Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950006 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #4520 Dátum: 2013. február 03. - 12:55:46 »
Az eddigiek fényében ha kikerül egy fotó a végleges kosztümről már az alapján el lehet mondani róla a véleményünket, mert valljuk be őszintén a 3D és a piros lámpás technológia egyáltalán nem javított az összképen xDDD
Nekem mondjuk nem volt bajom a mostani rucival,de jellemzően az elvakult rajongótábor már az elején fanyalgott dizájnt illetően.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4521 Dátum: 2013. február 04. - 06:41:43 »
Én nem tudom, hogy van az, de a nagy szemek vhogy csak képregényben néznek ki jól, filmben viszont valahogy nem.  Bár a klasszikusban sincs nagy szeme, csak az ultiban, de akkor is. Volt a neten egy másik kép, ahol ettől nagyobb szemeket csináltak neki, és úgy nézett ki, mint egy légy.

A fekete rucis kép arra utal, hogy a fekete gönc is benne lesz? Csak mert erről nem esett szó eddig. És mivel az a régi ruha stílusát kölcsönzi, valószínűleg a film elején fog ráfolyni, és utána csinálja meg a másik ruhát. Amúgy ilyen sem volt a pók film történelemben, hogy ruhát váltott volna úgy, hogy újat csinál.
SD. EJC.

Raisu

• Traveller
« Válasz #4522 Dátum: 2013. február 04. - 08:46:44 »
Az nem csak egy modell, ami még nincs kiszínezve?

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #4523 Dátum: 2013. február 04. - 09:35:46 »
Ez csak egy látványterv az első filmhez. A DVD-n is rajta van.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4524 Dátum: 2013. február 05. - 06:48:55 »
Oh, puff neki. Sebaj. Bár a fekete ruha megérné egy dobást másodszorra is, vagy nem? Ismerve a filmeseket, eddig is nagyon szembe mentek a régivel, így ha ezt folytatják, akkor elképzelhető, hogy nem is lesz fekete ruha?
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4525 Dátum: 2013. február 05. - 12:42:22 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4526 Dátum: 2013. február 05. - 12:58:15 »
Na, akkor nem is tévedtem sokat :D
Cool, ezek szerint már kész az új ruci, és most a fanok tűkön ülve várják az első képeket róla és aztán jöhet a földbe döngölés. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4527 Dátum: 2013. február 05. - 13:29:16 »
Na, akkor nem is tévedtem sokat :D
Cool, ezek szerint már kész az új ruci, és most a fanok tűkön ülve várják az első képeket róla és aztán jöhet a földbe döngölés. ;D

Jaja valahogy úgy ;D Röhej különben,hogy az egész filmből csak a ruha érdekel minden más lényegtelen :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4528 Dátum: 2013. február 05. - 13:30:48 »
Hát azér én még nagyon kivi vagyok az új MJ-re, meg a két gonoszka kinézetére.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4529 Dátum: 2013. február 05. - 13:49:20 »
Ó tényleg a két nemezist kihagytam. Na ők is izgatják a fantáziámat,de maga a film szerintem nem fog túl sok újat mutatni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4530 Dátum: 2013. február 05. - 14:06:57 »
Pedig most lement az eredetsztori. Most lesz tényleg érdekes. Elejétől fogva lehet zsonglőrözni és akciózni, nem beszélve, hogy teljesen új nemeziseket kapunk! Illetve Gwen és Peter kapcsolata már elindult, most fogjuk látni, hogy milyen az élet Pókember barátnőjeként! Szerintem nagyon sok érdekességet tud hozni az ASM2. A jelmez érdekel a legkevésbé, nekem tetszett az eredeti jelmez is, hihető volt és jól nézett ki. Remélem, hogy a sok sírás nem ijeszti el őket és nem kapunk megint egy műanyag csizmis verziót.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4531 Dátum: 2013. február 05. - 14:46:06 »
Engem még az izgat, amire a legutóbb is céloztam, kivi vagyok itt hogy oldják meg, hogy kevesebb Pók legyen, eredet kilőve, betegség kilőve (gondolom nem játszák el megint ugyanazt, hogy beteg és emiatt nem lezs a fél filmnben Pók képessége)...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4532 Dátum: 2013. február 05. - 14:48:18 »
Érdekes, én épp fordítva látom. Szerintem az eredete a legérdekesebb - minden filmben kicsit másképp adják elő -, és épp az lesz kiszámíthatóbb, hogy már csak az akció marad. Hogy Pókember barátnőjeként milyen, azt már láttuk az előző részből. A jelmez engem sem izgat túlságosan, nekem jók voltak az eddigiek is (a videojátékos verziók is tetszettek majdnem mind), nagyon elszúrni azt úgysem fogják. Jobban érdekel Elektró kinézete.
Engem még az izgat, amire a legutóbb is céloztam, kivi vagyok itt hogy oldják meg, hogy kevesebb Pók legyen, eredet kilőve, betegség kilőve (gondolom nem játszák el megint ugyanazt, hogy beteg és emiatt nem lezs a fél filmnben Pók képessége)...
Tényleg, a régiben ezt jól megoldották, hiszen eldobta a ruháját egy időre. Most csak nem lesz még egyszer ugyanez. Ha pedig a magánéleti szállal akarják pótolni, az legyen Flash, különben félő, hogy szirupos lesz, ha CSAK Gwennel pótolják.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4533 Dátum: 2013. február 05. - 14:54:00 »
Pont ez az egyik dolog, ami nagyon tetszett az új filmben. A régiben sose láttuk a kapcsolat érdemi részét. A 2 végén összejöttek, a 3 elején meg már konfliktusaik voltak, már szétmenőfélben voltak. Azt milyen az, amikor megértik egymást, amikor egymás támaszai sose láttuk. Az új film volt az, ami valóban egy kis betekintést adott ebbe. Róluk elhittem, hogy miért vannak együtt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4534 Dátum: 2013. február 05. - 15:00:58 »
Lehet behozzák Harryt, mint az új srác aki átiratkozott Peterék sulijába. Flash rászáll, Peterék megvédik, kialakul egy barátság, stb.
Ez egy érdekes szál lehet. Amúgy az eredettel az a baj, hogy akármennyire új fénybe van helyezve, mindig ugyanoda vezet: Pókemberré válás. Már tudjuk mi lesz, egy picit rálátható, és, míg nagyon érdekes és sok lehetőséget nyújt a különböző megvalósítási opció, sokkal többet lehet kezdeni egy már Pókemberré vált Peterrel, aki a normális és a szuperhős élete között slalomozik. Persze, mindez, ha jól megvan oldva.
 A barátnős szálat meg nem nagyon vesézték ki, csak az összejövést meg a "jaj szerelmem, menj ki onnan", illetve Raimi filmjeiben csak a 3. filmre kerültek tényleg aktívan össze és, akkor már mindenkinek megvolt a saját élete, mindenki tette a saját dolgát és itt-ott találkozgattak. Itt még együtt suliznak, együtt ebédelnek a kantinba, hazakisérés, randizgatás, ill. Gwen elvesztette az apját és gondolom részben ezt az űrt Peter fogja valahogy kitölteni.

Áá, ennyire várom én ezt a filmet, szerintem tele van lehetőségekkel.  :brow:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4535 Dátum: 2013. február 05. - 15:41:04 »
Hm, télleg Flash is ott van, az kezdett ott kibontakozni kettejük kapcsolata, itt Flash nekem tök szimpi volt a végére, plusz még jön Harry. Éééés lehet ha behozzák JJJ-t akkor az is ad még egy kis pluszt a magánéleti szálhoz, ezekkel már ki is töltenék és akkor nem lenne az a hülye sablon, hogy most beleun a hősködésbe, nem akarja csinálni, elveszti a képességét, stb...

Hm, nekem MJ tök unszimpi volt a 3-ban,... mármint jó kis konfliktus volt ez a filmes MJtől, de engem zavart, hogy a képrgényes MJ-t soha nem foglalkoztatta volna az, hogy Póki milyen népszerű...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4536 Dátum: 2013. február 05. - 17:36:00 »
A magánéleti szál szerintem is nagyon sok lehetőságet tartogat. Végre láthatunk egy normális érett kapcsolatot. Ez a trilógiából nagyon hiányzott. Az a depressziós erőelvesztés egy hülyeség a 2. részben. Ha a képregényben is elvesztené a képességeit mert nehéz az élete akkor Gwen halála óta nem lennének képességei. Peter karakterének a lényege szerintem, hogy mindegy milyen nehéz akkoris folytatja a "munkáját" Ben bácsi halála miatt. A Harry-Peter barátság alakulásában is sok lehetőség van. Electronak csak a képességében vannak lehetőségek, a karakterében nem. Ezt Webb el is mondta. Rhinot nyilván csak rombolásra fogják használni. Ami még nagyon érdekel, hogy mit kezdenek a jó öreg Normannel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4537 Dátum: 2013. február 05. - 21:52:41 »
Hm, nekem MJ tök unszimpi volt a 3-ban,... mármint jó kis konfliktus volt ez a filmes MJtől, de engem zavart, hogy a képrgényes MJ-t soha nem foglalkoztatta volna az, hogy Póki milyen népszerű...
Nekem ott volt a legszimpibb. :) Ott adtak neki végre karaktert, addig csak a sikítozó barátnő volt.
Őt sem az zavarta, hogy milyen népszerű, hanem, hogy megcsókolta Gwent.  :D
A régiben sose láttuk a kapcsolat érdemi részét. A 2 végén összejöttek, a 3 elején meg már konfliktusaik voltak, már szétmenőfélben voltak.
Az egyik legnagyszerűbb rész a 2. filmben éppen az volt, hogy Raimi MINDEZT fél percben meg tudta mutatni. Ahogy vége volt a filmnek, amikor Peter elhintázott a szirénák miatt, ahogy MJ szomorúan, aggódva utánanézett, abban tökéletesen benne volt az elkövetkezendő néhány évnyi kapcsolatuk minden érdemi része.  ;) Egyetlen jelenettel lefedett nagyjából 20 évnyi magánéleti szálat.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4538 Dátum: 2013. február 05. - 22:14:51 »
Az a jelenet tényelg jó. A 3. ban egyértelműen zavarta Peter népszerűsége sztem. Akkor lehet a legjobban látni mikor kirúgják a darabból, jön ki a színházból a tömeg meg ünnepel. Azt hiszi, hogy őt ünneplik aztán elhintázik Peter és lehet látni az arcán az irigységet. 

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4539 Dátum: 2013. február 06. - 00:00:58 »
Röhej különben,hogy az egész filmből csak a ruha érdekel minden más lényegtelen :hehe:
Az a vicces, (vagy inkább szomorú?) hogy jelenleg tényleg csak ez érdekel engem is. Ha egy Raimi film készülne, akkor tuti tűkön ülve várnám az infókat a főbossokról is, de a Gyík annyira középszerű lett Webb filmjében, hogy inkább felemás érzésekkel várom Electrot és Rinót, kábé "ne szúrják el nagyon" érzésekkel.

M.J.-vel meg úgy vagyok, hogy nem tudom, szükség van-e rá, hogy ilyen korán behozzák, nem biztos, hogy be kéne kavarnia Peter és Gwen kapcsolatába. Hacsak nem úgy hozzák be, hogy Harry csaja lesz. Harrytól meg egyelőre nem tudom mit lehet várni, meg hogy egyáltalán az Osborn szálat hogy alakítják, de ha a 3. részben nagyot akarnak durrantani a Zöld Manóval, akkor szerintem már most, a folytatásban be kéne hozni Normant, legalább civilben. Ármánykodhatna kicsit a háttérben, miközben Peterékkel haverkodna.

Én ettől nem félek, a magánéleti szálakkal szerintem ezt meg tudják oldani. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy az lesz a céljuk, hogy kevesebb legyen a Pókos rész... Egyrészt a folytatásoknak a nézők elvárásai miatt is a "még jobb-még látványosabb" trendet kell követniük, másrészt nem véletlen, hogy rögtön két fögonosz is lesz a folytatásban. Azért valljuk meg, hogy - bár a CGI nagyon minőségi volt - látványban a film az egy szem Gyíkkal alulmaradt a Raimi-féle 3. rész "Marvel Team-Up"-os fináléjához képest. Az volt Webb szerencséje, hogy az eredetsztorival el tudta húzni a film első egyharmadát (illetve a Peter-Gwen szál jól működött), mert önmagában a Gyík nem tudta volna elvinni a filmet a hátán.   

Az egyik legnagyszerűbb rész a 2. filmben éppen az volt, hogy Raimi MINDEZT fél percben meg tudta mutatni. Ahogy vége volt a filmnek, amikor Peter elhintázott a szirénák miatt, ahogy MJ szomorúan, aggódva utánanézett, abban tökéletesen benne volt az elkövetkezendő néhány évnyi kapcsolatuk minden érdemi része.  ;) Egyetlen jelenettel lefedett nagyjából 20 évnyi magánéleti szálat.
Igen, az a zárókép zseniális volt. ;) Akárki akármit mond, lehet szídni vagy szeretni Raimit, de egyvalami abszolút látszik a filmjein: tényleg olyan rendező készítette, aki valóban pókember-rajongó.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.