http://filmadatbazis.hu/hir/2013-01-29/paul-giamatti-is-pokember-eletere-tor/
Én is hallottam róla. Engem kétszeresen is meglepett a hír: egyrészt a Rinót annyira elcsépelték már a videójátékokban, hogy már nem is számítottam rá, hogy belerakják az új filmbe. Inkább a régi trilógiába vártam volna egy cameoszerepre. Másrészt, hogy Paul Giamatti kapta a szerepet... Hááát, enyhén szólva is fura...

Persze a különc tudós szerepe passzol hozzá, de hogy pont belőle lenne Rinó... Kiváncsi leszek, mi fog kisülni ebből.
NEm azt írták, hogy robiszerű lesz Rinó? Mert az Ultiban így volt, és ott egy ilyen kis gnóm szerű emberke irányította. (játékban szerepelt, nem tom magában a képregényben benne volt-e...).
Nem ismerem a Rinó Ulti verzióját, de a robot Rinó ötlet így elsőre nem nagyon tetszik.

Bár, a megvalósítástól függ... Én a 616-os megoldásnak jobban örülnék.
Várjunk csak, de most akkor előáll az az állapot, hogy a film folytatását feldolgozó videójáték után a filmbe kerül át egy karakter. Most kiváncsi vagyok, hogy így lesz-e bármi összefüggés. Vagyis ez akkor tudatos döntés volt-e.
Erre én is kiváncsi leszek. A játékban a fajkeresztezéses szálat vitték tovább, szerintem nem elképzelhetetlen, hogy más formában, de a filmben is ezt vigyék tovább. Viszont kezdek aggódni, hogy ha nagyon az Oscorp köré épül a trilógia, akkor kb minden szuperbűnöző onnan fog kikerülni.