, hogy az Oscorptól fog még jönni pár gonosz, hiszen a manó sincs lejátszva. El tudom képzelni, hogy a 3. részben lesz a főgonosz, a második végén csak bemutatják.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4504 Dátum: 2013. január 31. - 14:15:07 »
Az Oscorp lesz a Brand Kft?

balogh44

• Thanos
« Válasz #4505 Dátum: 2013. január 31. - 14:22:29 »
Vállalat! Nem Kft. :D Bírtam a fordításokat azért régen!  :lol:
Póki új ruhája meg lehetne ilyen:

;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4506 Dátum: 2013. január 31. - 18:14:11 »
ez miben új?

balogh44

• Thanos
« Válasz #4507 Dátum: 2013. február 01. - 12:10:22 »
A legutóbbi filmeshez képest?
Szerintem mindenben, mivel új ruhát terveznek neki, ami némileg, állítólag hajazni fog a klasszikus szerkóra, nagyobb szemek stb...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4508 Dátum: 2013. február 01. - 18:18:38 »
Jahm, hogy a filmeshez képest, ahoz képest tényleg más.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4509 Dátum: 2013. február 01. - 23:44:09 »
Vállalat! Nem Kft. :D Bírtam a fordításokat azért régen!  :lol:
Póki új ruhája meg lehetne ilyen:

;)
Őszintén remélem, hogy ez nem végleges terv, mert ez valami szörnyű. Olyan japános az egész. Volt az a japán pókemberes sorozat, kb. ez úgy néz ki.  :roll:
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4510 Dátum: 2013. február 02. - 11:16:12 »
Ez a Marvel Heroes játékból van kivéve, és szerintem nem japános. Ha már japános kinézetről beszélünk, akkor szerintem ez már inkább az:

;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4511 Dátum: 2013. február 02. - 15:32:56 »
Ez a Marvel Heroes játékból van kivéve, és szerintem nem japános. Ha már japános kinézetről beszélünk, akkor szerintem ez már inkább az:

;)

Na, ezt ne ez undorítan japános, ezt ne! :drying: :nemnem: :angered: :yucky:
Ha megkérhetlek ilyet többé ne mutass ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Raisu

• Traveller
« Válasz #4512 Dátum: 2013. február 02. - 16:13:51 »
Én meg az ellenkezőjére kérnélek meg. Az első kép nekem pl. baromira tetszik. Komolyan meghozta a kedvem a manga elolvasásához.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4513 Dátum: 2013. február 02. - 16:57:31 »
Nem értem mi ez a nagy manga gyűlölet, van nagyon sok kimagasló alkotás abban a műfajban is. Persze nem fogom elolvasni ezt Pókember mangát de nem undorítóbb, mint jó pár rajzfilm vagy éépen a filmtrilógia jelmeze.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4514 Dátum: 2013. február 02. - 20:10:44 »
Az első képen nagyon látszik, hogy mangás, ugye náluk szoktak ilyen szép hajakat rajzolni, pókin nem, a Heroes-es képből meg azért gondoltam, hogy japános, mert a szem olyan elhúzott, ilyet csak abban a japán pókember filmben láttam.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4515 Dátum: 2013. február 02. - 23:38:14 »
Első élmény a meghatározó, így Pókemberben is! Szerintem ez igaz és így is van! Nekem a klasszikus kinézet jön be:

Azoknak, akik Mark Bagley féle sztorit vettek kézbe először, nyilván az az alap, nagy kerek szem, nyurga test, stb...
Amúgy egy kis photoshop-al csodákat lehet művelni:

:)

De a valóság, félek megint csak más lesz mint amit mi várunk! Íme egy kép, ami terjed mostanában egyre a neten, a következő Pókember filmmel kapcsolatban:

:headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 02. - 23:57:23 írta balogh44 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4516 Dátum: 2013. február 03. - 00:07:10 »
Nah én az ilyen pókszemre buknék a filmben!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4517 Dátum: 2013. február 03. - 09:54:34 »
Láttam imdb-n,hogy az ASM 2 jövőre lesz és ebből kiindulva akkor már idén év vége felé elkezdik forgatni a filmet? Engem csak az "új ruha" miatt érdekel semmi másért  :lol:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4518 Dátum: 2013. február 03. - 11:51:20 »
Amennyire Én tudom, már tavasszal kezdődik a forgatás.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #4519 Dátum: 2013. február 03. - 12:26:06 »
Hamarabb, én februárt hallottam... :headscratch: vhol már olvastam is egy cikket, hogy pár napon belül elársztja a netet a film készítése közben készült lesi fotók. :D

Amúgy ha nem hülyék, előbb kiraknának egy hivatalos képet Pókiról, ne a gagyi fotókból lássuk , mert akkor megint lehordják a sárgaföldig...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL